Gå til innhold

Ivan77

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  275
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ivan77

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ivan77

  Tørrmelk

  Er det sunnere enn vanlig tørrmelk, hva koster det i forhold til Viking sin og hvordan smaker det?
 2. Ivan77

  MAXPEDITION

  Ok, grei pris det, skulle gjerne hatt en slik også. Kjøpte nettopp Maxpedidtion Jumbo Versipack og Theremite til julegaver for familien da jeg synes disse er utrolig fine å ha på dagsturer i skog og mark eller bytur og ellers egentlig til alt av turer man måtte tenke seg. Har forresten ett par til overs hvis det er noen som er interessert i å kjøpe eller bytte.
 3. Ivan77

  Tørrmelk

  Hær er alternativ http://www.normilk.no/omnormilk.htm Du får også kjøpt soya tørrmelk. Liker heller ikke Nestle og hva de står for, håper folk kan finne alternativer til deres produkter, helst norske =)
 4. Ivan77

  Omelett på tur?

  Heisann, noen som vet av noen som selger pulver i mindre kvanta enn PALS eller noen som har lyst å spleise på pulver enten fra Prior eller Pals? Det beste hadde vert å fått tak i 1 kilos pakker enten via nett eller i kristiansand området. Hvor lang holdbarhet vill pulveret ha hvis mann vakumpakker det og legger det i fryseren? Også ett lite tips, ha i litt natron for å få omeletten luftigere.
 5. Ivan77

  Dine beste plagg!

  Fikk meg en Black Yak Fleece/Ull genser, utrolig god og varm som er produsert av de aller beste råvarene. http://www.blackyak.co.uk/Fleece-Lined-Wool.html
 6. Ivan77

  MAXPEDITION

  Heisann, ser ut som en kjempegod sekk, kjøpte du den direkte fra Maxpedition eller i Norge?
 7. Ivan77

  Truger

  MSR Denali har muligheten til å skjøte på forlengere, og de har da ett bredere bruksområde, ellers så er Tubbs truger gode.
 8. Ivan77

  Truger

  Har selv MSR Denali og kan anbefale de på det sterkeste. se video og søk på nett for mere info_
 9. Ivan77

  MAXPEDITION

  Så rett du har, takk =)
 10. Ivan77

  Røverkjøp og gode tilbud

  Crispi Besseggen selges billig hos XXL hvis ikke det er allerede tipset om_ Meget gode og kofortable sko. http://www.xxl.no/ProductPage.aspx?ProductId=21775&trackingcode=dd6427c1
 11. Ivan77

  MAXPEDITION

  Heisann, noen som har erfaring med Maxpedition sine bagger, vesker, utstyrs beholdere osv? Har selv en Maxpedition Jumbo Versipack som vist på bildet, har brukt den nå i 1år til korte dagsturer for å oppbevare fiskeutstyr, mat, drikke, førstehjelp, alkoholbrenner, primus, nalgene vannflaske (passer perfekt), og mye annet. Har også brukt den på lenger turer til å pakke ned litt til en liten utflukt fra leir, f.eks fisketur, rekognisering osv. Denne versjonen liker jeg meget godt da den er så allsidig og kan brukes til alt, har også den med på bytur, vet av flere som bruker den som fotobag og folk som har den med på skytebana for ammo, våpen osv. Hensikten med denne tråden er å dele erfaringer ved bruk av ALT fra Maxpedition slik at vi kan lære og se hvilke muligheter som finns i slikt utstyr, det vill si bruk, hva dere pakker i dem og hvorfor, tips på midifisering av produktet osv. Dette er en produsent som utvikler produkter av kvalitet og derfor miljøvennlig da disse produktene vill høyst sansynlig vare minst en manns alder. Håper på mange svar og ulike erfaringer og tips!
 12. Ivan77

  villmarkskunnskap?

  Støtter FjellBaronens tips, men så har du jo "Hakkespettboken"_ http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=108181 Eller "Friluftsliv Året Rundt", en utrolig fin bok som alle skoler skulle hatt! http://naturtips.info/amember/signup.php?price_group=2&product_id=2&hide_paysys=paypal_r Hær har du noen engelske også_ http://www.muddywaterpress.com/bookshelf.html
 13. Ivan77

  Filmer fra Femundsmarka.

  Godt å se så fine bilder fra Femunden, merker savnet =)
 14. Ivan77

  Legend of Loki

  Ja vill nok gå for eVent isteden for skalljakka, eneste er at de er ganske dyre så spare litt må vi, mener du at du har fått det du har betalt for hvis du ser bort fra de "korte" armene da? HAr også sett på de vottene, men er usikker på hvor slitesterke de er, er det forresten skinn i "gripeflaten" på noen av modellene?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.