Jump to content

Myriameter

+Sponsor
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Myriameter last won the day on September 22

Myriameter had the most liked content!

About Myriameter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Myriameter's Achievements

 1. Håper å teste den nyervervede bunnduken jeg ble tipset om her, mot kondens, ved passende vær.
 2. Den ultimate høstturen for meg, er å få med seg det første snødrysset på toppene, og lukta av lett brent. Her med utsikt mot Femunden på Malmveien.
 3. Jeg tror en fin bart er hemmeligheten bak balanse 👍
 4. De fikk seg en knekk, da de skulle inn på markedet i USA, og ikke klart å reise seg etter det. Har dessverre gått utover turutstyr, hvor de satset mer på kleskolleksjoner.
 5. Sveipet innom Røyslandsbergo ved Atrå. Ikke mye til tur, men litt av en badeplass, om man ikke vil ligge oppå andre.
 6. Kaffen tar og smak fra impregneringen skinnposen er satt inn med, selv om den er aldri så miljøvennlig( av bjørk tror jeg), samt av skinnet. Så nå ligger den der og blomstrer i kjøkkenskapet. Har vurdert å bruke den til brynesteiner, for fin er den. Kjøpte den for mange år siden i Karasjok, mener jeg å huske, sammen med en del garvet skinn av reinsdyrkalv og selskinn.
 7. Wow...takk for tips! Så nå at de gikk bort i fra Max Pump 2 og 2020, hvor + var å foretrekke. Er snart i handlekurven.
 8. Hvilke pumpe var det? Firkanta sak a la den som Monsen bl.a. selger? Har en fra Biltema(300g), som holder en stund, men ikke på langt nær så lenge som du beskrev. Til uken blir jeg å ta den lille pack-raften og letteste pumeposen bare. Kan skille drøyt 100g på disse posene fra samme leverandør...om man snakker gram.
 9. Ikke på facebook, men hørt de skal ha sluppet info der. Visstnok er tunellteltene testet i vindtunnel.
 10. Friluftsmat(Svensk), og Trekn Eat. Førstnevnte har div bondeomelett og sånn, men styr unna reint eggepulver. Tamt. Levde på dette til lunch for to over Hardangervidda i sommer i ni dager...såpass ålreit at man gledet seg litt. Og man slapp å bære en del annet pålegg.
 11. Har en tomanns fra Kipara, så ganske lang, hvor jeg kjøpte en liten finne for feste i front, og stor til akterenden. Vinglet mer før jeg limte på finne bak. Ble såpass stabil, særlig med sekken i front når alene, så droppet montering av den lille finne. Den ble senere tiltenkt Kiparas minste modell. Men da produsenten i Kina ikke anbefalte dette, siden materialet er tynnere, droppet jeg det ift at man mistet muligheten til erstatning, om noe gikk galt. Drifteren av Kipara hadde selv prøvd med finne bak på den vesle packraften, og sa det gikk helt fint...på egen risiko. Den er jo heller ikke tiltenkt større stryk og hard belastning.
 12. Bra tips...Enlightened Equipment. Aldri hørt om, men sjekket sidene og ser ut til at dette kan være bra saker jeg selv vil prøve ut. Startet i garasjen i 2007(like før finanskrisen), og har i dag 50 ansatte. Det må jeg si!
 13. Da er den berømmelige moltelikøren satt på glass😉. Tidlig modning, men de store kartene under trær og i kratt er nok klare om par ukers tid. Mer enn vanlig med bær, sies det. Helt enig. Gøy å plukke med begge hender. Kjenner det litt i ryggen i dag.
 14. Tør nesten ikke skrive hva jeg har kjøpt. Enten er det en fetish, eller så har jeg havnet i bl.a. "de som bruker turklær til hverdags-kategorien", som jeg før syntes var superharry. Men turklær synes jeg har en soliditet, som og passer deler av jobben min og. Nu vel...Brynje Antarctic jakke(Aclimaen er utslitt). Arcteryx atom hood( den forrige har jeg slitt ut glidelåsen på). Arcteryx teknisk t-skjorte( glemte igjen houdini ull t-skjorte på en grå stein..."umulig" å se). Ble en bambull t-skjorte og( tenker jeg blir svett på rygg uansett ull eller ikke, så gir den en sjangse med tør når sekken er av i pause). Brusletto Hunter kniv( fikk i konfirmasjonsgave, som jeg somla bort, da jeg for noen år siden skulle kaste på trestamme. Ikke til meg altså, men til sønnen min). Førstehjelpsett(til sønnen min). Se det! Var jo ikke så farlig. Alle innkjøp kan forsvares😉
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy