Gå til innhold
  • Bli medlem

Lokman

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Lokman

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ville du anbefalt høy hæl (som strekker seg oppover leggen), eller funker "vanlige" fjellstøvler (de som strekker seg akkurat over ankelen) like bra?
  2. Én av utfordringene mine er vel at jeg ikke har noe liggende i skapet. Det er stort sett treningsshorts og trøyer. Lenge siden jeg har brukt lange bukser - og de jeg har, har jeg vokst ganske greit ut av Jeg prøvde å bruke søkefunksjonen, men fant som regel kun "top of the line" utstyr som koster litt. Men samtidig har jeg skjønt at sko er noe jeg definitivt burde investere i. Vekt er absolutt noe jeg tenker på. Ingen grunn til å betale 1000,- ekstra for 50 gram mindre.
  3. Tenker du da på den fra BLWR eller Kayoba? https://www.jula.no/catalog/klar-og-verneutstyr/herreklar/fritidsklar/bukser/
  4. Hei, godtfolk! Det er nok et hav at andre innlegg her som spør etter det samme som meg - utstyr på "budsjett". Og jeg skriver budsjett i anførselstegn, da jeg klarer å tenke meg frem til at billigst ikke alltid er bra. Spesielt om man skal ha det behagelig. Men jeg prøver meg for det, og håper folk med kunnskap og erfaring kan hjelpe meg litt. Lang historie kort, ønsker jeg å gå til innkjøp at turutstyr. Enten til en dagstur, eller noen netter ute i skogen / på fjellet. I første omgang ser jeg for meg sen vår til tidlig høst før jeg klarer å tøffe meg opp til vinterturer. Til å begynne med har jeg gått til innkjøp av følgende: https://www.fjellsport.no/turutstyr/telt-lavvo/telt/sydvang-vandring-ultra-light-2p-telt-peacock https://www.fjellsport.no/turutstyr/soveposer/liggeunderlag/sydvang-austfjell-insulated-air-mat-crimson https://www.xxl.no/mammut-nordic-oti-3-season-7-195-l-sovepose-unisex-bla/p/1180720_1_style (villig til å bytte ut soveposen) Videre trenger jeg noen tips til alt annet utstyr. Overdel, underdel, stormkjøkken, ryggsekk, sko, lue, hansker, osv, osv. Heldigvis får jeg kjøpt ulltøy fra Aclima til en veldig hyggelig pris via jobben. Men det utvalget jeg har, er kun tøy som vil sitte innerst på kroppen. Så er også spørsmålet – trenger jeg eksempelvis turbukse til 4 000,-, eller finnes det andre tilsvarende alternativer til en hyggelig pris. Det samme med resten av utstyret. Jeg synes alle artiklene med «best i test» kan være litt forvirrende og avskrekkende. Jeg vet veldig lite om denne type utstyr, og også om samme bukse eller jakke vil fungere like fint om sommeren som på vinteren. Jeg er i grunn litt rådvill og håper dere kan hjelpe meg med tips og triks, og helst noen spesifikke produkter som vil gi meg glede av turen-e jeg skal på. Igjen – uten å blakke meg selv. Klarer man å få ALT til 10.000,-? På forhånd, takk for at du leser innlegget og tar deg tid til å skrive.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.