Gå til innhold
 • Bli medlem

Mariusen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Mer trykk! Sørg for å smøre pumpa plenty og pumpe mer om tanken ikke er full.
 2. Nå har ikke jeg kjøpt av Rune, men er like fullt fornøyd med en slik en 442, men - jeg er ikke helt fornøyd med at jeg ikke har noen passende container for transport. Noen tips?
 3. Jeg kjøper tørrmelk i en hvilke som helst dagligvarebutikk. Jeg har enda ikke opplevd at en butikk ikke har det. Jeg har riktignok opplevd å ikke finne det, så ikke vær redd for å spørre.
 4. Synes ikke dette er noen "merkelig problemstilling". Selv har jeg kjørt bil uttallige ganger uten å krasje, men lar ikke være å bruke bilbelte av den grunn. Skulle uhellet være ute kan dette redde deg.
 5. Jeg har sett dokumentarer hvor bjørneangrep er blitt avbrudt pga bjørnespray, så teorien om de ikke blir mer aggresive av den stemmer nok. Hadde man skutt bjørnen ville i hvert fall ikke mannen som ble tygd på overlevd. Så også film om en sprø forsker i Alaska som jaget vekk en hannbjørn, fra noen bjørnunger han fostret opp, ved hjelp av denne sprayen. Han ventet til bjørnen bare var ca 2 meter unna. Alternativet er skytevåpen, noe som er værre for bjørnen og slettes ikke kan anbefales om du ikke er sikker på å drepe øyeblikkelig. Som ubevæpnet turgåer i bjørneterreng er i hvert fal
 6. [Hidden Content] "Peppersprayen er strengt regulert og man må ha bæretillatelse for å ha den." "Foreløpig er det et prøveprosjekt. Hvis det blir vellykket så kanskje vanlige folk som bor i bjørneområder får tilgang til den." Datert 5/10-06
 7. En 76 år gammel mann har nådd toppen av verdens høyeste fjell, Mount Everest. [Hidden Content]
 8. Jeg har samme posen uten "EQ" i "regular". Jeg er 180 og den er så vidt lang nok til meg, men jeg sover litt sammenkrøllet. Tror jeg ville valgt long om jeg hadde pleid å strekke meg ut når jeg sover, eller tørker klær el nederst i posen.
 9. Ang. aleks snakk om kvalifisert arbeidskraft og hva som tjener Norge: Mon tro hva norske jøder, komunister, handikapede osv ville sagt om det ble forlangt en tilstrekkelig lang CV ved svenskegrensa for drøye 60 år siden? Arbeidsinvandring er stort sett europeere, mens flyktninger blir tatt imot fordi de trenger et sted å bo i trygghet, ikke fordi vi trenger dyktige arbeidere.
 10. Ville vært mer bekymret for mygg. Hold deg på avstand fra elgen så går det nok bra.
 11. Nei meterologisk institutt har ikke noe seriøst grunnlag for å uttale seg om klima. Vanlige folk, fortrinsvis ikke-sosialister, derimot vet mye mer om dette. Goes without saying.
 12. Hadde forsåvidt vært dumt av meg å ikke inkludere meg selv blant de jeg ber om stillhet for.
 13. Hvis du leser innlegget mitt en gang til så forstår du at jeg ikke mener det.
 14. Nå forutsetter du at man bare ønsker å bli reddet såkalte "fjell- og friluftsfolk". For meg så er motorisert ferdsel i naturen noe jeg ikke har problemer med å akseptere i næring, reddningssituasjoner og diverse. Men på helg- og ferietur er stillheten noe av det viktigste. Det får man ikke på scooter, eller om andre folk på tur bruker scooter.
 15. Mariusen

  utstyrsmani

  Minn meg på aldri å kjøpe noe av deg...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.