Gå til innhold
 • Bli medlem

Buhaug

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Buhaug

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser ikke helt hvordan du har gjort dette, vil du dele et bilde med oss?
 2. aha, kan se for meg at det blir meget irriterende hvis den glir opp hele tiden.
 3. Har noen av dere erfaring med å lime fast gamsjen til skoa, eller er ikke dette nødvendig. Så en på youtube bruke dobbelsidig tape.
 4. Takk for svaret. Ser hvordan den fungerer nå
 5. Hei har tengt å kjøpe meg BERGHAUS Yeti Extrem gamasj [Hidden Content], men det er en ting jeg lurer på. Ut i fra bilder av gamsajen klarer jeg ikke å se for meg hvordan disse kan passe med min Alfa Skarvet BC GTX fjellskistøvel. Hvordan ser gamsajen ut under. Er det mulig å bruke BC bindingen på vanlig måte. Noen som har erfaring med dette? Hadde vært supert om noen kunne ha sendt meg et bilde Håper på forklarende svar MVH Bendik.
 6. ingebrigt_bj takk for svaret Skal være snill og høre på deg, utsetter kjøpet til jeg kommer meg til alta.
 7. Igjen takk for svarene! Etter min bruk har jeg kommet frem til at jeg velger batterivarighet fremfor lysstyrke. Det blir så jeg velger Princeton Tec Apex Extreme Longcable. Denne lykten har god nok lysstyrke til sitt bruk, sepparert batterikasse,lang levetid og en ganske solid oppbygging. Uansett så skal jeg kjøpe en lykt nummer to som skal brukes i basecamp og telt.
 8. Personlig foretrekker jeg å ha en lykt jeg vet holder turen ut. Av de lyktene uten oppladdbart batteri, er det da Princeton Tec Apex (Extreme) som er det beste valget? Man må vel uansett ha med seg en ekstralykt, men er godt å bruke "godlykta" stort sett hele tiden.
 9. Ser at XXL skriver: Varighet 2 timer på max, ca 10 timer på min. på Magiclight. Dette er jo et stort problem da jeg er på tur i mørketida over flere dager, uten tilgang til strøm
 10. Takk for flotte forslag Hvordan er batterikapasiteten på Magiclight? og hvor bra fungerer det medfølgbare hodebåndet?
 11. Tusen takk for kjappe og gode svar Princeton Tec Apex (Extreme) er lykten jeg likte best, får håpe den ligger under juletreet i år
 12. Hei neste år skal jeg på folkehøyskole (Øytun, Alta). Under folkehøyskolen skal vi gjennom flere turer. Svalbard, Russland, Passvik og Finnmarksvidda vil bli besøkt, mest vinterstid. Angående dette har jeg tenkt å invistere i en god hodelykt. Jeg ønsker at lyktet skal ha betteripakken separert fra selve lykten slik at jeg kan varme den inntil kroppen. Størrelsen på hodelykten er ikke så viktig. Prisen skal ikke overskride 3000,-. Forslag mottas med takk! Bendik.
 13. Hilleberg Unna er enmannsteltet for deg som gjerne vil ha litt mer plass. Konstruksjonen med to buer er selvbærende, og den gir en innvendig takhøyde på 1 meter. Med 110 x 230 cm rektangulært mål i innerteltet har du godt med plass for deg selv og pakningen, og du kan faktisk dele teltet med en person til hvis dere er gode venner. Jeg har tenkt å kjøpe meg et enmannstelt/ tomannstelt. Teltet skal kunnes brukes sommer som vinter. Teltet skal kunne brukes til jakt og turer. Pris: maks 6000kr. Noen som anbefaler et slikt telt? Har dere noen formening om Unna? På forhånd takk!
 14. Takk for svarene! Det ble Amundsen og Alfaskoene
 15. Hei, jeg lurer på om det er noen som har erfaring med Åsnes Amundsen? Jeg kommer til å bruke skiene fra skog til snaufjell med storsekk eller pulk. Er det noen andre fjellski dere vil anbefale? med FL og hel stålkant Kommer til å kjøpe Alfa Skarvet fjellskisko, er dette et bra valg? Håper på svar!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.