Gå til innhold

Smygoll

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Smygoll

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har vært i Innerdalen i det siste og kan si noe om snøforholdene? Har tenkt meg på Dronningkrona på onsdag.
 2. Smygoll

  Dronningkrona

  Noen som vet om det fortsatt er skiføre på Dronningkrona i innerdalen?
 3. Hei! Noen som har vært på Snota i Trollheimen i det siste, og vet noe om føret?
 4. Ble ikke noe tur på meg,men ser at sessongen er over. Fine bilder fra en kjent å kjær plass, var sikkert en super dag!
 5. Vurdere imorgen eller Søndag. Har ikke hørt om veien er fikset, men skulle vel tro den er det, er en del trafikk innover der. Tror nok snart det er siste frist om man ikke vil bære for mye.
 6. Hei! Noen som vet om folldalsveien inn til gråsjøen er kjørbar, var der for en uke siden og da måtte jeg snu. Tenke å ta en siste tur på Snota i helga.
 7. Smygoll

  Toppturtelt

  Planen var å kjøpe et telt langt ned på to tallet ja, igrunn så lett som mulig. Har nå funnet ut at Bergans cho oyo er tyngre en jeg først trodde, så det er ikke aktuelt. Er strålende fornøyd med asgard teltet, men sliter med at sekken blir i tyngste laget. Har også et Ringstind 2 og dette merker man nesten ikke at man har i sekken, men syns ikke det egner seg noe særlig til toppovernattinger vinterstid.
 8. Smygoll

  Toppturtelt

  Hilleberg Soulo såg ikke så værst ut, kanskje ikke av de letteste, men skal vurderes
 9. Smygoll

  Toppturtelt

  Er på jakt etter et toppturtelt til vinterbruk, som jeg skal bruke til toppovernattinger. Har et msr asgard, men syns dette blir i tyngste laget å drasse med seg opp på toppene. Har sett på Bergans cho oyo, men dette har desverre gått ut av produksjon, noen som vet om det er mulig å få tak i dette teltet? Har også sett på mountain hardwear bunker 1, noen som har erfaringer med dette teltet? Ønsker også forslag til andre lette 1-manns telt
 10. Hvordan er terrenget på toppen av Skarsfjellet, er det mulig å sette opp et telt der?
 11. Hei! Lurer på om det er mulig å ta seg opp på Skarfjellet uten klatring? Tenker da på utgangspunkt ifra grasdalen.
 12. Har en Ally 16,5 som jeg syns er i overkant vanskelig å montere, får den sammen men det går ikke akkurat lett, er veldig trangt. Lurte på hva som er korrekt mål på duken, da jeg mistenker min for å være litt liten.
 13. Smygoll

  Kongskrona

  Har tenkt meg en tur til Kongskrona i innerdalen i nærmeste framtid, noen som har vært der i det siste og vet noe om forholdene?
 14. Da, (gjør jeg ihvertfall) skal du strekke på høyre bein, altså bøye deg til høyre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.