Jump to content

Christian J.

Aktiv medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About Christian J.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christian J.'s Achievements

 1. Takk for mange gode forslag! Var redd for dette. Gjorde du det med en gang eller var du på tur og ble våt? Syjs fremdeles stoic passer best med tanke på vekt, pris og størrelse hittill..
 2. Ja men funker ikke å ta med tube på tur, for tung å dra med . Men selve stanga er midt i blinken
 3. Sover som oftest uten telt om sommeren, blir alltid for varmt. Men er så sykt mye insekter nå så jeg tror jeg rett og slett må inn i telt. Har sett på msr sine, og mange skryter av luftinga der, men bor på vestlandet og har hørt de ikke er så gode i regnvær . Noen erfaringer? Ser msr ikke veier så mye heller, må være plass til meg og en bikkje på 40kg i verste fall. Ser mest på zoic og hubba hubba. Andre forslag gjerne om dere har
 4. Ser jo kjempestor ut. Kan man virkelig bruke dem i sko man vanligvis bruker? Leter etter støvler som gir god ankelstøtte og som passer til lengre turer..
 5. Hehe sikkert noen som finner noe feil med den.. Men jeg syns den er perfekt. Kanskje lommesystemet kunne vært bedre, men dette prioriteres ikke på tur jakker. Brukt den mye, og de forsterkede delene på jakka virker veldig solide. Definitivt en jakke man burde prøve ut om man skal kle seg for dårlig vær. Hadde brukt noe annet om været her ikke bestandig var dritt, men til møkkavær har jeg blitt veldig glad i den. Spesielt deilig å snurpe hetta omtrent helt igjen så man ikke får vind og vann i fleisen, og det er mykt å stramme helt inn med tanke på nese og munn som da treffer kanten.
 6. Bot på Vestlandet. Bruker alltid Helly Hansens Odin jakka på tur. Bråker lite, 20.000mm vannsøyle, greit med luftemuligheter og har alltid holdt meg tørr. Regner så mye her at å bruke noe annet bare er risikabelt.
 7. Sovet en del i jerven Hunter. Aldri hatt problemer med kondens. Men har alltid en liten glippe i den nærme der jeg puster. Kommer nok til å prøve en fra magasinet snart. Ser ut som de har stormklaffer over glidelåsen, noe jerven ikke har. Hadde jeg visst at magasinet sine har det hadde jeg uten tvil heller kjøpt en slik
 8. Om vekt ikke er så nøye så er vel isbjørn noe å sjekke ut
 9. Tok en titt på denne serien etter å ha lest litt her inne, og syns faktisk det er jævla ille. Dama virker helt kunnskapsløs og jeg nekter å tro at hun hadde klart dette uten typen sin. Han var forresten eneste grunnen til at det gikk ann å se på dette i det hele tatt. Virker veldig rolig og kunnskapsrik, motsatt av henne.. Men hva dette har med eventyr og ekspedisjoner å gjøre ser jeg ikke. Dette er jo et soleklart eksempel på "glamping" i mine øyne. Tonje ga meg flere assosiasjoner til paradise hotel enn noe annet... Moro å høre hvor mye planlegging som har vært bak dette, når hun ikke har lest seg opp på det mest vesentlige engang... Med slike forsyninger kan vel hvem som helst overleve hvor som helst.
 10. Vurderer faktisk Alfa IMPACT, som liksom kan vare livet ut med litt reperasjon og vedlikehold. De spesifiserer likevel at garantien deres IKKE dekker hydrolyse, som jeg syns er fullstendig sinnsykt. Dette kan jo ikke kunden holdes ansvarlig for? Alt det andre er jeg enig i, men ikke det punktet, det burde de stå for selv. Får bli walk king og heller behandle dem godt. Aldri prøvd snoseal, skal testes.
 11. Helt sikkert. Men vil likevel ikke støtte noe slikt. Regner med grunnen til at det er så utbredt er fordi det er enklere for demå produsere og de tjener til slutt mer penger på det. Er flere her som har kastet omtrent ubrukte sko. Afla walk king har ikke da, men har hørt så mye negativt om dem.. Ikke noe glad i gtx. Gått mest i M77, og aldri hatt problemer med vann her på vestlandet. Må bare smøre dem skikkelig titt og ofte. Men må ha noe med ankelstøtte..
 12. Får klinke til med en Alfa Impact APS da. Virker som om det lønner seg til slutt, om den innfrir produsentens løfter da.. Lette egentlig etter noe uten gpx men.. Om den kan skiftest ut så er det vel greit. Jaha ser at denne også har PU. Helt utrolig. Får bli Meidl da
 13. Har sikla litt på det telte selv, nettopp pga lufting. Gjerne kom med tilbakemelding
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy