Gå til innhold

ante321

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ante321

  Noen som har prøvd Real kebabgryte?

  Alt smaker igrunn greit når man er sulten på fjellet, men man bør spørre seg om man kunne spist dette hjemme. Da svarer vel de aller fleste nei. Men for all del folk får spise det de vil å hver sin smak. Men er det ikke en regel at man blir uggen av kebab? For min del blir det ingen kebabgryte, er ikke kjempevanskelig å lage noe bedre enn RT sine gryter som også kan konkurere på vekt. Det finnes firma som selger alt av tørket grønnsaker osv. Kan gjøres selv, men er sikkert lettere å bare gå i sportsbutikken.
 2. ante321

  Teltene til 999,-

  hvordan gikk det med telte? har et selv, men ble prøvd i godt vær. Men synes det er en fatastisk løsning på teltet, godt å en hel side med lufting å utsikt!
 3. ante321

  Noen som har prøvd Real kebabgryte?

  Å spise kebab på fjellet er som å drite i poskassen til naboen!!!
 4. ante321

  Ny tarp

  kjøper som regel veldig dyrt utstyr for det er som regel best, holder lengst og er lettest. Men går nok for biltema sin variant!!!
 5. ante321

  Dunsovepose vs allergi

  Hørtes bra ut! kan godt anbefale å handle fra campsaver.com kjøpte dunpose der for ca 1000kr, en tredjedel av frisen i norge. hvis du kjøper for over 400 dollar(tror jeg) så sender de gratis! henter du pakken i sverige blir det ingen gebyrer
 6. ante321

  Ny tarp

  Var latterlig dyrt for cuben fibre tarpen, men som alt annet turutstyr er vekt proposjonal med penger..
 7. ante321

  Dunsovepose vs allergi

  Har selv dun allergi, men kjøpte en ny dyr dun sovepose i år og merket ingen ting til det. Men det er igrunn bare å kjøpe å teste ut, merker du noen til allergien er det bare å kjøpe antihistaminer, de fåes reseptfri! er individuelle forskjeller på merkene men en av dem funker garantert. eks Telfast, certizin osv..
 8. ante321

  Ny tarp

  Tips til en kjempelett tarp ca 1x2m?
 9. Jeg er på jakt etter ett par rottefella RIVA I hvor kan jeg få tak i de? Noen som kanskje vil selge sine gamle?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.