Gå til innhold
 • Bli medlem

odlo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om odlo

 • Bursdag 08. aug. 1986

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Pleier å være endel billigere ute i butikk, enn det som er oppgitt som veil. pris! Ser fortryllende ut:D
 2. En helt annen prisklasse, og det har vært endel reklamasjon på Sonim. Mulig den er fysisk solid, men det hjelper lite hvis programvaren gir trøbbel.
 3. Det har jeg REs. Jeg linket for å gjøre oppmerksom på et godt tilbud. Osprey eller Arcteryx ligger på et annet prisnivå, og det har også noe å si for enkelte. Alpinisten er god!
 4. Det er ingen tvil! Se her:[Hidden Content] God tur!
 5. Jatta jatta! For i sør-skvatter-norge er det jo ingen gjedde. Skvatt-skvatt.
 6. Da kan jeg kanskje spørre deg Jeg har en 111 som brenner urent, eller la oss si som et realt HV-bål. Har byttet grafittpakningen (flere ganger) og strammet slik som "oppskriften" sier. Jeg har også renset dysa, og stiften ser helt fin ut. What to do?
 7. Er det denne du mener? [Hidden Content] Hvordan er det med bål og aluminiumsstang? Så jo veldig bra ut til kun 1699,-
 8. Er det noen som vet hvor mye watt Brunton Lander klarer å produsere på maks? Er det standard på 2800-3000W på denne også? Jeg har god erfaring med trangia og gassbrenner inne i teltet, men ble noe skeptisk til å fyre med brunton der inne grunnet "takhåyden". Testfyringa gikk til opplysning veldig fint, men da var teltet stramt, og vind var fraværende. Hva anser folk her inne som minimumsavstand fra brenneren til teltduken?
 9. Hei! Jeg bruker ei tynn hobbyplate. Fres eller skjær ut spor i plata, slik at føttene til brenneren sitter noen mm ned i plata. Dette fungerer utmerket! Dette kan du sikkert gjøre med hensyn på flaska også, uten at jeg har sett nødvendigheten til å gjøre det.
 10. odlo

  fjellski

  Sjekk også ut Fischer Country crown/wax! Disse bruker jeg selv, og er knallgode ski som bærer godt. Sammen med Rottefella BC magnum blir du garantert fornøyd. Jeg har wax-utgaven, fordi jeg liker å smøre skian mine sjøl:p
 11. Du gjør ABSOLUTT ingen feil!! Dette er et supert forslag som fortjener alt annet enn motbør! Og Springsteen: Hva er problemet med mere enn 20 personer? Kan det ikke være hyggelig å dele erfaringer, og å snakke med mange forskjellige folk med mye/mange forskjellige erfaringer? Kjør på, og organiser;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.