Gå til innhold
 • Bli medlem

.::Per::.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om .::Per::.

 • Bursdag 20. april

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandefjord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer å ta en ukes tur til Femundsmarka i år også men med denne sinnsyke tørken vi har hatt i lengre tid nå så vurderer jeg heller å dra på jobb. Er det noen som har vært der den siste tiden som kan si litt om hvor tørt det er der nå? Har jo ihvertfall lyst til å kunne fyre primus for å lage litt mat.
 2. .::Per::.

  .::Per::.

 3. Kjøpte en dunjakke til fruen som jeg etterlyste etter 3 dager uten at jeg hadde fått den. Fikk lov til å komme og hente en ny hos dem etter 10 min i telefon. (JA er litt heldig som holder til i samme by) 2 uker etter fikk jeg mail om at dunjakken var kommet tilbake til dem fordi den var sendt i feil forpakning. Positivt at de ga en tilbakemelding når alt var på stell og spør du meg. Så har bare positive erfaringer med www.fjellsport.no
 4. Jeg kjøpte de Crispi støvlene du linker til tidligere i år og har så langt vært fornøyd. ikke at jeg har testet de med skikkelig sekk på rykken og røft terreng men til å ta noen turer i skogen med bikkja. De høye "lærstøvla" har jeg lagt langt inn i boden. Så at myr og vått føre= Lærstøvler er det sikkert like mange meninger om som det finnes støvler. men enig med Frilufta. PRØV støvlene før du kjøper. for det viktigste er at de passer Din fot.
 5. Når det gjelder 18650 batterien så har jeg bygd om ei gammel Princeton remix lykt som batterikassa gikk i stykker på til å bruke ett slikt batteri. Og jeg har sikkert ladet de batteriene en 50 ganger nå og jeg synes de blir bare bedre for hver gang jeg lader de. Også brukt dem i varierende temperatur men ikke så kaldt som -38. da holder jeg meg inne. Eneste minuset jeg har på den typen batteri er en china lykt som bare slutter å virke når de er tomme. (helt uten forvarsel) Kjipt på løpetur i skogen selvfølgelig. og ihvertfall når dattern min er flere hundre meter foran.-
 6. Jeg sliter nok med mye av det samme som deg. bortsett fra foto entusiasmen da. KJEMPE TOMMEL OPP for å poengtere dyrevern. Jeg er også ganske opptatt av dyrevern. men mener at det er flere produsenter av dun artikler som kun bruker dun som er av dyr innen matproduksjon. Og produksjon av dyr for mat er jo nødvendig. (ikke alle kan leve av jakt) Bergans var ute med en video og dokumentasjon på dyrevelferden til dyra de henter materialet sitt fra såvidt jeg husker. Men dette er noen år siden.
 7. Synes Johan2000 hadde ett viktig poeng. med tanke på hvordan dyra har det. og at dunen er restprodukt fra dyr som brukes som mat. Jeg prøver ihvertfall så langt jeg kan å kun kjøpe fra produsenter som benytter for eksempel "dyrevennlige" produsenter. om vi kan kalle det for det? Og betaler heller noen kr ekstra om jeg vet at det er skikkelig dokumentasjon på produksjon.
 8. Jeg tror du kommer til å få like mange svar som meninger. Jeg var i samme knipe som deg. og det jeg ble rådet til å gjøre var følgende. Legg alt du ønsker skal få plass i sekken foran på gulvet. og se hvor stor sekk du trenger. Vei alt sammen og se hva det veier. Tenk deg godt om. Ta bort alt du ikke trenger. Se godt på det som ligger igjen. Og se hvor stor sekk du trenger. Ta vekk alt du kan klare deg uten. Og se hvor stor sekk du trenger. Når du har fjernet alt du ikke trenger og alt du kan klare deg uten. så ser du hvor stor sekk du trenger. Og får en mye
 9. Jeg har brukt Biltema tralla på kajakken min og jeg synes det fungerer greit. Måtte ha litt lengre stropper for å få festet den riktig men fungerer bra. Brukte den på Dalen-Ulefoss med masse trilling på all slags underlag. forbi en bråte sluser. med mange kg plasser i kajakken Har også dratt den langs stier. skog og grusvei uten problem. tror prisen har gått opp for jeg tror ikke jeg betalte noe mer enn 300,-
 10. Bruker du slike sko med tyngre sekk også? jeg bruker jo samme type i Salomon med gamasje uten sekk og er veldig fornøyd men tør ikke det med tyngre sekk på ryggen. Har jo ingen ankelstøtte?
 11. @Tom42 Er jeg som la til ett tilleggs spørsmål om sokker. så den skylden skal jeg ta på meg med fare for å drive reklame for en bekjent av meg så landet jeg etter mange positive tilbakemeldinger fra erfarne folk her på Crispi skogshorn Pluss. Ikke at dette var på toppen av anbefalingene her men Fjellsport.no hadde disse til 1299,- nå. og da ble lommeboka mi blid også, Og etter å ha prøvd dem "inne" så er de gode å ha på foten om jeg prøver med 1 par eller 2 par sokker. så dette kan bli bra. Fotkluter fikk jeg dårlig erfaring med i forsvaret. så det har jeg prøvd før. (mulig
 12. Takker for mange bra svar. Ikke at valget ble noe lettere men fikk ihvertfall info om at de høye jaktstøvla kan legges bort frem til regntiden. Slenger på ett tilleggs spørsmål siden folk er generelt flinke til å komme med konstruktive tilbakemeldinger. Sokker? 1 par? 2 par? Hva foretrekker folk?
 13. Jeg synes de høye fjellstøvla mine er fryktelig tunge å gå med når det har gått noen dager. Og vurdere [Hidden Content] Kan noen si litt om erfaringene sine med slike halvhøye kontra høye støvler? Vandrer en ukes tid i Femund hvert år. og prøver også en den kortere turer i skog og fjell rundt om på østlandet. Har litt svake ankler.
 14. Er det noen som har noen erfaring med å padle dette strekket? Tid man bruker? Vanskelige strekker? Fiske? Campsiter? HASTER!!!! Skulle egentlig reit til Femund tirsdag 21. juli men været tilsier at jeg ikke gidder å valse rundt i regn og sludd ei uke. Så da snur jeg turkartet litt.... Så jeg håper på noen erfaringer da jeg ikke finner noe når jeg søker på forumet her. PS! padler kajakk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.