Jump to content

ABU-røken. Oppskrifter, alternativer og tips?


Recommended Posts

Posted

Har søkt litt etter stoff om ABU-røken (og andre liknende innretninger) her inne uten å finne så mye. Tradisjonell bruk for å varmrøyke fisk over spon er jo velkjent og greit nok.

Noen bruker bar fra einer, gran og fure, andre bruker løv fra bjørk i stedet for ferdigkjøpt spon, mens atter andre kombinerer disse. Men, er det noen som har eksperimentert og har noen oppskrifter på annen bruk av den?

Eventuelt noen spesielle tips rundt forberedning av fisk før?

Er det noen som har prøvd å varmrøyke kjøtt i den?

Kanskje noen som har kombinert innhold under prosessen?

Hva med baking?

Raclette?

:idea:

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy