Gå til innhold
 • Bli medlem

rakafisk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rakafisk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Forslag til å strippe vekten litt, noen som har erfaringer med allak på dette område. Er det noe å hente på Stenger, plugger? Ser det blir solgt innertelt i netting, er dette greit sommerstid? Hva er hovedfunksjon med det orginale innerteltet VS netting?
 2. Hvilke fordeler opplever du ved bruk av pelskant og eventuelt hvilke ulemper?
 3. Hehe, takk for det! Takk for tips Er det den fra norøna du har?
 4. Da ble det kjøp. Gikk for medium etter råd fra afe, satser på at det blir bra. Gleder meg til det blir skikkelig grisevær, hehe….. Noen som vet om det ligger noen episoder av Børge Ousland på nrk nett tv der han bruker denne jakka, bare morr å seJ Og noen som vet hvo jeg får kjøpt pels til hetta, glemte dette helt bort da jeg kjøpte jakka. Mange takk for tips og delte erfaringer!!
 5. Hei og takker for tilbakemeldinger! Har prøvd jakka, var stor i str ja! Følte likevel at small kanskje ble litt trang dog kun helt nederst om jeg skulle bøye meg, så tror kanskje jeg går for medium, selv om denne var en tanke stor. Men denne jakka skal vel være nokså ”romslig” skal den ikke det? En har jo som regel en del under og, så da går det vel fint….. Ble bare forvirret av det hele, hehe, men jakka virket KONGE! Noen som kan lede meg på et riktig spor?....
 6. Jeg er 183 cm og 75kg, hvilken str burde passe, noen med erfaringer omkring det?
 7. Høres flott ut! Blir den helt overkill for marka bruk og som "hverdagsjakke" på sen høst og vinter?
 8. Noen med erfaringer/synspunkter? [Hidden Content]
 9. Har både Norrøna og bergans jakke, er vel forskjellige matrialer, men veldig godt fornøyd med begge! hva med norrøna svalbard buksen VS Trollveggen, hva er foskjellen? Og hva er prisen og vekten på bergans buksen?
 10. Anbefalninger til fabrikat eventuelt spesifikke modeller...? Buksen skal brukes som allround bukse i hovedsak vinter. Buksen skal være en bib(er det ikke det det heter? altså en bukse som går opp i ca brysthøyde) Når det gjelder pris vil alt bli vurdert
 11. Hvordan er TNF Mcmurdo. Ser veldig slitesterk ut, men hvor varm er denne?
 12. Noen med erfaringer å dele? Ettersom jeg er en frossenpin må varmeegenskaper vektlegges høyt, men i tillegg ønsker jeg meg en som tåler litt juling og bålgnist, ala canada goose. Canada goosen synes jeg blir noe for dyr, så jeg søker etter en bra erstatning? Forslag folkens?
 13. rakafisk

  Dunparka

  Hva tror folket om denne [Hidden Content] VS feks canada goose med tanke på varme og eventuelt hva den tåler av slitasje inkl bål
 14. Har merket meg det samme, men det var før Hillebreg forandret det på sine sider. Da var det oppgitt til 2.9 kg tot. Dette ble ikke godt mottatt av Hillebergfans da. Godt å se flere være kritiske, selv om det heter Hilleberg Ellers er teltet Supert!!
 15. Så bra at det er på plass! Kjøpte min for ca 4-5 år siden, da fulgte det kun med et tynt ark med bilder av primusen, men ikke hva som bør sjekkes, hvor ofte osv. Men kjempebra at det er på plass!! Det kan redde mang en katastrofe!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.