Gå til innhold
 • Bli medlem

Te fjells ein tur?

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Te fjells ein tur?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sogn & Fjordane

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har sovet godt i alta ned til - 15..... Men da har jeg slengt over skalljakka og buksa:-) Vinterstid ned til - 27 med sommerposen Lom inni. Minsten har alta jr og sover med det samme som meg bortsett fra vinteren for da ligger han med alta jr inni en vanlig alta. Liggeunderlaget er viktigere enn posen!!!! Sommer luft/oppblåsabar med evt et tynt skum oppå. Vinter Luft/oppblåsbar + bamse + /eller reinsdyr øverst.
 2. Hehe.... Bra at det er Helsport du har valgt!!! Har varanger 8-10 med bunnduk og innertelt. Har brukt den alle årstider i all slags vær og vind både med og uten innertelt. Eneste skade som er reparert er et lite svihull i ytterteltet. Dette pga at vi vurderte at gnistfanger på pipa til vedovn (sotfanger som tetter pipa over tid) var "overkill" i 25 kuldegrader. Angående tetthet i lavvuen så er vel det du har gjort helt riktig. Slå opp lavvuen og la det regne. Da "tutner" tråd og duk. En annen ting som er viktig er å få duken til å stå riktig. På bildene du har lagt ut så ser det mer ut s
 3. Denne sekken er fantastisk bra! Guttungen på 12 år fikk den når han var 10. [Hidden Content]
 4. Supert!! Låg på Hulbak Camping i helga.. Grei og enkel camping med hyggelig betjening.
 5. Helgetur til Hemsedal for å kjøre i bakken! Lurer på om noen har forslag eller erfaring med hvor det er greit å slå opp telt/lavvu i nærheten av skisenteret/sentrum? Helst med parkering rett ved (hadde tenkt til å la pulken være igjen hjemme). Men hvis det er gode forslag så??? Kanskje det er en camping som tar i mot teltere på vinteren.
 6. Har ikkje prøvd nokon av telta men!!!! Det er hvertfall sikkert at Svalbard 6 tåler snøfall svært dårlig. Ved 1 tilfelle i vinter så kom det 10-15 cm tung snø om natta og i vår Varanger lavvu høyrte vi kun småras gjennom natta og ingenting meir skjedde. Om morningen så var Svalbard 6 teltet ved sida av heilt vrengt!! Stengene var bøygd ned og stengene over snøgrop var heilt til bunns i snøgropa (ta med reserve for det tålte de ikkje). Svalbard 6 er eit stilig telt og sikkert bra i vind men heilt klart for flatt tak og lange stenger for å tåle snøfall ..
 7. Har nokon testa eller har formeining om detta produktet? Lurer på om denna kan ha nytte på tur i skog og fjell. Link: [Hidden Content]
 8. Takk for det Kjell Gunnar Turane e ikkje noko problem men rapporten blir som regel presentert på husk rundt et leirbål eller liknande i staden for å bli nedskreven! Har eit rimeleg stort arkiv med bilder og video fra tidligare turar som kanskje skulle vore satt i system.
 9. Prøver meg på ein turrapport etter å ha hatt stor glede av å lesa andre sine rapportar. Har og snekkra saman ein liten video/bilde rapport fra vår miniekspedisjon I ei travel helg. Link: Me hadde i nokre dagar snakka om å få teke oss ein tur hvis været skulle bli nokon lunde bra. Etter skulen fredag var Sindre meir enn klar så me pakka pulken og skia i bilen med kurs for fjellet. (ikkje alle rundt middagsbordet var like begeistra for planen vår) Nordvest frisk bris og -5 grader var det som møtte oss! Her var det berre å komme i gang før me vart kalde. Planen var å gå 2-3 km med f
 10. Nesten riktig Phaser!!! Det er en Woodgas LE som gir 3kw. 0,8kg brensel i timen. Nesten ikke bållukt og er kjempekos i lavoen. Ingen flytende brensel men brenner det meste av andre ting bare det er tørt og er faktisk ikke kjedelig men veldig morsom
 11. Slenger inn et bilde av hva jeg fyrer og koker med på tur
 12. Har tilsammen 4 stk. H7 for liten og stor her i huset. Bruker lyktene i skog og fjell året rundt uansett vær! Veldig fornøyd og de har vart i 1 1/2år men måtte reparere et ledningsbrudd i lykta til 9 åringen i dag (den lykta får tøff behandling både på tur og ute i gata). Godt lys, lett å bytte batteri og lett å betjene.
 13. Jeg bruker: Tom låsoljeflaske fra feks Biltema. (50ml koster 16,-) Denne er tett, bulker ikke og har tynn tupp som hindrer søl. Fylles ved å klipe sammen og suge opp fra en kopp med rødsprit. Holder til 5-7 forvarminger på 111 og sikkert 20 forvarminger på Svea123 ( kommet ut av tellingen ). Ta med antall etter hvor mange dager evt oppfyringer du skal ha på turen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.