Gå til innhold
 • Bli medlem

Jan Tore Tellefsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jan Tore Tellefsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg brant delvis opp en fjellsko med telystrikset.. Var dårlig stemning å våkne til et bål bestående av fjellskoen sin. Fungerer utmerket, men sluttet etter skobrannen.
 2. Brenn opp dasspapiret, og dekk til resten. Enkelt og greit
 3. Å si at det gjennomgående er lite med bra folk som går på en folkehøgskole ved å begrunne ut ifra ren gjetning og vage antakelser er i beste fall urutinert. En kan selvsagt lære mye bra i forsvaret hvis en gjør en innsats for det og utnytter mulighetene, men det er jammen med mye bra å lære ved å gå på en folkehøgskole også. Jeg kjenner drøssevis av folk som har gått på folkehøgskole og de aller fleste er meget bra og stabile folk. Selvsagt har en alle typer mennesker der som i militæret, men mitt inntrykk er at mange elever som går på folkehøgskoler velger dette bevisst og ofte jobber rumpa a
 4. Har selv en mammut base jump softshellbukse i Schoeller materiale. Knallbukse som er verdt hver ei krone. Her på tilbud hos bratt.no: [Hidden Content] Forresten tilbud på Gamma mx: [Hidden Content] Utover dette har jeg bare ei lett regnbukse til de værste bygene i tillegg til ei kraftig bib skibukse, men står mye på ski og bruker derfor ei bukse kun til ski.
 5. Jeg har knekt to stk Ortovox "plastik"spader. Tåler nesten ingenting når det er hard snø eller islag. Vil for all del fraråde folk som skal bruke spade som sikkerhetsutstyr for skredredning å invistere i slikt. Kjøp noe solid med godt håndtak
 6. Til deres tur ville jeg nok gått for et telt. Da er dere også forsikret om dere skulle bevege dere over tregrensen, noe som godt er mulig på turen dere tenker... Selvfølgelig kan dere unngå problemet, men et lett telt er nok det greieste på en slik tur vil jeg påstå. Dere kan dele på å bære teltet ved at noen tar yttertelt, og en annen inner + stenger, f.eks.
 7. Heisann. Jeg var selv 13 år da jeg fikk min første vennetur alene 1 uke til fjells. Før dette fikk jeg lov å dra på helgeturer. 15år gammel dro jeg alene til Bergen på sykkel. Jeg hadde også foreldre som var skeptiske, men viste dem at jeg var klar for oppgavene og fikk dermed lov. Men jeg har en far som dro meg mye med på tur i barndommen og som heldigvis klarte og overtale mutter'n, he he. Hvis dere f.eks. tar en uke på tur med telt på sørlandet(lavlandet) i påskeferien med daglige etapper og leirslagning- og viser her at dere klarer dere fint, både i forhold til orientering, le
 8. Pass på at dollaren har steget veldig i det siste, slik at hvis du får et godt tilbud på en butikk her i Norge, så kan det være like lønnsomt. I hvertfall slik det ser ut nå. Eneste er at hvis du klarer å snike deg unna momspåslag, så kan det fortsatt lønne seg godt.
 9. Skal dere ha billige batterier, lykter og andre duppeditter, prøv www.dealextreme.com Her er også gratis frakt..
 10. Prøv rundt skodje og mot sjøholt og i sykkylvsfjorden. Lykke til!
 11. www.snoskred.no - strynefjell www.yr.no - (Molladalen) Hei. Kommet ca 60 cm siste dager og det har blåst en del i dag. Skredfaren virker høy og to mindre skred ble utløst i nærheten av bondalseidet alpinsenter idag. Var selv på Randers på lørdag, men ville ikke tatt denne med det aller første. Var et vesentlig rimlag i et bratt heng der som har blitt snødd ned. Heller ikke Saudehornet. Eidskyrkja kan være et alternativ besteget fra grøndalen. Ellers er det veldig flott kjøring rundt alpinanleggene for tiden. .
 12. Snødd litt i går og i dag i høyden ser jeg. Men har vært stor vindtransport av snø i helgen slik at jeg ikke ville ha valgt de drøyeste toppene av hensyn til skredfaren. Merket at den var markant i helgen når jeg var på ski. På NGI sine sider kan en få en pekepinn da de melder skredfaren på strynefjellet, men det er nå et stykke unna og må tolkes deretter.
 13. Jeg har skaffet meg ei proshell jakke og den begynner allerede etter bare 4 mnd å løsne litt i tapene. Et punkt har også beskyttelsesstoffet på innsiden sprukket. Ergo virker det for meg at proshellen er som de tidligere goretexene, holder i ett år. Skal sies at jakken får kjørt seg. Brukes mye til skikjøring og annet turliv.
 14. Eller du kan bruke lappesaker til sykkelslange. Funker fett. Eller ducttape Eller Aquaseal som noen andre skrev. FInnes også uvlim for vadere som fungerer bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.