Gå til innhold
  • Bli medlem

odlo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av odlo

  1. Kraftig vintertelt 3-manns med totalvekt 4,1kg på knalltilbud nå! Sterk bunnduk som anbefales om du skal ha hunder i teltet. Teltet finnes også i 4-manns på tilbud, men da er vekta 4,6kg. https://www.fjellsport.no/merker/robens/robens-nordic-lynx-3-dark-green Lav vekt gir jo ofte tynnere duk, så det er alltid en vurdering hva som lønner seg.
  2. Pleier å være endel billigere ute i butikk, enn det som er oppgitt som veil. pris! Ser fortryllende ut:D
  3. En helt annen prisklasse, og det har vært endel reklamasjon på Sonim. Mulig den er fysisk solid, men det hjelper lite hvis programvaren gir trøbbel.
  4. Det har jeg REs. Jeg linket for å gjøre oppmerksom på et godt tilbud. Osprey eller Arcteryx ligger på et annet prisnivå, og det har også noe å si for enkelte. Alpinisten er god!
  5. Det er ingen tvil! Se her:http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=10202&prodid=22106 God tur!
  6. Jatta jatta! For i sør-skvatter-norge er det jo ingen gjedde. Skvatt-skvatt.
  7. Da kan jeg kanskje spørre deg Jeg har en 111 som brenner urent, eller la oss si som et realt HV-bål. Har byttet grafittpakningen (flere ganger) og strammet slik som "oppskriften" sier. Jeg har også renset dysa, og stiften ser helt fin ut. What to do?
  8. Er det denne du mener? http://www.mc2k.no/LavvoRondane/index.html Hvordan er det med bål og aluminiumsstang? Så jo veldig bra ut til kun 1699,-
  9. Er det noen som vet hvor mye watt Brunton Lander klarer å produsere på maks? Er det standard på 2800-3000W på denne også? Jeg har god erfaring med trangia og gassbrenner inne i teltet, men ble noe skeptisk til å fyre med brunton der inne grunnet "takhåyden". Testfyringa gikk til opplysning veldig fint, men da var teltet stramt, og vind var fraværende. Hva anser folk her inne som minimumsavstand fra brenneren til teltduken?
  10. Hei! Jeg bruker ei tynn hobbyplate. Fres eller skjær ut spor i plata, slik at føttene til brenneren sitter noen mm ned i plata. Dette fungerer utmerket! Dette kan du sikkert gjøre med hensyn på flaska også, uten at jeg har sett nødvendigheten til å gjøre det.
  11. odlo

    fjellski

    Sjekk også ut Fischer Country crown/wax! Disse bruker jeg selv, og er knallgode ski som bærer godt. Sammen med Rottefella BC magnum blir du garantert fornøyd. Jeg har wax-utgaven, fordi jeg liker å smøre skian mine sjøl:p
  12. Du gjør ABSOLUTT ingen feil!! Dette er et supert forslag som fortjener alt annet enn motbør! Og Springsteen: Hva er problemet med mere enn 20 personer? Kan det ikke være hyggelig å dele erfaringer, og å snakke med mange forskjellige folk med mye/mange forskjellige erfaringer? Kjør på, og organiser;)
  13. Var på FK Lillehammer i dag og kjøpte Brunton Lander brenner til 50% etter at de ringte til Hamar! Synes også dette var et godt kjøp, men mener at det er rart at FK butikkene opererer med forskjellige priser. Jeg fikk testet den i dag, og synes den virket robust.
  14. Nice Fin blogg med fine bilder og kul film, ser frem til mer!
  15. Takk for svar;) Til mitt bruk synes jeg wilderness modellen er litt dyr (men sikkert verdt det). Har du noen formening om Venture modellen som jeg linket til i forrige post? Odlo Edit: leif
  16. Hoy! Jeg ser også etter truger, å tenkte at det ikke var nødvendig med en ny tråd! Jeg er ca 86-90kg (nude) og har sett på både redfeather og tubbs, men har ikke peiling på hva jeg skal velge. Ved første øyekast ser begge modellene jeg har sett på bra ut, men det er alltid vanskelig å bedømme kvalitet på produkter i en butikk. Det er jo først i skogen at ting går til he****! Mitt bruksområde er som trådstarter sitt, og vil bli benyttet til isfiske og skogsfugljakt. Skal jeg gå for 30" eller 36", da jeg jakter i innlandet med endel snø og gjerne løssnø! (men i skog) Tenker også på manøvrering! Hva tenker dere om disse?: http://www.xxl.no/truger/venture-36-1056876 http://www.xxl.no/truger/venture-30-1056875 og redfeather som de har her: http://www.norteamengros.no/shop/index.htm Odlo
  17. Selvfølgelig er inndeling pussig! Det er jo slik de får solgt flest mulig kart/cd'er.. Enig med en post over, hvor Gudbrandsdalen totalt er fordelt på 4 cd'er, at nedlasting er fristene. Selvfølgelig er ikke dette lov, og fildeling(linker) her på FF er jeg imot.. Cowgonemad, jeg har sendt deg pm, så da skal du se at du får kart!
  18. God bedring REs! Da jeg kjøpte ny sekk i år, reiste jeg og prøvde Arc'Teryx Bora 95L først for deretter å reise rundt og prøve Bergans, Norrøna etc. Hvis du gjør dette så kjenne du forskjellen mellom dem godt. Bora har suveren beærekomfort med gode løsninger. Enenste minuset er prisen.
  19. odlo

    LETTSPINNSTANG

    Ser at det er tomt for Exage snalle med bakbrems på jakt og friluft, men de har den på skittfiske til samme pris: http://skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=49908 hvis det er av interesse for noen! Personlig er jeg bakbrems-elsker, så måtte bare nevne muligheten
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.