Gå til innhold

Alpha_One

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Tusen takk for tipset! Får vel sjekke innom nærmeste Apotek og se om Tensoplast er til salgs! Hvordan sitter Tensoplast når du først har fått satt det på? Jeg tror jeg svetter relativt mye på føttene, så compeed faller som regel fort av for eksempel.
  2. Så teip med tynne sokker over funker ikke? Men tynne nylonsokker over funker? Men så teip --> nylonsokker --> Ullsokker virker bra? Hvordan bør jeg teipe? Tusen takk for svar!
  3. Takker for svar. Skoene er godt inngått, så den er god. Er fortsatt litt i tvil om hvorvidt jeg skal bruke nylonsokker eller ikke. Får du vanligvis lett gnagsår da? Er det videre noen forberedelser jeg kan gjøre for føttenes skyld? Grønnsåpebad feks?
  4. Hei! Skal på mestringsøvelse neste uke, og noe av det jeg frykter mest er gnagsår som jeg dessverre er alt for utsatt mot. For tilsynelatende alltid gnagsår på hælen. Er det å ta på Compeed og feste det godt med sportsteit en god idè før man begynner å gå de lange turene? Eller er Compeed noe man helst ikke bør ta på før etter man merker at gnagsårene begynner å komme? Har lest litt rundt her om gnagsår også, men er mye forskjellig og motstridene erfaringer. Planlegger å bruke nylonstrømer under de grå ullsokkene mine! Alle tips ønskes velkommen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.