Gå til innhold
 • Bli medlem

Skipskatta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Skipskatta

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. De kjelene med stort lokk, helletut og fastmontert håndtak er jo geniale. Du trenger bare en kjele til alle formål.
 2. Fuglereir bør man vel helst fjerne om vinteren, pga. fuglelopper: [Hidden Content],3369:1:0:0:::0:0&MainLeft_5568=5544:83151::1:5570:4:::0:0
 3. Her er Folkehelseinstituttets oppdaterte råd om drikkevann: [Hidden Content]
 4. Kan du være sikker på det? Vet du at vannet du har renset inneholdt bakterier?
 5. Takk! Har du "Infanterioffiseren i felt" noe sted?
 6. Det finnes vel ikke noen holdepunkter for å tro at giganter har eksistert. Det jeg mener kan ha skjedd, er at fotavtrykket kan ha endret seg i størrelse, akkurat slik som fotavtrykk etter dyr i snø, kan sige ut og bli mye større. Støtter deg i tanken om at bevegelse i grunnen over millioner av år har plassert avtrykket der det er. Utrolig fenomen uansett! Hvis det ikke er en stor tilfeldighet da.
 7. Søkte opp denne gamle tråden i forhold til snarefangst. "Handbok overlevnad" som det lenkes til, finnes ikke lenger på den gamle adressen. Du finner den og mye annet interessant her: [Hidden Content] Forresten, noen som vet om den norske "Soldaten i felt" er tilgjengelig noe sted?
 8. Hvordan kan dette ha blitt til? (Vi ser bort fra giganter.) Et vanlig fotavtrykk i gjørme/sand som har blitt forsteinet og på en eller annen måte har seget ut og p.g.a. av endringer i grunnen havnet i en fjellside? Måten tærne spriker på, kan vel tyde på at dette mennesket har satt avtrykket i nedoverbakke i utgangspunktet?
 9. Hvis terrenget tillater det (at man ikke er i tett skog) så må vel pulk være å foretrekke? Tenker at man unngår å bli så drivende svett på ryggen f.eks.
 10. På disse sidene finner du informasjon som er dokumentert og helsemessig forsvarlig: [Hidden Content]
 11. Det første jeg tenkte på når jeg så videoen, var at det kan være en bisverm eller lignende og lysforhold som gjør at sollys/måneskinn gir skinn i svermen. Veldig svermende bevegelser hvert fall. Uansett, for de som synes slikt er spennende: [Hidden Content]
 12. Kan oppblåsbare liggeunderlag virkelig være bedre på vinter/kalde årstider? Lufta inni underlaget skal jo varmes opp. Blir det ikke varmetap i forhold til underlaget? Er det ikke bedre med et tykt ikke-oppblåsbart? Sånn oppfatter jeg det her: [Hidden Content] og [Hidden Content] og [Hidden Content] Er forumistenes inntrykk at de oppblåsbare er best i forhold til å holde varmen i soveposen altså?
 13. Fete fisker! Når det gjelder avlivning så bruker jeg å gi fisken umiddelbart ett presist slag med noe hardt (ikke knytneven), for SÅ å begynne å styre med å kroken ut. Det må være riktig rekkefølge. Ser ut som dere har noen fantastiske naturopplevelser! Men gutter, å drive å pirke i og plage de stakkars små lemenkrekene, det burde dere holde dere for gode til
 14. Et spørsmål (gjelder vel egentlig hele året): Hva er best av et sånt vanlig simpelt liggeunderlag, og et oppblåsbart/selvoppblåsende liggeunderlag? Hører noen mener at lufta i et oppblåsbart gjør at det blir kaldere enn et sånn vanlig tynt, kompakt et. Noen innspill?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.