Gå til innhold

tubbs

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10

tubbs vant dagen sist Juni 18

tubbs hadde mest likt innhold!

Om tubbs

 • Rang
  Eldre grinebiter

Nylige profilbesøk

2 343 profilvisninger
 1. Selvfølgelig Lyst til å låne mitt Unna og teste en helg?
 2. Supert, da blir det å bestille mesh til mitt
 3. Warmpeace 600 er jo innefor kriteriene dine slik sett https://www.hektapatur.no/sove-ute/soveposer/3-sesongsposer/warmpeace-viking-600
 4. tubbs

  Naturehike sovepose

  Gledesdreper ! 🤣🤣🤣
 5. tubbs

  Fiskekort betalt med SMS

  De fleste har jo mulighet til å sende en sms men ikke alle har Vipps
 6. tubbs

  Naturehike sovepose

  Føler vel at som forbruker så har man gjort sitt når når man handler produkt der selger, importør, fabrikk gjør som Hekta på Tur og Warmpeace. Warmpeace fyller alle sine poser hos Tyske Karl Sluka. Karl Sluke GmbH er sertifisert av VDFI og EDFA for bl.a. etisk dun og garanterer at ingen dun kommer fra levende dyr. Noe mer garanti kan man vel ikke be om. Forøvrig langt unna det å si "Jeg stoler jo på at produsent ikke benytter dun plukket av levende fugler" Spesielt når produktet er produsert i land som er kjent for å gi f... i dyrevelferd!
 7. tubbs

  Naturehike sovepose

  Spent på å høre om importør av Naturehike sitter med noe papirer på at dun i produktene kommer fra etisk produksjon. Personlig så hadde jeg nok ikke bare tatt importørs ord i den saken !
 8. tubbs

  Naturehike sovepose

  Det eneste jeg tenker litt på når det kommer til dunprodukter lagd i østen er hvor duna kommer fra Altså om det er etisk dun som kalles. Altså dun plukket kun fra døde fugler. Akkurat på det punktet så er jeg litt pirkete
 9. tubbs

  Bergans Alpinist vs Osprey Xenith

  Når du er ferdig med justeringene så merk på reimene på en av sidene på spennene med en sort tusj Mulig at jeg er litt kløne men synes at det er greit å ha de som ett referansepunkt om jeg må slakke eller stramme mye på reimene av en eller annen grunn (fly eller bussreise f.eks)
 10. tubbs

  Bergans Alpinist vs Osprey Xenith

  Neida, du skulle sett kroppen min du ! Alikevel så har jeg fått Oprey sekken til å passe Men jeg må innrømme at jeg knota endel før jeg fant ut hva jeg måtte justere og hvor mye.
 11. tubbs

  Parkeringplass, Valdresflya

  Da bør man vel kjøre litt etter det da? Da er vel hull i veien og fortauskanter o.l ett mye større problem?
 12. tubbs

  Fiskekort betalt med SMS

  OFA har hatt dette i mange år. Greit for oppsynsmenn når de møter folk som fisker uten å ha betalt også. Da får de folk til å betale fiskekortet der og da ! Altfor mange som bruker unnskyldningen "jeg veit ikke hvor man får kjøpt fiskekort/rakk ikke å kjøpe før vi dro"
 13. tubbs

  Fjellstøvler

  Ja, jeg valgte den modellen av Trango pga at jeg bare surrer rundt nedafor tregrensa. Relativt myke såler så kan nok bli slitsomme om man skal klatre mye i stein
 14. tubbs

  Fjellstøvler

  Nja, alle støvelparrene jeg har hatt opp gjennom årene har bare blitt bedre og bedre frem til den dagen de er utslitt! Og det er alt jeg har å si om den saken!
 15. tubbs

  Fjellstøvler

  Mammut er jo bare ett "samlenavn" og ingen produsent slik sett. De kjøpte opp den gamle skofabrikken Raichle ! Står Raichle i pløsa på mine Mammut Aenergy GTX. Kvalitetsfølesen kontra La Sportiva Trango TRK GTX er heller laber om jeg skal være ærlig.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.