Gå til innhold
  • Bli medlem

Ifjordfjellet til Lakselv.... For langt?


Anders Eriksen

Anbefalte innlegg

Hei…

Vi er to karer som planlegger å bruke 4 uker i sommer til en liten ”ekspedisjon”. Vi er begge veldig glad i å fiske, og være ute i naturen. Planen så langt er at vi skal starte fra Ifjordfjellet å beveger oss gjennom Laksefjordvidda og videre til Lakselv i løpet av disse fire ukene. Noen spesiell rute har vi ikke bestemt oss for, men som sagt er fisket en viktig faktor.

Tror noen dette er for langt å gå i løpet av 4 uker? Vi kan godt gå en del, men det er viktig at vi for fisket mye og ha noen rolige dager uten forflyttning.

Om noen skulle ha en anbefaling om andre områder som dere mener er bedre, er det bare å hyle ut

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei,

Gjekk ein tur på tvers av landet på 750 km i sommer med 25 på ryggen heile tie. Eg brukte 36 dagar, men dette var med 2 dagar i spybya, og 2 dagar med fisking, og eg e jo berre 16 år, så voksen klare da sikkert bedre.. så trur den distansen der burde på greit altså på 4 veker med litt fisking innimellom også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror at 4 uker er helt passe. Området ditt begynner med veldig mange innsjøer som helt sikkert gir et spennende fiske. Etterhvert som dere beveger dere vestover så er det noen elver som ser fine ut fra lufta, som man hlt sikkert lett kunne brukt 4 uker langs som en egen tur 8) Deretter er det opp på et platå med litt mer skrinn natur enn de lavereliggende områdene, og det er lengre mellom vannene. Kanskje bra forflytningsetapper? Og inn mot Lakselv er det kupert og mer skogkledd område, og mange mindre vann og noen elver. Lakselv er i og for seg et ganske stort område målt i areal, og det er nok flere aktuelle innfallsporter langs ruta deres. Du kan sjekke muligheten for å kunne følge ei elv ganske langt sørover for så å komme inn i Halkavarre skytefelt. Dette er militært område, så det er lurt å kontakte Garnisonsledelsen på forhånd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.