Gå til innhold

MaxT

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MaxT

 • Rang
  Casual MT.Goat
 • Bursdag Januar 15

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. MaxT

  Hva har du kjøpt nå!

  Har både Garberg og LMF jukka stikka. Begge produktene er topp!
 2. MaxT

  tur/friluftsbukse helår?

  Jeg har brukt denne på vintern med fleece under, funker som gull, men det mest geniale er den hurtige tørketiden. Jeg kan seriøst ta ut buksa fra vaskemaskinen og den føles nesten tørr ut. Du slipper kondens fordi stoffet slipper ut fuktigheten veldig bra, så en god allround bukse er det, ville eventuelt supplert med en tynn goretex/regnbukse på de tunge nedbørsdagene. Jeg gikk fra fjellereven KEB, og Lundhags Traverse/makke over til Gere og det er 2 forskjellige produkter etter min mening, Klattermusen buksen er virkelig dønn solid, du ser sømmene er veldig gode, alle glidelåser er av den tykke typen som tåler kulde, ingen spenner som blir ødelagt. Synd at klattermusen og selve buksa er noe overpriset.
 3. Jeg har King size, hunter og Thermo-extreme. King size brukes kun når jeg skal dele duk med noen andre, ellers er den for stor. Hunter brukes stort sett vår-sommer-høst- Den er perfekt for forsterkning til sovepose, eventuelt varm vindsekk på jaktpost. Thermo-extreme, samme str som hunter, veier mer, har mer fyll. Testet denne ute her om dagen i minus 5. Synes ikke jeg kjente så mye forskjell egentlig fra den og hunter. Varmere er den dog, da den har primaloft 170g. pr. m2 vs primaloft 60g. pr. m2 på hunter. Veier ca 500g mer. Skulle jeg kunne valgt en pose, så måtte det blitt hunter pga vekt og anvendelighet. Til vinterbruk så blir det thermo extreme som blir min go2 jerven pga varmen.
 4. MaxT

  tur/friluftsbukse helår?

  Klättermusen gere 2.0 https://www.klattermusen.com/en/men/pants/15420m81-gere-2.0-pants-regular-mens-dusty-green/ Ingen dilldall, solid, tørker kjapt. 10/10 Ryktene sies at dette er favorittbuksa til samene i N.-Norge, Jeg eier selv 3 stk i forskjellige farger. Goretex er fint, men blir klamt om sommeren, og det kan samles opp kondens på vintern. Skulle jeg valgt 1 bukse til alle 5 sesonger så hadde det blitt Gere.
 5. MaxT

  Fjellrevenen jakke som Keb bare G1000?

  Singi trekking og greenland orginal er i ren g1000. Litt romsligere i fasongen men synes ikke dette gjør så mye.
 6. MaxT

  hjelp til å velge tursag

  Kan også gå go for silky gomboy 210- eller 240. Billige er de også, betalte vel 300kr for min? Fikk nylig nordic pocket chainsaw til bursdag, den er rå dersom du skal kappe opp store stokker . Veier ingenting og tar 0 plass.
 7. MaxT

  Fjelltelt til under 4000,-

  Vil si vekt er viktig for meg
 8. Trenger nytt fjelltelt. Må være lett nok til å kunne bæres i sekk. Pris under 4000,- 3 sesongs Plass til minst 2 Noen som har noen tips?
 9. MaxT

  På tide med tarp!

  3 UF tarpen har flere festepunkter dersom det er viktig for deg. Men leveringstid er ikke noe å skryte av, så dersom du trenger en tarp snarlig så sykler du bort
 10. MaxT

  På tide med tarp!

  Kjøpte den 3f UL gear tarpen, 3x4 meter. https://www.aliexpress.com/item/3F-UL-Gear-Ultralight-Tarp-Outdoor-Camping-Survival-Sun-Shelter-Awning-Silver-Coating-Pergola-Waterproof-Beach/32801440128.html Betalte 350kr inkl frakt, solid, følger med barduner og den har 18 fester. Veier rundt 1 kg. Denne har også midt festene som magasinet sin tarp mangler? Forsterket fester/løkker kombinert med maljer. Fint alternativ dersom man ikke ønsker å tømme lommeboka, selv om den er noe tung.
 11. MaxT

  øks til bålsesongen

  Spennende samarbeid.
 12. Det var den jeg tenkte på også, har en slik men ikke i full zip, er en 400grams ullfrotte jakke. Varmer utrolig bra, trur jeg ville valgt denne fremfor å dra med meg en vanlig ullgenser som er noe tung.
 13. Enig med de over her, tynnere jakke som er fylt med syntetisk fyll /primaloft /g-loft / etc. Eller så ville jeg heller også kanskje sett på fleece av typen polartec thermal pro. Har fleece fra polartec som varmer mer enn ullgenser fra Ulvang. Eneste negative er at hvis fleece blir vått så varmer det ikke lengre, itillegg så ligger jeg mye under åpen himmel så fleece og prima jakker blir bombardert med glør hull. Kan ellers anbefale woolpower sin 400grams genser/jakke. Er ikke så tung som vanlig ullgenser.
 14. MaxT

  Hjelp til bålpose

  Mitt oppsett. sea to summit- 1 liters pose. https://www.xxl.no/sea-to-summit-torrsekk-ultrasil-1-liter/p/1115022_1_style?gclid=CjwKEAiA_9nFBRCsurz7y_Px8xoSJAAUqvKC46_m_pfXS74oi2F-i6jBfyHoXk0xxP0CYsK_YIDyXBoCUTbw_wcB&gclid=CjwKEAiA_9nFBRCsurz7y_Px8xoSJAAUqvKC46_m_pfXS74oi2F-i6jBfyHoXk0xxP0CYsK_YIDyXBoCUTbw_wcB Innhold: En foldekniv (skarpest mulig) Fyrstikk eske Tennstål (light my fire. army modellen) Bjørkenever som jeg har samlet fra vedhaugen. (store mengder never!) En snusboks, (tom) fylt opp med bomullspads (flate runde typen fåes kjøpt på butikken, slik som damer bruker til å ta av sminke med) Bruker som regel tennstål til å ta fyr på en bomullspad, som igjen tar fyr på never. Bål med fyrstikker er litt juks
 15. MaxT

  Monsen, Monsen og Mattis

  Likte monsen på villspor bedre
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.