Gå til innhold
 • Bli medlem

ante321

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som har erfaring med Dovrefjell fjellduk??
 2. Alt smaker igrunn greit når man er sulten på fjellet, men man bør spørre seg om man kunne spist dette hjemme. Da svarer vel de aller fleste nei. Men for all del folk får spise det de vil å hver sin smak. Men er det ikke en regel at man blir uggen av kebab? For min del blir det ingen kebabgryte, er ikke kjempevanskelig å lage noe bedre enn RT sine gryter som også kan konkurere på vekt. Det finnes firma som selger alt av tørket grønnsaker osv. Kan gjøres selv, men er sikkert lettere å bare gå i sportsbutikken.
 3. hvordan gikk det med telte? har et selv, men ble prøvd i godt vær. Men synes det er en fatastisk løsning på teltet, godt å en hel side med lufting å utsikt!
 4. Å spise kebab på fjellet er som å drite i poskassen til naboen!!!
 5. ante321

  Ny tarp

  kjøper som regel veldig dyrt utstyr for det er som regel best, holder lengst og er lettest. Men går nok for biltema sin variant!!!
 6. Hørtes bra ut! kan godt anbefale å handle fra campsaver.com kjøpte dunpose der for ca 1000kr, en tredjedel av frisen i norge. hvis du kjøper for over 400 dollar(tror jeg) så sender de gratis! henter du pakken i sverige blir det ingen gebyrer
 7. ante321

  Ny tarp

  Var latterlig dyrt for cuben fibre tarpen, men som alt annet turutstyr er vekt proposjonal med penger..
 8. Har selv dun allergi, men kjøpte en ny dyr dun sovepose i år og merket ingen ting til det. Men det er igrunn bare å kjøpe å teste ut, merker du noen til allergien er det bare å kjøpe antihistaminer, de fåes reseptfri! er individuelle forskjeller på merkene men en av dem funker garantert. eks Telfast, certizin osv..
 9. ante321

  Ny tarp

  Tips til en kjempelett tarp ca 1x2m?
 10. du kan wire fra Voile.. med litt mekking får du dem nok til å passe.
 11. Dette er en oppbyggningsplate for telemarkbindinger, ikke BC!! framdelen (på bildet) kan ikke brukes til å bygge opp en bc binding. Skjønner godt hvorfor du vil bygge dem opp, mer press på kanten av skia, men det beste med det er at skoen som regel ikke blir kuttet av "glass" skare å subber i snøen på april/mai høyfjellsføre!! Hvis du kjøper en skjærfjøl på ca 10 mm for å tilpasse og bygge opp under tådelen, kan du kjøpe 20mm oppbygningsplate fra rottefella å bruke delen til hælen. Hælløfter betyr alt hvis man først har prøvd det!!! disse kan monteres sammen med BC bindinger, m
 12. Kom over denne posen ved en tilfeldighet [Hidden Content]/mckinley-dun-enduro-ultra-light-sovepose/ Vekt 520 gram max kroppslenge 185 cm gåsedun ca. 150g 90/10 Fillpower 650 Pakkstr: ca. 28 x 12cm Temperatur: Komfort: 13°C, Limit: 10°C Extreme: -3°C pris 1299 Hva tror dere om denne posen, blir primært brukt i børgefjell, juli/august?
 13. hvor får jeg tak i noen solide metall spenner til sekken min, trenger noen nye å noen i reserve!
 14. takker for alle som har skrevet, mange spennende soveposer. Tror Jeg blir å velge Therm A Rest Haven 20 eller Mont Bell U.L. Spiral Down Hugger #3.. Noen som anbefaler en av disse? Noen prøvd en Therm A Rest pose?
 15. Men ingen som har tips om hvor jeg kan få tak i en "elg" kokse?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.