Jump to content

Fjellreven g66 telt


olekan

Recommended Posts

  • 1 month later...
Annonse
Guest Anonymous

Har dessverre samme erfaring som deg. Elendig info. MEN i Larvik var det en sportsforretning som prøvde å være behjelpelig. Fra Fjellreven som firma er ingen info tilgjengelig. Det sier vel sitt om hva det firmaet er interessert i å gi av opplysninger. For mange selgere og for få med reell kompetanse etter min mening.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ett Fjellreven G66 som jeg har hatt i 35 år. Det har vært brukt på fjellet, på sykelturer og på kajakkturer.

Det fyller lite og veier bare 1700g. Det går an å være to i det, men er mer komfortabelt å være aleine i det. Yterteltet er vandtett, innerteltet puster. Jeg har bare brukt det på sommertiden.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Anonymous

:) Kjøpte et Fj.reven i Larvik til kr. 2000- etter sterk anbefaling fra selgeren. Det hørtes ut som om han kunne sakene sine og påsto at det hadde stormmatter. Et til kr. 1.000,- så helt greit ut, gult var det også, noe som gjør det lett å finne igjen. Uten stormmattter. De kan være kan være praktiske. Tok altså det til 2000, satte opp teltet i stua. Ingen stormmatter. Festene til innerteltet var bare delvis i orden. Dette har jeg nå fikset på egen hånd, d.v.s. med hjelp av en teltmaker. Prisene er selvsagt bra men av og til undrer jeg på hvorfor selgerne er så utrolig dårlig informert og hevder kvaliteter ved en vare som det absolutt ikke har. Telefonnummeret til firmaet på kvitteringen var også feil. Etter at 1881 ga meg rett nummer, fikk jeg en hyggelig dame på tråden. Hun sa klart at stormmatter fantes ikke på Fjellrevens telt. Og disse to jobber altså i samme forrretning. Tilbudet om å returnere var jo hyggelig men dyrt og tidsmessig umulig.

Som 2-pers. telt ser det nå helt brukbart ut, og rimelig er det absolutt. Men selgerlureri er jeg lei av og flere innkjøp blir det ikke på meg i den forretningen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy