Jump to content

renzir

Aktiv medlem
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

About renzir

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

renzir's Achievements

 1. Etter å ha googlet litt så heller jeg også mot sau. Størrelsen "hodet" var vel som en kraftig knyttneve. Det som er rart er at jeg aldri har sett noe sau i terrenget der, men det er jo sauer gjerdet inn ikke så langt unna.
 2. Lite trolig at det er sau. Ble funnet ikke langt fra Wyller i Oslo. Var også så liten at det i så fall kunne vært ett lam. Kan det være en rev og at fronten med K9 tennene er borte?
 3. Fant denne på tur og siden jeg ikke er noen jeg eller ekspert, så spør jeg her. Hva slags dyr er dette?
 4. Husker ikke helt hvordan de festes, har aldri brukt dem. Har bare spent opp en snor mellom 2 trær for å feste toppen av myggteltet i de gangene jeg ikke har brukt stengene. Det og noen plugger fungerer greit. Stengene er kanskje de dårligste jeg har sett. Skikkelig tunge og strikken inni ga opp etter noen år. Så tror ikke du trenger de korte stengene. Men det er ikke så stort så kanskje greit hvis du er 2. Men du kan jo lette spenne ut myggnettingen med ett par snorer i festepunktene til stengene
 5. Det er veldig mye mindre en Unna. Unna er stort, Mil 1 er skikkelig lite 😉
 6. Jeg har Western Mountaineering Kodiak og den stor og bred. Selv er jeg godt plassert på vekten med godt over 100 kg. [Hidden Content] Har også en Ajungilak Tyin winter. Har aldri stusset på at denne er liten. Passer fint til meg.
 7. renzir

  Forsikring på hund?

  Det du bør tenke på er at du må forsikre den innen en rimelig tid etter du fikk den. Hvis ikke vil du kanskje få noe problemer med å få forsikring. Det bør ikke være opphold fra oppdretter til eier i forsikringen. Hvis du f.eks setter ned maks beløp vetrinær til eks 30.000 i året, tar vekk komponenten at du får dekket hundens kjøpskost så kan du jo selv sette av noen tusen på en konto hvert år. Det dekker jo noe det også etter en stund. Men vetrinær koster penger. Sluker hunden noe som ikke kommer ut så blir det fort mange titalls tusen kroner.
 8. Til info. Jeg kjøpte en Piko Duo rett før jul. Den koblingen på min sitter også veldig godt fast. Kjøpte en Piko til kona for noen år siden (versjon 3?). Den er ikke på langt nær så hard, men det kan skyldes mere bruk også...
 9. Denne tanken har slått meg også, men min er å leie ett hundespann eller 2 til å frakte meg inn og ut til ett sted jeg kan slå opp basecamp, leie en hytte eller lignende. Så kan jeg sitte der å kose meg en uke. Eller så blir det å spare hardt og heller svi av pengene på "assisterte" opplevelser med likesinnede.
 10. Umulig å bedømme hva som har skjedd her uten fakta. Ett sted beskriver at hun fikk ett illebefinnende, var sammen med 2 andre , at været var blitt veldig dårlig (kom 50 cm snø) og at de andre 2 gikk 3 km til en fjellstue for å varsle. Redningstjenesten hadde også problemer med å nå ut pga været. Så vanskelig å trekke noen konklusjoner om hva som har skjedd her før fakta er på bordet.
 11. Triungsvann er vel et naturreservat med begrensinger på telting osv. De andre nevnte områdene her er fine.
 12. Eneste ulempen her er jo mobiliteten. De veier jo en del mer, og tar mer plass i boden. Men til feks kjøre frem med bil og så padle på ett vann fungerer det jo sikkert fint. Alene er det nok med plass, men med 2 pers blir det nok fullt. Men ser fin ut den.
 13. 1) Helsport Varanger 8-10: blir brukt lite nå. Burde vært solgt 2) Hilleberg Atlas: Supert. Har danket ut lavvoen 3) Hilleberg Keron 4GT: Vinter med pulk 4) Hilleberg Staika: Supert. Tungt men liker det 5) Nigor Wickiup 4: Lettvekts telt, sykkel og vandring på egnede steder 6) Helsport Mil 1 LT: 1 manns til solo turer over kortere tid 7) Ajungilak DL2 eller noe sånt: Utslitt, dårlig ventilasjon, lite og lett 8 ) Helsport myggtelt 9) Hilleberg 20UL tarp 10) Dovrefjell Tarp Uff, det ble mye. Kanskje kona har rett. Jeg har muligens mistet forstanden 😉
 14. Jeg er 186 cm høy. Jeg har 2 stk, Explorer 42 og GNU fra Alpacka. Noe mindre enn disse ville jeg ikke valgt hvis du skal få plass til en unge og en litt stor sekk. Nå er ungene blitt 9-10 år og det blir for trangt med dem og sekk.
 15. Det ligner mest på en slettsnok. De er raske og kraftige. Men de er vel ikke veldig utbredt vest for Jæren? Så kanskje du har sett noe litt uvanlig hvis du var litt nord på vestlandet
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy