Gå til innhold
  • Bli medlem

Party i fjellheimen?


Gjest Anonymous

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Alkohol er en altfor undervurdert turkamerat, og vi nordmenn er jo her noen avvikere som i så mange andre sammenhenger. Hvem har vel noen gang opplevd en mellomeuropeer som ikke har drukket på en fjelltur? I Alpene er jo afterskien ofte lagt et godt stykke oppe i bakken slik at man får gelden av å dundre ned en del av bakken i stormfylla. Dette gir et nytt perspektiv på skikjøringa og stiller ekstra krav til ferdigheter som balanse og koordinasjon. Fylleklatring er også en utfordrende aktivitet, og ingenting er som å starte vorspielt i veggen før man ender drita på Leirvass og kan starte med kveldens plaging av stretinger. Leve Islay!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
  • Svar 56
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

I Alpene er jo afterskien ofte lagt et godt stykke oppe i bakken slik at man får gelden av å dundre ned en del av bakken i stormfylla.

Her smaker det ironi lang vei, men jeg vil bare påpeke at mellomeuropeere svært sjelden drikker seg fulle. Det er vel her roten til problemet ligger - vår manglende drikkekultur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
mellomeuropeere svært sjelden drikker seg fulle. Det er vel her roten til problemet ligger - vår manglende drikkekultur.

Her tror jeg du ikke har vært nedover på en stund. Mine erfaringer tilsier at tyskere, østerrikere, belgiere og nederlendere mer enn gjerne drikker seg gode og fulle, om enn ikke totalt dritings, stadig oftere. Jeg satt senest i fjor høst på en kneipe ved Starnberger See like utenfor München og ranglet med lokale helter, og vi snakker her temmelig høy promille. Det samme ser man på skitur i Alpene, det er ren løgn å påstå at for eksempel tyskere ikke drikker seg fulle her. På en tur til Madrid for et par år siden opplevde jeg tilsvarende. Mye festing sentralt i byen mellom Prado og rådhusplassen, og relativt høy promille.

Men jeg skal innrømme at jeg har aldri opplevd at de flater helt ut slik som enkelte (mange) nordmenn ofte gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For egen del synes jeg at naturen/fjellet/havet og elva er rus nok. Skjønner jo at dette er på vikende front, og synes det er veldig synd. Har for tiden brukt mye tid på å kartlegge padling i Aust-Agder, og alle flotte steder har stort sett knuste ølflasker i strandkanten...

Jeg tror at stillhet og fred vil være helt essensielle verdier etterhvert. Nå er det slik at de ikke omsettes så mye i kroner og øre enda. Det gjør derimot alkoholen. Men, det kommer nok tider da stillhet og fred også blir en vare. Heldigvis og dessverre.

Forøvrig vil jeg slutte meg til de som hevder at party kan en holde i byen. Kan ikke fjellet og annen øde natur få lov til å være en friplass fra andres egoistiske utagering?

Løsningen er selvfølgelig å gå langt nok inn i naturen. Men, nå er det som skrevet både kommet hester, firehjulinger og skuter - så det er ikke så lett det heller... Men, vi som vet å sette pris på stillheten har våre knep... :D

-lars

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...
Gjest Anonymous

Er det noen her som helt konkret har noe i mot arrangementene til Solbjørg på Fondsbu av typen "Spansk weekend" og "Vi rocker Fondsbu"? I så fall må jeg få uttrykke mine sterkeste kondolanser, dere er en utdøende rase (heldigvis!).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Kan du ikke heller spare spyinga til neste Fondsbu-party? Stemingen stiger jo ytterligere når noen vrenger vomma utfor hytteveggen.

Husk at det er kontraster som gjør livet rikt, og kontrasten mellom rolig naturopplevelse og urban fest-hoiing er en perfekt humørdriver!

Gleder meg til neste Fondsbu-stunt!!!

Eller som mottoet i vår engelsk-norske fjellgruppe lyder: Don't be a pooper, drekk tel du stuper!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.