Gå til innhold

caks

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei. Er d noen som har Erfaring med dun soveposer vinterstid.. har fiber pose ,men skal gå til anskafelse av ny vinter pose..Dun eller Fiber er d store spørsmålet????
 2. Har vandret endel i de svenske nasjonalparker og alltid sett helikopter til tider ..i år var d ekstremt, noen er samer på leiting etter rein. men møtte blant annet to finner som va blitt fløyet inn med helikopter, 2000kr per snute sa han. fløyet inn i ingenmannsland med kasse øl og mat i overflod.. brukte rundt ti min fra sverige en plass. jeg brukte rundt 5 dager der jeg gikk i fra. Går som regel utenom de oppmerkede stier og møter sjelden folk, og de jeg møter har som regel gått et stykke for å komme dit, og man kan slå av en prat om rutevalg og diverse ting, Var vitne til flere som ble fløyet inn til bortgjemte plasser ,Galskap og latskap synes æ... og midt i tjukkeste villmarka så æ et telt med et stort kjøkkenbord og fire stoler til, de var og flydd inn jau jau ..skulle være et døgn ute.. Var ikke så mye og snakke om ,men spurte nu om flyturen var bra.. Tenker, er d nesten utilgjengelige ,som fjellfanter bruker flere dager og uker på å finne, blitt alt for tilgjengelig????? Kan ikke se at i Norge har så mye "utkjøringer" som i sverige eller er jeg helt på villspor her.??
 3. Hei. bra med fisk i de fleste vann i sulis noen bedre enn andre ,men fiskeløsvann e ikke fiskeløst...
 4. Hei .og takk for svar...d var til hjelp..supert
 5. Hei. planlegger tur fra hellemoboten og vidre inn i sverige i sommer. Er d noen som vet om ferge drag hellemoboten elle no sånt? Ellerom noen lokale som kan ta turen til en overkomelig pris??? Har sett litt på nette men finner ikke mye ut om ferge tider ..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.