Gå til innhold

Borging

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Tenkte jeg skulle investere i et stormkjøkken, blir gass,er ikke så mye på tur på vinteren. Har sett på Trangia 27-2/3 HA med gassbrenner og Primus primetech Stove Set 1.3L Noen anbefalinger for eller imot noen av de?
 2. Noen som kjenner til denne sekken, er det en grei sekk for en helgetur eller?
 3. Ble et Helsport ringstind 2 pro, fra Helsport outlet, samt et Exped synmat UL M...
 4. Hmmm, i tenkeboksen her nå, tro om jeg ikke klarer meg med den GSI steikepanna, så jo grei ut den, kan vel lage potetmos og gryterett i den også..
 5. Trenger ny kjele og stekepanne, bruker en omnifuel, stort sett på gass. Har en liten kaffekjele på 0,5 l som holder til meg, men trenger en kjele og en stekepanne. Liker å steke egg & bacon på morningen, samt ørret til middag. kjelen brukes til potetmos og gryterett ++ Har lest endel her men blir usikker, bør helst være non stick belegg, vekten bør ikke være så mye.. Hva anbefaler dere?
 6. Har nettopp bestilt meg et Exped Downmat 9 PUMP DLX liggeunderlag hos Fjellsport. Brukbar pris, 1399,- og fri frakt... Har lest litt her inne på forumet om dette, så jeg tok sjangsen på å bestille et Håper jeg ikke blir skuffet, men etter alle "god ordene" her inne ser det ut som det er et godt kjøp.. Gleder meg til å prøve det.. God Jul og et Godt Nytt år til alle forumets lesere...
 7. Heisann, er det noen som har de sidelommene montert på boraen? Hvordan festes de, funker det bra?
 8. Plukka frem omnifueln for gjennomgang før tur, og ser at jeg mangler flammesprederen Har ingen aning hvor den har tatt veien hen hvor får man kjøpt ny sånn??
 9. Kjøpte meg en Bora 95 på Sportsnett i romjula til kr 2495,- Er storfornøyd
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.