Gå til innhold
 • Bli medlem

Loke

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bodde alene i Alaska i over 30 år. Sjekk ut linken. Ganke imponerende!!!
 2. Gøy å se at det er liv i skogene rundt hovedstaden. Har sett flere orrfugler på tur i høst, spesielt i vestmarka. Mulig storfuglen også lurer rundt der inne et sted. Kanskje jeg skal løse jaktkort hos løvenskiold fra neste høst. Er det noen her inne som har erfaring fra fuglejakt i Oslo/Akershus? Vanligvis kjører man jo 2-3 timer for å jakte, uansett hvor i landet man bor..hehe. Kunne vært gøy å prøvd seg i nærmiljøet:-)
 3. Ja, da nærmer det seg en godt planlagt skitur som skal vare i 3 dager. Planen er å ha med to engelsk settere. Men med den kuldeperioden som herjer i oslo-området har jeg begynt å tvile på om jeg skal ha med hundene i det hele tatt. De har ligget ute i -10 grader tidligere, men sånn som været er nå, kan det fort krype ned til -20 og vell så det nattestid. Begge bikkjene har et godt isolerende dekken samt hvert sitt reinskinn, likevell er jeg litt i tvil. Det er spesiellt "stellet" til hannbikkja som er min største bekymring! Hva synes dere? Burde jeg la bikkjene bli hjemme, eller skal jeg
 4. Her kom det veldig mange gode og innholdsrike svar.. Takk for det! Kommer nok til å bruke dette forumet flittig etterhert som spørmålene dukker opp!
 5. Mulig dette er et litt teit spørsmål, men jeg spør uansett. Skal telte litt i vinter, og lurer rett og slett på hvordan man varmer opp "inneklima" i teltet? Bruker man en slags primus som kan stå på hele natten mens mans sover?.. Hva slags oppvarming bør man bruke?.. eller er det egentlig nødvendig hvis man har en god sovepose?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.