Gå til innhold
 • Bli medlem

captainrambo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Gaffatape på alle stropper og reimer som du ikke får strammet på plass ordentlig. Ingenting må ligge og henge og slenge. Har reist utallige steder på jorda med stor tursekk på fly, alltid uten problemer.
 2. Løyper som er nylig preparert av Skiforeningen og ikke har føyket igjen / blitt nedrent av søndagsturister bør alle holde god standard. Stupbratte utforkjøringer? Tja, mellom Katnosa og Kikut er det noen partier som er bratte nedover, og det går temmelig rakt nedover fra Ullevålseter til Sognsvann.
 3. Søkefunksjonen er din beste turkamerat, her diverse gode tips og diskusjoner om tørking av kjøtt [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Raskt stekt kjøttdeig satt i ovnen på 50-75 grader med døren på gløtt i en viss tid (over natta) er den greieste fremgangsmåten.
 4. Hva med å "tørrtrene" noe mer i nærmere omgivelser? Du skriver ikke mye om erfaringsnivået på vintertid eller hvor du holder til, men en god idé ville kanskje vært å ta noen mil på fjellski i "marka" med turkameratene dine, sette opp telt til overnatting, lage mat med nyinnkjøpt primus osv. for å få innarbeidet rutinene. Da er det også lettere å se om det er noe som mangler, ting dere ikke har tenkt på, utstyr som kan forbedres osv. Og hvis alt går til helvete er dere ikke langt hjemmefra.
 5. Flott tur, det her. En ordentlig nordmarksklassiker! Akkurat passe ambisiøst hvis du ikke er noe dreven på ski. Hvem vet, kanskje du tar det som en dagstur neste gang!
 6. Godt jeg så denne. Så vet jeg at NJFF ikke er noe sted for meg. Blyspredning i villmarka? Fysj. Tar hundrevis av år å bryte ned og kommer det inn i levende organismer kan det forårsake alskens ulumske forandringer.
 7. Var oppe på Haukeliseter i romjulen og da var det kvistet noen løyper i nærområdet, vannene rundt hytta var sjekket og erklært trygge og folk drev og kitet på vannet. Da hadde det vært plussgrader noen dager før...Ring hytta og forhør deg, av og til jobber det flinke folk der. Haukeli Skisenter kjenner også som regel lokalforholdene godt.
 8. Gammelt tema, men jeg lurer på det samme - ville det vært mulig å putte en Escape II dagstursekk oppå en Norrøna Svalbard 80l-sekk? Fant du ut av det, gowi?
 9. Kjære fjellfanter! Jeg har en Svalbard synkron Pack 80l-sekk som av ulike grunner mangler et topplokk. Har snakket med Norrøna, og de skulle sjekke ut muligheten for en erstatter, men det virker ikke som om det umiddelbart er mulig å få tak i et nytt topplokk. Jeg er altså stuck med en fenomenal sekk - uten topplokk. Noen som vet om andre produsenter som selger topplokk løst og som kan passe til Norrøna Svalbard-sekken? Helt avtagbart, fire stropper. [Hidden Content] F.eks. Arcteryx Bora 80L har også avtagbart topplokk, men vet ikke om det passer eller om det se
 10. Jeg synes du enten skal gå tilbake og kreve din rett på ny, eller true med å henge dem ut på Fjellforum
 11. Godt skrevet og selvsagt godt at det endte bra. Har vært lenge siden jeg har lest en så solid og "filosofisk" turrapport her inne.
 12. Så trivelig! Bra tiltak, flott å se at det går an å få til gode turer som ikke er så langt avsted. Det viktigste er å komme seg utendørs!
 13. Flott, takk for gode råd! @Koppen: Skal sjekke om Necate + andre foraer. @mindviruz: Proteinpulver har jeg faktisk aldri tenkt på, har alltid sett på det som mer for "bodybuilder" typene, men er jo forsåvidt perfekt til sånne formål.
 14. Melk i smør og. Men ja, sant nok med havregrøten, det har gått i havregryn + vann i lang tid, men savner noe ekstra til frokostblanding, musli, havregryn, risgryn osv.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.