Gå til innhold

Dalegudbrand

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  282
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg vet ikke forholdene over der nå, men går i så fall på nedsiden av breen.
 2. Elva er stedvis/flekkvis åpen i nederste deler, men ingen problem foreløpig. Tenker denne turen selv neste helg, men det ser ut til å være lite snø rundt Tjønnholsoksle så mulig beina må brukes her; mulig jeg prøver over Steinflytind.
 3. Dalegudbrand

 4. Klar for første 2000meter

  Tverrådalskyrkja kan absolutt anbefales, men å ta veien opp til Spiterstulen/Juvass er ikke nødvendig hvis målet er sanking av topper over 2000m og du samtidig likevel er i Breheimen/Reinheimen-området. Se Hestdalshøgde, Storivilen, Moldulhøe, Hesthøe, Gråhø o.l.
 5. Kort tur på/ved Valdresflya?

  Heimdalshøe?
 6. Ringebufjellet

  Sist jeg var der fantes det to senger med rimelig plass på gulvet for eventuelt underlag og sovepose. Åpent for alle og med ovn: http://www.geocaching.com/geocache/GC2D2ZY_brettingdalsbua?guid=524c44fa-6227-4673-970b-60d7819fa99d
 7. Amatør på tur

  ...eller har reumatiske plager.
 8. Forhold Sokse

  ...eller ta en telefon opp dit. Jeg har selv planer om å dra til området over helgen og kommer til å ringe.
 9. Forhold Sokse

  Hjemmesidene til Sognefjellshytta har noen gode webkameraer man kan få noen indikasjoner ut i fra.
 10. Ringebufjellet

  Ved Hirisjøen skal det være godt fiske. Kjør (Friisvegen) til du kommer til Brettingsdalen, her er det parkeringsplass og fin, lettgått sti hele veien til Hirisjøen. Etter ca. 4km kommer man til Brettingdalsbua, som er åpen for alle og med grei plass utenfor til å slå opp telt. En liten gåtur videre ligger Hirisjøen.
 11. Spiterstulen pakkeliste

  Det høres riktig ut; det handler i hvert fall om mat
 12. Spiterstulen pakkeliste

  Halvpensjon = kun frokost; Helpensjon = frokost og middag.
 13. Spiterstulen pakkeliste

  Pensjonspriser betyr hvilke måltider du vil ha inkludert i oppholdet. Så vidt jeg vet er halvpensjon kun frokost, mens halvpensjon inkluderer frokost og middag, men sammensetningen kan nok variere fra sted til sted.
 14. Har erfaring bare med Damavand, men det var til gjengjeld en super opplevelse som for meg personlig blir vanskelig å overgå. Trenger ingen turoperatør og knapt nok guide (med forbehold om erfaringsnivå), men den jeg ble anbefalt var en yngre kar ved navn Hamed Bodaghi: hamed_b58@yahoo.com Han bor selv vekselsvis i Frankrike og Tehran, men har ansatte i byen Reine, noen kilometer fra Base Camp 1, Goosfand Sara. Her får du både transport, overnatting og guide (helt fra du lander med fly til du letter, om du vil). Profesjonelt og billig.
 15. Tråd for tapt villmark

  [sharedmedia=videos:videos:119]
×