Gå til innhold
  • Bli medlem

Stødig

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Stødig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for gode tips! No har eg mange idear til både førstkomande tur og vidare.
  2. Rett tolka, sjølv om eg no har skjønt det var feil definert av meg. 🙂 Tusen takk for dei gode tipsa, eg skal definitivt sjekke dei ut!
  3. Takk! Visste ikkje at alt vart kalla byfjella, har alltid tenkt at det blir brukt om dei fjella/massiva som omkransar byen, så min feil. Eg har gått i Stølsheimen og Bergsdalen før, tenkte kanskje noko litt nærmare denne gongen. Eg har òg gått på Gullfjellet nokre gonger men er ikkje så kjent der, så kanskje det var ein idé? Kan sette meg inn i kva område som er tillate å telte i. Takk for at du tok deg tid til å svare!
  4. Eg forsøker å finne tips til fine teltturar utanfor Bergen/i bergensområdet, men synest ikkje Internettet er så hjelpsomt i så måte, så prøver meg her. Hadde tenkt å unngå byfjella. Kanskje Fana eller Arna har noko å by på, for eksempel? Eg telta på Osterøy (like ved Rispingen) i juni og tykte det var topp. Denne gong skal eg ha med kjærasten og han blir som regel lei og sliten lenge før meg, så sjølv om han har sagt denne gongen at det er heilt ok å gå nokre timar vil eg unngå å avskrekke, i håp om å få han med på fleire turar seinare...så det treng ikkje vere topptur; det viktigaste er å vere ute og ha det kjekt. Fiskevatn med aure er ein flott bonus. Så: Helst innanfor 1-1,5 t køyring frå Bg. Vil gå nokre timar (1-3) før telting, men gjerne ikkje meir enn middels tung tur. Blir glad for alle tips!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.