Gå til innhold
 • Bli medlem

Rudix

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rudix

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Herlig! Gratulerer! Og: Well done!
 2. Hei, Vi er 2 kompiser som har begynt å tenke på en litt lengre padletur til neste år omtrent på denne tiden her. Vi må etterhvert også spørre ett par andre turkompiser så i alt kan vi bli 4, men vi vil ha noe litt mer spesifikt å legge frem først. Vi hadde tenkt å prøve på å dra litt nordover, og lurte derfor på om noen har noen tips til rute som kan passe innenfor en tidsramme på 7-10 dager. +/-. Har tenkt litt på å dra til Pasvik. Har også lest litt om Karasjohka, men det ser ut til at de fleste turer jeg har lest om hit har gått over 14 dager. Og da virker som de fleste flyr
 3. Veit ikke hvordan planlegginga går, men siden du er ei jente, så ville det kanskje vært en god ide å kontakte redaksjonene til blader/magasiner som retter seg mot kvinner/jenter og tilby de månedlige reportasjer/dagboknotater og bilder. Spill litt på at du er kvinne. Lykke til!
 4. Hei, Packraft er definitivt noe jeg har kikket på. De virker superrå. Men til sitt bruk igjen. Der blir jo begrensningene til hvor mye du får med deg igjen, men helt rått der hvor du kan gjøre en ren fottur, om til en kombinert fot-/padletur. En slik står også på ønskelista mi. Hehe. og litt OT. Ser på hjemmesiden din noe om terra nova telt. Har du noen erfaring med det? Og veit du om noen norske forhandlere?
 5. Vel. Nå har jeg aldri padlet noe elv hverken med kano eller kajakk. Men har sett mange foretrekker og anbefaler f.eks. Ally kano til bruk i stryk o-l- siden den faktisk flexer litt og demper endel. Men de om det. Veit ikke om jeg noen gang kommer til å padle noe spesielt i elv.
 6. Ingen med erfaring med denne kajakktypen eller noe lignende?
 7. Sammenleggbar. Vel. Mulighet for å stue bort. Frakt . Man kan ta med seg på buss/tog til dit man vil og vekt. Den jeg hadde kikket på veier 13 kg. De samme argumentene som folk har for å kjøpe ally kano. Har ikke kikket så mye på feathercraft kajakkene. Ble skremt av prisen, ja. Hehe.
 8. Vel. Jeg skal ikke mase om Ally da jeg trur en annen løsning passer bedre for meg Joda. Jeg har tenkt tanken på å gå til anskaffelse av ally for å ha noe som er lettere å håndtere for evt solopadling. Men nå har det seg slik at jeg i alle år også har hatt lyst på kajakk. Og det å investere i begge deler kan jeg egentlig bare glemme sånn økonomisk. Og når jeg skal på padletur sammen andre så har jeg en god og solid gammel haslekano, men denne er helvetes tung å håntere alene. Det jeg da har tenkt på er å kjøpe en sammenleggbar og lett kajakk. Har egentlig kikket en del på pakboats
 9. Hei, Er noen som har noen erfaringer og anbefalinger av programmer og kart til Android telefoner?
 10. Hei, Var først og fremst de lengre bæringene jeg tenkte på, ja. Når man er alene. Så har jeg lest at på pakkrammesekkene så kan man ta løs sekkeposen med alt stæsjet i og bruke bærerammen til å spenne på andre tunge ting man skulle kunne trenge å flytte på. Så 2 turer var det jeg tenkte på, ja.
 11. Hei, Er ny på forumet og har lest litt om ryggsekker og slikt. Saken er nå at jeg etterhvert skal skaffe meg en ny sekk på ett sted mellom 110 - 130 L. Og så ser jeg at de fleste vil ikke ha pakkramme sekker. Men jeg har også Ally kano på lista over stæsj jeg etterhvert skal investere i. Og jeg har lest at de kan være ubehagelige å bære på ryggen. Kan det da lønne seg å kjøpe en pakkrammesekk, så jeg kan spenne over Ally'en på ramma ved bæring? Noen erfaringer?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.