Gå til innhold
  • Bli medlem

Luddis

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Luddis

Nylige profilbesøk

33 profilvisninger
  1. Dæven, du får det jo til å høres ut som en enkel sak å gå 500km eller hva det nå er. Jeg tror jeg kommer til å bruke lengre tid enn 14 dager. Tror og at noen av etappene kommer til å være mindre enn 30km. Men å få en sekk helt ned i 15kg hadde vært en drøm. Har relativt nytt utstyr, så tror et er maten som kommer til å veie mest. Har forstått at frysetørret mat som bare trenger å tilsettes varmt vann er saken på lengre turer. Jeg har greit med erfaring med å gå på tur. Men matdelen har jeg ikke vært så nøye på.
  2. Jeg har lagd en pakkeliste til turen, men jeg har ikke veid alt. Så jeg vet ikke hva den egentlig veier. Det er en god stund enda til jeg skal på turen. Men jeg regnet med at mat kommer til å veie mye?
  3. Heisann. Jeg har tenkt til å gå fra Oslo til Bergen denne sommeren som en del av et skoleprosjekt. Den lengste turen min har tidligere vært på 11 dager, halvparten av det jeg regner med det tar å gå på Oslo til Bergen, og da var vi 2. Nå skal jeg gå alene, og jeg lurer på hvor mye vekt jeg bør regne med at sekken veier. Jeg har regnet med 20kg, men er det mulig å få den lettere enn det? Må jo bære maten, primusen og teltet selv. Hvor lange bør dagsetappene være, og hvilke mat burde jeg ta med meg? Jeg har vært mye på tur, men ikke mange som har vart over uka. Er det noen som ha
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.