Gå til innhold
 • Bli medlem

Pettrus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Pettrus

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ski

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. hva med Helsport myggtelt og Nordmarka tarp? da er du under 2000 kr - og mer tilgjengelig med tanke på høyde og kondens.
 2. Har brukt samme sovepose som deg til ungene mine. Jeg kom over en pose hos XXL nylig fra Helsport.: Nordmarka Jr. . Minsten har tidligere vært kald av seg - men nå gikk det smertefritt. men jeg kommer nok å kombinere med fleece teppepose inni der nå som det blir litt kaldere om natten også.
 3. Mitt tips er Ticket to the moon . Gunstige og lette - og du kan velge selv hvilken farge www.ticketothemoon.com Ingen knuter om du kjøper festeløsningen dem har på siden sin. PS - disse skal tåle 200kg .. Er selv i din vekt klasse - og har sovet som ett barn ..
 4. ta t-banen til skullerud. da har du 300meter til skogen ellers går det buss dit også . Men Skullerud, rustad saga evnt buss 501 Enebakk til Sandbakken så kommer du langt. 501 bussen kjører gjennom øst- og sør marka. Om du har lyst å krysse Østmarka - ta buss til Enebakk - flateby eller Kirkebygen - og kryss over skogen - minst 1-2 dagers marsj avhengig av hvor mye fiske... .
 5. kiwi sko smørning er bare til pynt og overfladisk stell .. funker så lenge mang går på asfalten .. som det nevnes så må det hardere skyts til ... Bever/mink olje er det beste jeg har erfart. gnis inn med fingrene - varmene fra fingrene og massering av læret får fettet lettere inn.. Holder flere timer lenger enn god gammel dags Kiwi parafin smørning
 6. sportrstape og liggeunder lag - deler til snøbrille .. dekke til øyene .. liten smal renne å titte gjennom..
 7. Pettrus

  Ny tarp

  legg til 100kr ( pluss porto) så får du "stryk-på-lapp" fra Jærven .. Men å lete etter gnist hull på Jærven fjellkamo - DET tar timer......
 8. Hadde noen mistanker om hva du sier om Nord-nordmarka .. vi får se når første tur blir. Hadde en 3-4dagers tur midtsommers 2-3 år tilbake .. våt opplevelse som endte i vassen hud under begge beina .. godt det var ferie - jeg kunne ikke gå ordentlig før 2 dager etter ..
 9. Hei folkens . Hvordan er stemingen i Nordmarka for tiden ? Er det mulighet for fotvandring utenfor skogsveiene eller bør man ha planker på beina fortsatt? Når pleier snøen å forsvinne fra skogen i nordmarka ?
 10. Ikke meg selv om har hatt en forferdelig opplevelse i sovepose- heller jeg som fikk le til slutt… Kort fortalt; Guttetur på Karmøy . Noen hadde med telt og sovepose. Jeg hadde selv lett sommer pose og Jerven Termo og ikledd ulltøy. Tid på året var tidlig høst. Dem andre gutta lo godt av meg – skulle jeg bare ligge i det der ute på bakken ?? Ja selvfølgelig var svaret mitt . Tidlig om morgenen våkner jeg til at noe treffer duken min .. det er snø. Bare tynt lag – men det var tross alt snø. Etter hvert legger jeg merke til lyder fra teltet.. Der ligger gutta i telte
 11. Ganske greit merknad for friluftsliv generelt også ?
 12. Tja - hva å si..? Gammelt forsvars triks er å bruke "koma"sokkene til å frotere under bena dine.. tørker bort gammel svette fra bena og stimulere til økt blod sirkulasjon. Kan det være at du ikke tillater å la fuktighet komme opp gjennom sokken ? brett toppen av sokken så ikke ender med strikken men innsiden av sokken - da får du kanalisert ut overflødig varme og fukt. Hva annet har dere andre på lager?
 13. Anna buksen er ment som isolasjon under gamle feltbuksen - som fra før er ganske bra vid og god. Skal trees ned i buksen mens man "bare" slipper feltbuksen ned på knærne uten å fjerne sko. Opplever heller at disse kan være av små størrelser - men mulig jeg besitter feil størrelse selv . Forsvaret merker , som alle vet, sin bekleding og utstyrmed Liten, Medioum og Stor . .. ikke LargeMedium og Small
 14. Pettrus

  Barnekniv

  Jentungen har vært med på kjøkkenet og kappet grønnsaker og pølser siden hu måtte bruke smørekniv - og senere kjøkken kniv. Men ja - juleribba og seige grisehuden er ellers ett godt - men kanskje dyrt eksempel . Men -Hey - så lenge dem lærer. Veldig bra Grimmer . Lykke til med dine nevøer . Regner med å gi minste jenta mi en kniv til våren også . Dog hun er ikke like ivrig.
 15. Pettrus

  Barnekniv

  Jentungen min fikk bruke første kniv når var 4-5 år. Masse misstro hos mor og familie - men når barnehagen hennes hadde friluftgruppe med barn ned i 2-3 år som håndterte kniv så ble jeg sikker i min sak. Regler ble presentert og avtalt. Første kniv var 50kr-snekker kniv // "Mora" kniv ? // Men vi var vell i grunn begge enig om at den ble for lang. Så ble det anskaffet en speider kniv til henne - usikker eksakt merke. Første jeg fant ut var at ungene ikke skal være redd for skade seg. første kuttet gjemte hun vekk og var helt stum. Men når hun oppdaget at å skade seg "ikke er
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.