Gå til innhold

Hummern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hummern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For tre år siden kjøpte jeg et par Crispi jaktstøvler som ble liggende i kottet (mens jeg slet ut et par andre støvler) frem til i våres da jeg tok de frem for en helg med beverjakt. Begge støvlene løsnet i gummien over sålen rundt stortåen etter en dags bruk. Siden det var mer enn to år siden jeg kjøpte de, og jeg ikke hadde kvittering, valgte jeg å henvende meg til importøren Wenaas Nordic for reklamasjon. Svaret jeg fikk der var at de var for gamle, uten at de en gang vurderte støvlene. Dette syntes jeg var for dårlig, så jeg henvendte meg til selger (Oslo Sportslager). Der fant de kvitteringen min digitalt og ba meg sende inn støvlene. De sendte meg til og med returlapp, så jeg slapp å legge ut porto. Fikk svar nå at reklamasjon var ok. Så skryt til Oslo Sportslager for super kundebehandling, og stryk til Wenaas Nordic for kategorisk ansvarsfraskrivelse, og ingen informasjon om at jeg burde henvende meg til selger eller andre rettigheter.
 2. Hummern

  Rabatt Fjellsport

  Helt sikkert! Takk for svar, fikk kjøpt bursdagsgaven jeg skulle ha.
 3. Hummern

  Rabatt Fjellsport

  Ja, ser nå at sluttsummen blir riktig, men der rabatten skal stå, kommer det opp en annen sum enn den riktige. Spiller jo ingen rolle så lenge jeg får prosenten, så da er alt vel!
 4. Hummern

  Rabatt Fjellsport

  Det står at medlemmer skal få 20% rabatt hos Fjellsport, men når jeg legger inn koden blir det bare registrert 15%?
 5. Hummern

  Skiføre Blefjell?

  Supert, takk!
 6. Hummern

  Skiføre Blefjell?

  Tusen takk! Vil gjerne høre ny rapport til søndag! Har gledet meg lenge til denne turen, og ble litt bekymret da jeg hørte det var lite snø.
 7. Hummern

  Skiføre Blefjell?

  Hei. Noen som vet hvordan skiføre på Blefjell er nå? Fikk rapport om lite snø for et par uker siden? Tenker å gå fra Eriksbu og nordover via Imingfjell over til Hardangervidda i neste uke.
 8. Har brukt flere kanner fra Felleskjøpet. Det funker helt fint og er rimelig i innkjøp.
 9. Jeg har samme høyde/vekt og et par Åsnes "Rago", tror det er samme skia i eldre modell. Disse er 200cm og er suverene. Ville ikke hatt kortere, uten at jeg skal påstå at det ikke vil fungere.
 10. Hummern

  Hagle for nybegynner

  Mitt inntrykk er at det ikke selges hagler av dårlig kvalitet lengre, så du kan se på alle tilbud og heller legge vekt på at hagla passer deg. Hvis pris er viktigst kan dy trygt se på Baikal ( 2990,- G-sport). Er du liten og spe må du ha en hagle tilpasset dame/junior. Har du råd til det, er det supert å gå lange dager i fjellet med en lettvektsutgave som Lanber 2077 Lady (tilbud 9500,- hos Interarms), eller Sabatti Lady (7990,- hos Jakt & Friluft). Dette er anerkjente merker, men du finner sikkert flere tilbud hvis du kikker på nettet. Lykke til med jakten i dobbelt forstand!
 11. Hummern

  Alkylatbensin på Biltema

  Kanna på Felleskjøpet er vel 5 liter (den blå med renset bensin)? Har brukt den mye, fungerer godt.
 12. Hummern

  Anbefalinger fjellskisko

  Tror jeg har et par fine 75mm sko str 45 brukt èn gang liggende på hytta. Trenger nok en del inngåing (stive). kan selges for 500,- pluss ev porto. Skal på hytta i helgen så si ifra om du er interessert?
 13. Hummern

  hva bør jeg kjøpe?

  Det Nordmarka teltet er prikkalikt mitt over 20 år gamle Helsport Dividalen. Det har vært i årlig bruk alle 20 årene, og senest forrige helg da det bøttet ned over 50mm regn på ett døgn. Vi var like tørre inne i teltet. Vet ikke om de brukte bedre materialer for 20 år siden, men hvis det er det samme, så er det overraskende bra.
 14. Hummern

  Buksesele som ikke gnager på ryggen

  Jeg har også Fjellreven seler, og får gnagsår på ryggen. men hvis jeg fester bakselen litt til siden for midten, så hjelper det ofte. Sikkert avhengig av ryggsekkens utforming?
 15. Hummern

  Helsport Alta sovepose

  Ville også valgt dun! Hva med denne: http://www.outnorth.no/no-haglofs/goga-2s.php?group=prod_prod_grp-s1%2F1535 50% salg. Litt dyrere men like varm som Alta og halve vekta!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.