Gå til innhold
 • Bli medlem

Eva

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eva

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Eva

  Toppturer oktober

  Takk for svar:)
 2. Eva

  Toppturer oktober

  Hei! Regner med dette er diskutert tidligere, men skriver allikevel ett nytt emne. Vi har litt sent høstferie, starter 17/10 og ei uke. Har lyst på toppturer. Noen tips til hvor det går an så sent? (Skjønner det er væravhengig, og vi må se det an, men tar gjerne i mot tips, hvis noen har erfaringer) Gjerne Jotunheimen, men også Trollheimen og Rondane er på interesselista;) Vi har stegjern, isøks, men jeg ønsker ikke klatring, men "stegjern topper" er jeg med på:=)
 3. Tenker oss kanskje til sjusjlen for langrennstrening en gang i slutten av nov. Noen som vet hvordan det er der nå? Så inne på skiinfo, men vet ikke om det er riktig hva som står der. Noen som har vært på sjusjøen i det siste..? Hilsen ei som savner ski!! (-og har vondt i legger og knær av jogging, så nå blir det bra med ski!!)
 4. Eva

  Topptur Snøhetta

  Hei! Hvordan er forholdene på Snøhetta nå? Er det muligheter for skitur nå? Vennlig hilsen Eva:)
 5. Eva

  Racer

  Sant nok...!
 6. Eva

  Racer

  Ang Compackt-crank. Godt tips! er notert:)
 7. Eva

  Racer

  Tusen takk for svar og gode tips!! Jeg har Shimano Ultegra...
 8. Eva

  Racer

  Takk for svar:) Ja, Bianchi er stilig! Jeg får se om jeg får enten trener mer styrke eller bytte ut til 3;) Ja, jeg skjønner heller ikke hvordan Tour gutta klarer de stigningene der. De har jo ganske grei fart også! Utrolig:) Snart blir det både Giro De Italia og Tour de France på TV... Det blir bra.
 9. Eva

  Racer

  Drev het det ja... Det går kanskje an å bytte til 3 drev... Vet ikke hva det koster, men sikkert ikke all verden. Eller kanskje jeg skal bytte til Fuji;)
 10. Eva

  Racer

  jeg har kjøpt meg my racer, en Bianchi Nirone. Kjempe fornøyd med den. Men jeg er vant til å ha lettere gir enn hva som er på denne. Jeg er ikke helt stø på ord og utrykk, men er det kranker? Iallefall var det 3 "hjul" på min forrige sykkel. Mens denne har 2. Synes det er knall tung å sykle oppover bakker;) Hehe. Er dette en tilvenningssak? Eller er det bedre med 3 "hjul"?
 11. Hei! Da vi skulle bestige Elbrus i fjor sommer, fikk vi kun tak i urenset bensin... (Det luktet ikke godt...Isj!) Vi reiste med Pilgrim Tours, og vi fikk som sagt kun urenset bensin. Da vi var der, hadde de ikke noe renset bensin e.l. på den sportsbutikken. God tur!! det er ett flott område:) (Med mye søppel dessverre...)
 12. Hei! Er det noen som har erfaring med tomme fuelflasker på fly, om det går bra å pakke dette ned i innsjekket bagasje, eller ev. om man bør ha det i håndbagasje? Dersom det skulle være problem å ta med dette på fly, er det mulighet for å kjøpe slike flasker eller propan/gassbeholdere til primus, i Elbrus området? Vennlig hilsen Eva.
 13. Hei! Er det flere der ute som skal til Elbrus på egenhånd i sommer? I august... Ta gjerne kontakt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.