Gå til innhold
 • Bli medlem

sojo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Flotte bilder. Men det liknar veldig på " Skagastølstindane " !
 2. Hei, Eg er berre ein amatør som er så heldig å ha fått gått Svaet , sikra. Eg skal ikkje karakterisera den som går der usikra . Eg har ikkje myndighet til å dømme noen, men eg ville gjort mykje for å hindre at noen eg er glad i skulle gjera dette !
 3. sojo

  Slingsby breen

  Takk for bilder. Ser ut som det er vanskelig å gå opp over Slingsbybreen. Vi tenker nå mer på å gå opp over Styggedals/Gjertvassbreen for å komme på Styggedals, Sentraltind og Mohns skard.
 4. sojo

  Slingsby breen

  Er det noen som kjenner til forholdene på Slingsbybreen for tida ? Har tenkt å gå fra Hytta på bandet til Sentraltind og Styggedalstinder via breen. Takk.
 5. Duker er nødløsninger. Legg på ett , 1 , kg så har du tak over hode. Kondensen på en halvmeters avstand istedet for at allt er dryppende vått om morningen. Enn skikkelig fjellduk veier nesten like mye som f eks Hilleberg akto. Vekt på duk og utstyr øker fort med økende fuktighet. Komforten går det motsatt vei med.
 6. Har og norrøna Dovre jakke og bukse. Fekk ny bukse da den første ble lekk ganske tidlig. Bra. Men den nåverende ble også fort lekk! Har to like jakker ,Dovre, en del år nå, lekker ganske mye. Men goretex ser ut til å fungere en stund, som i forhold til prisen er i korteste laget..
 7. Et par bilder fra Hjørnet og Galleriene
 8. Hei, Fin tur og fin rapport. Har gått omtrent same turen med en kamerat bortsett fra Kvassryggen. Du skriver 5 stk 2 K. Har ikkje Steinflytinden mindre en 30 m primerfaktor ?
 9. Eg har kjøpt en liten veske som heter " snøgg " på rema 1000. Plukk vekk en del og fyll på med 4 ibux, 4 paracet 2 paralgin forte 3 stk mot reisesyke og noen mot diare. Du må og ha små tuber av pyrisept og bacimycin salve. Og pinset. Og litt sportstape. Ta litt av den store rullen og lag mindre. Noen små sikkerhetsnåler. Klipp av overflødig innpakningspapir på bandasjer. Det kan vere betydelig.
 10. Trur dette er gamlebrua over Leira.
 11. Når vi snakker om tvilsom primæfaktor, så trur eg at østre Rasletind mangler et par meter på 30.
 12. sojo

  Vakker flytur

  Hei, Eg tok bilder på ein flytur Bergen - Trondheim på formiddagen 30. mai.
 13. Mandag 27. mars 06 , side 8. Bilde av klatring i BT. Noen som vet hvor det er?
 14. Det skal vere en mårfelle som kanskje heter "Åsebø". Noen som vet hvor den kan kjøpes?
 15. sojo

  Gass

  Hei, Hva heter gassbrenneren?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.