Gå til innhold
Geir.G95

Fisking i Jotunheimen

Anbefalte innlegg

Hei :smile:

Jeg og en kompis har tenkt oss på helgetur til Jotunheimen neste helg, og lurer på om noen har innspill/tips til gode fiskevann i området?

Planen er å gå fra Leirvassbu og innover til Gjendebu via Olavsbu og Rauddalen. Planlegger å telte ved en passende plass i nærheten av Gjendbu, for så å gå nordover til Spiterstulen dagen etter. Har research litt på nettet, men lurer på om noen av dere har erfaring fra hvor det kan være større sjangse for å få fisk.

Takker for svar! :)

Geir.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har tatt fra Turtagrø mot skogadalsbøen for flere år siden i høsten (flotte høst farger! ta med kamera!), veldig fine camping-plasser ovenfor skogadalsbøen (på vest-siden av elva). Vi fikk faktisk masse ørret da vi dro oppover mot først fall -.de var ikke store men rundt 2-300 gram. Obs på at det er ganske heftige turer om du har med telt og annet (over 26 kg), særlig fra Skogadalsbuen og videre er det my stigning! Vi slet ganske mye med 30 kg!

OK noe sent her, nettop tilbake fra tur! og har ikke tid og sjekke deres rutehefte osv...men jeg ville nok forsøkt og finne fram til store høl, ditto der elva fosser neddi noen huler osv..

annett..jeg ville på det varmeste (sic!) tatt med dunjakke eller dunveste..(ditto varm pose!) var my snø på hallingskeid igår på 1000m .

PS. vi fikk det meste av ørret ( i grop/høl like under fossene) på sølv/blanke spinnere. Desverre ikke noe på flue. Men Elk hair caddis (eller andre caddis variasjoer) er alltid aktuelt. Hadde ikke all verden med vak igår ovenfor hallingskeid, men bite-villig på tørflue var de der det ikke var for mye vind!

Srry for poor norwegian/Dårlig norsk! Tight lines!! :-P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar! :-)

Vi gikk fra Leirvasbu og innover til Langvatnet hvor vi hadde camp, ganske i hjertet av Jotunheimen. Vil si vi nesten hadde alt for fint vær til å fiske i. Vannet på Langvatnet (der vi fisket mest med spinnere) lå blikkstille og ikke et napp eller et vak og se. Så det ble dessverre en ganske dårlig fisketur i den helga i starten av august, men nydelig vær og varmt var det! :-)

Blir vel flere fisketurer hvor man får prøve å fange fjellørreten!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.