Gå til innhold
  • Bli medlem

tanjam

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om tanjam

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. tanjam

    Teleskopstang

    Etter jeg har lest gjennom denne posten, og ubesluttsomme meg, blir nokk til syvende og siste og investere i både teleskop og i ei 4-delt ei, hehe. Har mye besøk så å ha flere fiskestenger tilgjengelig skader ikke uansett.
  2. tanjam

    Teleskopstang

    Gøy med flere erfaringer om teleskopstenger. Jeg har en god kastestang som jeg bruker til det meste av fiske, men selv om den bare er 2-delt blir det alltid snurr på snøret fordi jeg ikke orker å demontere ferdig montert snøre med diverse fluer/sluker ol. Jeg ønsker en meget lettvint løsning når det gjelder å bare ta noen kast ved korte stopp på lengre turer med tyngre oppakning. Derfor ønsker jeg ei god teleskopstang jeg kan ha i samlingen av utstyr. Selv om kravene er ikke er å oppdrive i en teleskopstang, er jeg likevel interessert i den som er nærmest og kan kategoriseres som en relativt god stang.
  3. tanjam

    Teleskopstang

    Vet du forskjellen på BX mini tele og STC mini tele?
  4. tanjam

    Teleskopstang

    Hvilken teleskopstang bruker du?
  5. tanjam

    Teleskopstang

    Har hele livet brukt en 2 delte stenger, og jeg ligger alltid på latsiden når det gjelder å demontere ferdig oppknytt snøre og det blir alltid surr når jeg skal sette sammen igjen. Da så jeg for meg at 4-delt stang blir det enda verre med. Derfor tenkte jeg at en god teleskopstang kan være et greit alternativ når jeg skal på fjellturer og ellers, gjerne den beste på markedet.
  6. tanjam

    Teleskopstang

    Takk for tilbakemelding. Ja jeg har fått anbefalt ei 4-delt stang for å kan kase lengre, men ønsker en ende enklere løsning når en har større oppakning med seg. Er Shimano STC minitele en myk stang? Og hvilken lengde har du i 7-21g?
  7. tanjam

    Teleskopstang

    Jeg er uteetter ei god teleskopstang som er myk og kaster godt, og med en slukvekt opp til 30g. Jeg har sett litt på R.T Steelhead Iconic tele 8', noen som har erfaring med denne stangen? Har vurdert å vente til 9' kommer på lager, for å muligens ha litt bedre kasteevne i stangen. Er det mye forskjell på egenskapene fra 8' til 9'? Eller har noen tips om en god teleskopstang som kan brukes til det meste, og som dere er veldig fornøyd med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.