Jump to content

Eureka! Telt - Er de bra?


Guest Anonymous

Recommended Posts

Annonse

Har ett Eureka alpenlite og er veldig fornøyd med det. God plass til to og konge vintertelt. Kraftig inner og ytterduk og Alpenliten har iallefall veldig god vindstabillitet og bratte vegger slik at snø ikke fester seg.

Så jeg vil gjerne anbefale ett Eureka telt, du får dem også veldig billig på amerikanske nettsider. Fikk mitt for 1400 inkl frakt, her i Norge kostet det 3500. 3500.

Kjetil

post-4902-133474587167_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Takk for svar! Teltene ser bra ut, men det er alltid kjekt å få en anbefaling av noen som faktisk har prøvd et. Jeg har sett en del Eureka telt på ebay, men hvor kjøpte du ditt?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Hovedsaklig går jeg hytte til hytte, men i blandt kan det være aktuelt å ligge i telt. Derfor er jeg ute etter et telt som er lite og lett med plass til 2 personer og plass til sekk i "fortelt"

Link to comment
Share on other sites

Jeg testet et ultralett telt kalt SkyliteSUL, og må innrømme at jeg aldri har ligget i et telt med større kondensproblemer. Selv et endukstelt til 200,- pustet bedre. Våknet opp av kondens i trynet hver morgen, selv i godt vær. Kvaliteten på sømmer etc. virket riktignok ganske bra.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

ser det her er en gammel post,men lurer på og kjøpe http://www.eurekaeurope.com/products/productdetail/part_number=11E054-BH3-UL/1329.4?utm_source=shopwiki&utm_medium=affiliate&utm_campaign=shopwiki da jeg syns det ser veldig bra ut på papiret,når jeg leser det her blir jeg noe i tvil.

Er det her version 1 og nå er det version X og problemene er løst? eller er det forskjel fra telt til telt på SUL versjonene?

Link to comment
Share on other sites

Gammel tråd ja.

Jeg hadde et militær telt produsert av Eureka! kalt tcop. Dette var hvert fall av topp kvalitet, og det sto fantastisk godt en sen tur i oktober langt inn i Geitvassdalen der været var mildt sagt vilt.

Vet ikke hvordan det er med de letteste teltene til Eureka!, men de har noen modeller som er utprøvd i de mest ugjestmilde strøk i verden, feks modellen K2.

N

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy