Jump to content

Smygoll

Aktiv medlem
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Smygoll

 1. Lurer også på om noen har vært på ruten i det siste? (Fra Borstad)
 2. Er det noen som har vært i Innerdalen i det siste og kan si noe om snøforholdene? Har tenkt meg på Dronningkrona på onsdag.
 3. Noen som vet om det fortsatt er skiføre på Dronningkrona i innerdalen?
 4. Smygoll

  Snota

  Hei! Noen som har vært på Snota i Trollheimen i det siste, og vet noe om føret?
 5. Smygoll

  Folldalsveien

  Ble ikke noe tur på meg,men ser at sessongen er over. Fine bilder fra en kjent å kjær plass, var sikkert en super dag!
 6. Smygoll

  Folldalsveien

  Vurdere imorgen eller Søndag. Har ikke hørt om veien er fikset, men skulle vel tro den er det, er en del trafikk innover der. Tror nok snart det er siste frist om man ikke vil bære for mye.
 7. Smygoll

  Folldalsveien

  Hei! Noen som vet om folldalsveien inn til gråsjøen er kjørbar, var der for en uke siden og da måtte jeg snu. Tenke å ta en siste tur på Snota i helga.
 8. Smygoll

  Toppturtelt

  Planen var å kjøpe et telt langt ned på to tallet ja, igrunn så lett som mulig. Har nå funnet ut at Bergans cho oyo er tyngre en jeg først trodde, så det er ikke aktuelt. Er strålende fornøyd med asgard teltet, men sliter med at sekken blir i tyngste laget. Har også et Ringstind 2 og dette merker man nesten ikke at man har i sekken, men syns ikke det egner seg noe særlig til toppovernattinger vinterstid.
 9. Smygoll

  Toppturtelt

  Hilleberg Soulo såg ikke så værst ut, kanskje ikke av de letteste, men skal vurderes
 10. Smygoll

  Toppturtelt

  Er på jakt etter et toppturtelt til vinterbruk, som jeg skal bruke til toppovernattinger. Har et msr asgard, men syns dette blir i tyngste laget å drasse med seg opp på toppene. Har sett på Bergans cho oyo, men dette har desverre gått ut av produksjon, noen som vet om det er mulig å få tak i dette teltet? Har også sett på mountain hardwear bunker 1, noen som har erfaringer med dette teltet? Ønsker også forslag til andre lette 1-manns telt
 11. Hvordan er terrenget på toppen av Skarsfjellet, er det mulig å sette opp et telt der?
 12. Hei! Lurer på om det er mulig å ta seg opp på Skarfjellet uten klatring? Tenker da på utgangspunkt ifra grasdalen.
 13. Har en Ally 16,5 som jeg syns er i overkant vanskelig å montere, får den sammen men det går ikke akkurat lett, er veldig trangt. Lurte på hva som er korrekt mål på duken, da jeg mistenker min for å være litt liten.
 14. Smygoll

  Kongskrona

  Har tenkt meg en tur til Kongskrona i innerdalen i nærmeste framtid, noen som har vært der i det siste og vet noe om forholdene?
 15. Da, (gjør jeg ihvertfall) skal du strekke på høyre bein, altså bøye deg til høyre.
 16. Ganske sikker på at jeg også begynner å få langdistansekne, har smerter på utsiden av venstre kne, som kommer snikende på lengre fjellturer. Smerten er ikke værst nå jeg har belasting på kneet, men når jeg bøyer foten for å ta neste skritt. Men er på bedringens vei nå, så håper jeg slapp med skrekken. Fant en tøyeøvlse på nettet som jeg har brukt. 1. Stå sånn at beina krysser hverandre, altså sett det ene beinet foran det andre. 2. Bøy hoften (til det beinet som står bakerst) utover, altså til siden, sånn at det da blir en bue på hele kroppen. 3. Du skal da kjenne at det strekker i senen som glir over hofteleddet. 4. Selv om du ikke kjenner at det strekker over kneet, så er dette den samme senen som strekker seg over kneet. 5. Da jeg hadde slike problemer, strakk jeg vel omtrent 15 sekunder på hvert bein, selv om jeg bare hadde vondt i det ene kneet. Dette gjentok jeg vel et par ganger etter hver økt. 6. Jeg strekker også ofte slik i forebyggende øyemed, spesielt etter lengre turer, selv om beina fungerer bra.
 17. Oppdatert med litt tekst på noen av bildene
 18. Hadde en tur til Såtbakkollen igår som var såpass fin att jeg må legge ut noen bilder. Gikk fra Nerdal i Innerdalen, i og med at det er en ganske drøy dagstur, så gikk jeg opp dagen før og teltet ved Langvatnet. Var ganske grått å tåke når jeg kom, men da jeg våknet neste morgen var det ett fantastisk vær med skyfri himmel. 20 grader å fantastisk utsikt på toppen. Var ganske mye snø i fjellet enda, så storparten av turen opp fjellet gikk i våt løs snø.
 19. Svarte F... fikk ikke med meg dette tilbudet, ser ut som tilbudet er over, koster vist 47,- nå, ganske billig d også da...
 20. Smygoll

  Fjellstøvler

  Skal kjøpe meg nye fjellstøvler, og har sett på Kayland Apex Rock, noen som har noen erfaringer med disse? Trenger et par med fjellsko som tåler kulde, tåler en del fuktighet og som er lette og ikke er alt for store og klumpete til "vanlige" toppturer, hovedsaklig i trollheimen. Hvordan er disse støvlene i komposittmatr kontra god gammeldags lærstøvler med tanke på kompfort og slitestyrke?
 21. Hei! Tenkt meg på Kongskrona førstkommende mandag, noen som vet noe om forholdene? Deler av turen går vel på bree, er denne trygg å gå på? Var på Dronningkrona 1.Mai, regner med at det er litt brattere opp til Kongen...?
 22. Smygoll

  Kongskrona

  Noen som har vært på Kongskrona i det siste å vet noe om skiforholdene? Hvor lenge pleier "skisessongen" å vare der oppe?
 23. Noen som har vært på Snota de siste dagene? Var der forrige Lørdag, var fine forhold da, gikk på ski hele turen fra gråhaugen. Har tenkt å få til en siste tur enten i helga eller neste helg, men regner med det har tint en god del snø den siste tiden.
 24. Smygoll

  Dronningkrona

  Har tenkt meg en tur til Dronningkrona i helga, noen som har vært der de siste dagene og vet hvordan der er med føre og snøforhold? Hva er ca tidsforbruk på denne turen? Hvor er det man vanligvis går fra? Vet man kjører inn veien til Innerdalen, men ikke noe mere bestemt.
 25. Støtter denne, tensoplast funker veldig bra. Har ikke fått gnagsår i fjellskiskoene etter jeg begynte å bruke tensoplast.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy