Gå til innhold
  • Bli medlem

Eirik Verlo

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Eirik Verlo

  1. Virker som at syntet innerst kanskje er best da. Men tanken min som kanskje ikke kom så godt frem var at om synteten er ytterst vil dette føre fukt vekk fra ulla og utover, siden man vet at syntet er fukttransporterende. I tillegg sier man jo på godt norsk at skal ha ull innerst. Får prøve dette selv en gang for å se, kanskje det funker!
  2. Har kjøpt meg brynje sin super thermo nettingskjorte i polypropylen. Var på topptur her om dagen (-16 til -8 grader) og brukte den innerst og en tynn sommerullskjorte ytterst og syns forsåvidt det fungerte bra og var ikke altfor klam. Jeg lurer på om noen har erfaringer med denne kombinasjonen av undertøy i forhold til å ha ulla innerst eller ytterst? Tenker jo at å ha syntetisk ytterst for å transportere vekk fukta fra ulla er lurt, men samtidig hvis det syntetiske er innerst vil fukten transporteres vekk fra kroppen og ut i ulla.
  3. Noen som vet om bananchips er bra til energi underveis på tur? Det virker jo ganske perfekt ettersom det inneholder mye fett, energi og karbohydrater. I tillegg er det godt og går ned fort, og i store mengder. Noen som har noe å si om det?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.