Gå til innhold
 • Bli medlem

thord

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om thord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Aha, min feil. Tok utgangspunkt i den bananen jeg tørker selv. ________________________________________________ Hvordan tørker du bananen? Har lyst til å gjøre dette selv.
 2. Ta heller å fullfør ungdomsskolen du, så tar du et friår mellom vgs og ungdsomsskolen. Men for å vær helt ærlig høres dette litt for optimistisk ut. Du e bare 14-15 år... Tren deg heller opp og ta det om ett par år..
 3. jajaja, fin ved det der Bruker også scooter til å hente ut ved i skogen. Det er nyttig. Gikk forresten på ski hver dag i påska. Syns det er litt komisk å se scooterfolket stresse med å pakke ting på scootern, som tar lang tid, når jeg selv bare tar ut skiene og begynner å gå! Herlig
 4. Nåh, pass dere skifolk, husk at dere kjører bil hver dag, og støyer og forurenser i langt større grad enn scooterne. Du trenger vei for å kjøre bil, og den skal helst være i PERFEKT stand, og BREI som bare det. For å kjøre scooter trenger du snø.... hmm... Hva ødelegger naturen i størst grad?? Egoistisk tenkemåte egentlig, for ingen i denne situasjonen er bedre enn den andre.
 5. Har 450d, men KA e bakre gardin?! kanskje æ kan hjelp
 6. Blir vel ikke skikkelig vår før i april her nei..
 7. hva slags film er dette?
 8. og dette koster?? 80 000 kr? opptakskrav?
 9. Så på tv for ikke lenge siden, hvor noen drev oppdrett på land. Tror vi skal begynne der? Da er det null sjangs at fisken stikker av. Det er vel kanskje på tide at man finner et annet fôr for oppdrettsfisk. Det e jo latterlig det som skjer, at villfisk skal bli mat for oppdrettsfisk...
 10. Ikke i dag nei, men for 100-200 år siden
 11. Så hvis det er for mye skader på naturen, og det bråker for mye med skutere kan vi jo bare forby det helt. Mens vi er i gang kan vi jo også forby bruken av bil. Sist jeg sjekket var det nødvendig med vei for å kjøre, og det ødelegger nok litt mer av naturen enn en snøskuter. Asfalt/grus mot spor i snøen.. Jeg syns det bråker for mye når jeg er ute og lufter meg. Bilene pumper ut eksos og støyen er irriterende.. Tenk på det når du faktisk KJØRER bil flere mil for å gå på ski.
 12. Enig. Naturen ødelegges helt av utbygging av "miljøvennlig" energi. Når skal politikerne begynne å tenke på naturvennlige tiltak? Hvorfor skal vi være nødt til å produsere strøm for EU?
 13. Er ikke i mot felling av rovdyr, men når en bjørn er i nærheten av et hyttefelt, ser jeg ingen grunn til å felle dyret. Hyttefeltet er jo som regel i skogen eller fjellet, hvor dyrene ferdes... Hvis det er sant som noen sier, at en bjørn som regel smeller ned 20+ sau for å spise på noen få, kan en jo skyte den. "hvis dette er innenfor inngjerdingen på gården". Pass heller på sauene i fjellet, ikke bare drite i dem og kreve erstatning når de ikke kommer tilbake. Er ikke vegetarianer Det var bare en artig kommentar til statistikken om sau som blir drept av forskjellige dyr. Som noen sa,
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.