Gå til innhold

2an

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om 2an

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 2an

  2an

 2. 2an

  Fjelltelt til under 4000,-

  Vil si vekt er viktig for meg
 3. Trenger nytt fjelltelt. Må være lett nok til å kunne bæres i sekk. Pris under 4000,- 3 sesongs Plass til minst 2 Noen som har noen tips?
 4. 2an

  På tide med tarp!

  3 UF tarpen har flere festepunkter dersom det er viktig for deg. Men leveringstid er ikke noe å skryte av, så dersom du trenger en tarp snarlig så sykler du bort
 5. 2an

  På tide med tarp!

  Kjøpte den 3f UL gear tarpen, 3x4 meter. https://www.aliexpress.com/item/3F-UL-Gear-Ultralight-Tarp-Outdoor-Camping-Survival-Sun-Shelter-Awning-Silver-Coating-Pergola-Waterproof-Beach/32801440128.html Betalte 350kr inkl frakt, solid, følger med barduner og den har 18 fester. Veier rundt 1 kg. Denne har også midt festene som magasinet sin tarp mangler? Forsterket fester/løkker kombinert med maljer. Fint alternativ dersom man ikke ønsker å tømme lommeboka, selv om den er noe tung.
 6. 2an

  øks til bålsesongen

  Spennende samarbeid.
 7. Det var den jeg tenkte på også, har en slik men ikke i full zip, er en 400grams ullfrotte jakke. Varmer utrolig bra, trur jeg ville valgt denne fremfor å dra med meg en vanlig ullgenser som er noe tung.
 8. Enig med de over her, tynnere jakke som er fylt med syntetisk fyll /primaloft /g-loft / etc. Eller så ville jeg heller også kanskje sett på fleece av typen polartec thermal pro. Har fleece fra polartec som varmer mer enn ullgenser fra Ulvang. Eneste negative er at hvis fleece blir vått så varmer det ikke lengre, itillegg så ligger jeg mye under åpen himmel så fleece og prima jakker blir bombardert med glør hull. Kan ellers anbefale woolpower sin 400grams genser/jakke. Er ikke så tung som vanlig ullgenser.
 9. 2an

  Hjelp til bålpose

  Mitt oppsett. sea to summit- 1 liters pose. https://www.xxl.no/sea-to-summit-torrsekk-ultrasil-1-liter/p/1115022_1_style?gclid=CjwKEAiA_9nFBRCsurz7y_Px8xoSJAAUqvKC46_m_pfXS74oi2F-i6jBfyHoXk0xxP0CYsK_YIDyXBoCUTbw_wcB&gclid=CjwKEAiA_9nFBRCsurz7y_Px8xoSJAAUqvKC46_m_pfXS74oi2F-i6jBfyHoXk0xxP0CYsK_YIDyXBoCUTbw_wcB Innhold: En foldekniv (skarpest mulig) Fyrstikk eske Tennstål (light my fire. army modellen) Bjørkenever som jeg har samlet fra vedhaugen. (store mengder never!) En snusboks, (tom) fylt opp med bomullspads (flate runde typen fåes kjøpt på butikken, slik som damer bruker til å ta av sminke med) Bruker som regel tennstål til å ta fyr på en bomullspad, som igjen tar fyr på never. Bål med fyrstikker er litt juks
 10. 2an

  Monsen, Monsen og Mattis

  Likte monsen på villspor bedre
 11. Norrøna Recon. Slitesterk sett som tåler det meste.
 12. Har du forsatt Jetboil til salgs? 

  1. snowmans30v

   snowmans30v

   jepp. det har jeg

    

 13. 2an

  Hvilket tennstål fungerer best?

  + 1 på light my fire /army versjonen. Har kjøpt mye tennstål opp igjennom årene, noe fra ebay, noe fra kina samt xxl og biltema. Desidert beste er fra light my fire. De gir god mengde gnist uten å tilføre altfor mye kraft. De koster kanskje litt mer, men jeg synes det er stor forskjell på disse.
 14. 2an

  turbukse

  Avhu buksa er satt ned på 50% på xxl denne uka, kun 499,- til den prisen er buksa verdt det!
 15. 2an

  Forsvarets feltjakkee.

  Taiga sin jakke, bukse skal være goretex som er veldig støysvak mener produsenten. Så høres lovende ut.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.