Gå til innhold
 • Bli medlem

c702

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvilken bredde anbefales til Åsnes Ingstad, kortfell altså?
 2. Noen med gode tips til butikker sentrumsnært?
 3. Noen med erfaringer omkring ovennevte sko?
 4. noen med erfaring med disse? [Hidden Content]
 5. Har forsåvidt disse i kikkerten etter som de har en forholdsvis smal lest etter hva jeg har fått med meg. Det passer nok meg bra, men har ikke prøvd de enda. Vil du si at disse oppleves for stive for å "gå" på sk? da dette er mitt primærbruk. Hvor mange lag, eventuelt hva slags sokker og dermed hvor stor kjøper dere skoen?
 6. Etter fine innlegg her gikk jeg til slutt for ingstadskiene i 190cm, med bc magnum binding, så det tror jeg skal bli bra Men da må jeg ty til dere erfarne igjen...... Jeg er en frossenpin, forslag til gode skisko som kler disse skiene ?
 7. takker for fint innspill Går mest sannsynlig for Nansen, da disse ser ut som det beste alround alternativet. Må bestille på nett så får ikke prøvd dem, men butikken kan sikkert hjelpe meg med det. Men om du foretrekker litt spenn blir det sikkert ikke helt feil og gå opp til 200cm......?
 8. Takk for svar Rune Du har nok rett i at denne er et bedre alround ski for mitt bruk! Hva tenker du om lengden på skia kontra min størrelse. Kunne godt tenkt meg å flesket til med 200cm lange for at de skal flyte bedre i løsnø på vei til pilkehullet Men vil også at de skal kunne funke fint med smørning og nedoverkjøring også(Tenker da på om skia blir for stiv,smørespennet)
 9. Hmm, forstår jeg det riktig at dere begge to kanskje ikke ville kjøpt ingstad om dere skulle kjøpe ski i dag? (i så fall; amundsen eller nansen?)
 10. Vurdere kjøp av Åsnes Ingstad Fjell skiene. Mitt bruksområde er for det meste pilketurer på is med til tider mye nysnø, men også sporadiske fjellturer med pulk. Jeg er 184cm lang og 75kg (netto), har forstått det slik at fjellski sjelden blir stive nok med tanke på smørelomme. Blir det overkill for meg å velge 200cm ski? Etter åsnes tabellen er nok 195cm ski mer passe, men om de ikke blir for stive på 200cm vil disse være bedre i løssnø..... Er det noen med enten gode eller vonde ord å si om disse skiene og eventuelt tips til lengde for meg.
 11. Ser det blir skrivd at det gåes over oringer for å sjekke at de er tette. Hvordan sjekkes dette om de ser fine ut?
 12. c702

  Farge på fiskesene

  Hvilken farge på fiskesenen anbefaler dere, og hvorfor?
 13. c702

  passivt markfiske....

  Ok. Men kan ikke fisken bli mistenksom om den kjenner motstand? Men den kjenner kanskje ikke særlig motstand? Har du søkke på en opphenger, eller på hovedsena, evevntuelt foran eller bak marken?
 14. c702

  passivt markfiske....

  Hørtes veldig fornuftig ut, takk for flott svar
 15. c702

  passivt markfiske....

  Når du hiver ut en marklyse for å la den ligge på bunnen, om ikke over natta så ihvertfall så lenge at du ikke kan skryte på deg aktivt fiske:-) Altså stanga står for seg selv uten tilsyn. Hva gjør dere da med snella. slår dere over bøylen så eventuell fisk kan gå fritt eller ikke. Om en eventuelt gjør det kan kanskje fisken ruse ut hele snøret over tid?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.