Gå til innhold
 • Bli medlem

Banjo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Pålegg kan man lage av all slags fisk. Den må tilberedes varsomt, gjerne litt sånn damping i folie. Husk at laks og ørret ikke trenger mer en 65` for å bli ferdig. Tilberedes med krydder etter ønske. Når fisken er ferdig plukker du den fra hverandre piller vekk alt av bein og moser den nedi en deilig klatt med majones. (som selvsagt også finnes på tube.) Smør så på skive/knekkebrød/polarbrød/pannebrød...... Om du ikke er på tur midt på sommeren bør denne herlige blandingen holde seg en dag eller to.
 2. Jeg og.. For å unngå og eventuelt fornærme noen lokale brukere lot jeg være og skrive "Fisjing i Vællers" som er den egentlige planleggingstittelen for turen
 3. Takk for gode tips. Stedene er prikket inn på kartet og noen vil nok bli besøkt. Kommer rapport over helgen Banjo
 4. Skal prøve oss i området ved Storfjorden. Vi har tenkt å telte ved Buaråni nærheten av Nøsen fjellstue og skal svinge noen fluer over Tisleia også. Noen som har tips til utstyrsvalg? Tenker mest i nærheten av Storfjorden. Hva funker her såpass tidlig?
 5. Jeg er så heldig å ha en kompis i England. Andre kreative triks for folk østpå er å sende det "poste restante" til et postkontor i Sverige for så å hente det der.
 6. Handler en del på ebay. Sender alltid pakkene mine via en mellomadresse som sørger for å merke pakken med gave. Sparer litt på kreativ forsendelse
 7. DEET funker som bare det, men har du den sterke sorten bør du bruke den på klærne istedenfor huden. Om du er litt svett og smører på med sterk DEET svir det godt i huden..
 8. Jeg har king size thermo og har sovet ute i den uten sovepose. Var ca 5 grader den natten på Finse. Den duger strålende men er egentlig alt for stor til det jeg kjøpte den til. Det er ikke king size thermo du putter i sekken for å ha en nødbivuakk eller fordi det er kjekt å ha på tur der du egentlig vil ha vekten så lav som mulig. Korte turer med barn, dame og lignende ---- KONGE
 9. Har også opplevd dette hos xxl på nett. Skulle ha klesstativ til helsport lavvu. De ringte meg faktisk for å gi beskjed.
 10. Det går nok bra med esso sin firetakter også. Folk fyrer jo med 95 oktan rett fra pumpen... Husk å kjøre ett minutt eller to på full guffe før du stenger. Da renser du ut den soten som måtte oppstå. Det sikreste er jo å vente til Runegutt 123 har sagt sin mening. Han reddet meg engang jeg ville prøve parafin på min coleman.......
 11. Jeg spanderte 180 kroner på et vaskeri for å få vasket og trommlet min sovepose. Da jeg fikk den igjen var den så full i luft at jeg hadde ordentlig jobb med å få den ned i kompresjonstrekket igjen. Den var større og mer fluffy etter det vaskeribesøket enn den var ny Den ble ikke så stor når jeg vasket den selv, og jeg har vaskemaskin og tørketrommel med kapasitet på 7 kg.
 12. Banjo

  4 hjort på 19 sek

  Det syns jeg er svært enkelt å svare på. Når et skudd er felt og dyret er konstatert dødt kan man felle igjen. Er kansje lett å være påståelig når man er så fersk jeger som jeg er, men trenger ikke fore jaktmotstandere med argumenter heller..
 13. I bunnen av skapet mitt blant annet Har aldri brukt den og har lagt den ut på "kjøp og salg"
 14. Jada, de er tilsalgs hos diverse nettbutikker. Utvalget er så som så. De har noen få modeller. Søker du i google finner du dem. Jeg kjøpte min på ebay, men det beste tipset er nok Runegutt 123.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.