Gå til innhold
  • Bli medlem

Ivan77

Aktiv medlem
  • Innlegg

    279
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ivan77

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Var nok slik det burte vert gjort men, hva tenker du er lurt å gjøre nå i min situasjon?
  2. Ser ut som de er sydd mellom seksjoner men, såfall rart fyllet har flyttet seg bare til begge ender av pose, blir liksom mer i hvær seksjon jo nærmere man kommer topp og bunn/fotparti.
  3. Hei, nei hun hadde vist ikke det, men det er ingenting som har klumpet seg, bare fordelt seg i hode og fotdel. Hjelper det å vaske på nytt og bruke tennisballer eller er den ødelagt?
  4. Etter kona mi vaska soveposen har all dun/fyll flytta på seg til hode og fotende, har hatt den i tørketrommel også. Hva kan jeg gjøre for å fikse dette, den har tverrgående seksjoner som jeg trodde var isolert fra hverandre men fyllet har altså flyttet på seg og det er ingenting igjen på midten av sovepose?
  5. Ivan77

    Tørrmelk

    Er det sunnere enn vanlig tørrmelk, hva koster det i forhold til Viking sin og hvordan smaker det?
  6. Ok, grei pris det, skulle gjerne hatt en slik også. Kjøpte nettopp Maxpedidtion Jumbo Versipack og Theremite til julegaver for familien da jeg synes disse er utrolig fine å ha på dagsturer i skog og mark eller bytur og ellers egentlig til alt av turer man måtte tenke seg. Har forresten ett par til overs hvis det er noen som er interessert i å kjøpe eller bytte.
  7. Ivan77

    Tørrmelk

    Hær er alternativ http://www.normilk.no/omnormilk.htm Du får også kjøpt soya tørrmelk. Liker heller ikke Nestle og hva de står for, håper folk kan finne alternativer til deres produkter, helst norske =)
  8. Heisann, noen som vet av noen som selger pulver i mindre kvanta enn PALS eller noen som har lyst å spleise på pulver enten fra Prior eller Pals? Det beste hadde vert å fått tak i 1 kilos pakker enten via nett eller i kristiansand området. Hvor lang holdbarhet vill pulveret ha hvis mann vakumpakker det og legger det i fryseren? Også ett lite tips, ha i litt natron for å få omeletten luftigere.
  9. Fikk meg en Black Yak Fleece/Ull genser, utrolig god og varm som er produsert av de aller beste råvarene. http://www.blackyak.co.uk/Fleece-Lined-Wool.html
  10. Heisann, ser ut som en kjempegod sekk, kjøpte du den direkte fra Maxpedition eller i Norge?
  11. MSR Denali har muligheten til å skjøte på forlengere, og de har da ett bredere bruksområde, ellers så er Tubbs truger gode.
  12. Har selv MSR Denali og kan anbefale de på det sterkeste. se video og søk på nett for mere info_
  13. Så rett du har, takk =)
  14. Crispi Besseggen selges billig hos XXL hvis ikke det er allerede tipset om_ Meget gode og kofortable sko. http://www.xxl.no/ProductPage.aspx?ProductId=21775&trackingcode=dd6427c1
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.