Jump to content

kjøtt

Aktiv medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kjøtt

 1. Hei Gutter! noen som vet hvordan man kan lokke på fugl, ender, hønsefugler eller liknende?
 2. et spørsmål i farta! kan man skyte kaniner med 22lr? eller går de som harer?
 3. var ute på tur alene i 70 minusgrader nå i vinter! var veldig kaldt, men klarte meg fint da!
 4. kjøtt

  Str på mormyrska

  dette er vranglære! rødt og svar setter seg stikk i strid til selve læren om hvordan man fisker store fist! rødt og sort trekker til seg mindre fisk, som igjen lokker til seg store fisk. skarpe farger og kontraster som rød og oransje er både lette og se og irriterer også fisken til å bite. absolutt å anbefale
 5. Hei! Langs kysten for øvrig er det fritt frem for alle å jakte sjøfugl på sjeøen. så lenge du følger regler for jakttid, sikkerhetsavstand på bakgrunn + alt det andre du lærte på jegerprøven. tipper/vet bykjernene har egne regler, men det ser jeg på som uaktuellt å skyte endene inne i byen. å jakte på sjøen utenfor tettbegygde strøk mener jeg er lovlig. riktig det du skriver om 2 km fra land. du har dessuten lov til å sitte på skjær som er så små at bølgene iblandt slår over de. sitter du på en større hlme må du forhøre deg med grunneieren. Desverre er du vel litt sent ute nå kompis? sjøfugljakta er slutt og andejakta slutter vel om en liten uke?
 6. en sammenleggbar kajak er ingen brukskajak i mine øyne. kajaker som kan legges sammen gir etter i skroget når du skal opp stryk. ser flere personer har anbefalt sammenleggbare kajaker på forumet før, men dette er rene vannvidd spør du meg. virker som folkene her er av en lavere kaliber en meg. men synes det er morsomt å se at så mange har fattet interesse for padling stå på folkens, men ikke drit dere helt ut!
 7. kjøtt

  Str på mormyrska

  tror gult er et godt valg om du ønsker deg de agresive fiskene. dvs fisker mellom 300 - 400 gram, som er agresive. om jeg skulle fisket på sjøen ville jeg valgt mere blåaktig, fordi her er fisken avslappet en i innlandsvann. lykke til på isfisket
 8. Prima! nå vet jeg hva jeg må vite. takker for alle svart og ønsker dere lykke til i jakta!
 9. flotte svar! tar jeg feil om jeg skyter ender og skarv på 40 - 50 meters hold, og duer og ryper på 60 meters hold?
 10. selvfølgelig 100% enig. hva med skuddhold? hvor nærme bør man være fuglen?
 11. Hva med sjøfugel? ærfugl, ender. blir skarv for stort? Har erfaring fra hagle at man bør ha svært kort hold på skarven..
 12. Hei! nettopp kjøpt meg ny salongrifle. en CZ 22lr jeg lurer på hvilke småvilt jeg kan felle med denne? loven sier vel alt opp til hare men ikke hare. noen som vet bedre?
 13. Planlegger året etter vidregående (etter militæret)
 14. Du burde dra til Roskrepfjorden, litt langt å kjøre, men det lønner seg. her kommer du på høyfjellet, samtidig som du slipper å gå. ligger mellom setesdal og sirdal. hversegod
 15. Heisann heisann, lurer på om noen har noen gode tips om hvordan langtursekk jeg burde investere i? Har sett på Norrøna RP og Norrøna Dovre. andre tips? Mvh. Kjøtt
 16. Jeg tror det er på fjellet
 17. Jeg tror det er store skagastølstind
 18. KJØP TREK ---> "ikke bare en sykkel, men en Trek" heter det
 19. Ja! sauer er ikke bare bare, en gang stanget en vær meg i den venstre testikkelen min så den ble hoven i flere uker etterpå!
 20. Foto har e på CD. Fantastisk tur! bør prøves!
 21. Halla Boys! Skal bænge ny "Bæk bækker" Kikka litt her og der, Og lurer på om noen har noen innvendinger om "FJÄLLRAVEN RÅSTU 90"?? den fikk så sabla bra på en test! er den noe tess? var jo litt billig, har det noe å si?
 22. Hei folkens! Jeg har gått Aust Agder på langs! Som 14 åring Noen bere?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy