Gå til innhold

Christian J.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Christian J.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som vet om kniver som har slirer som henger langt ned slik at man kan ha den på samtidig som den ikke forstyrrer hoftereima på tursekken? Ser at Lars Monsen knivene har det, men føler jeg isåfall betaler mer for merkenavnet enn kvaliteten..
 2. Noen som vet hvor jeg kan få tak i boka? Har søkt lavt og høyt men finner ingen steder som har den.
 3. Drømmer om en tur dit selv. Blir det mye kajakk eller mest tråkking? Må legge ut bilder!
 4. Vi er ALTFOR mange mennesker som bruker ALTFOR mye og reiser ALTFOR mye. Jeg gjør det lille jeg kan. Prøver å holde meg langt unna plastikk, kjøper ting som varer, og prøver å ikke kjøpe ting jeg vil ha men ikke trenger. Men folk tror det de vil tro. Bare se på kommentarene til omtrent alt på facebook, passer ikke artikkelen med det de vil tro så lager de sin egen mening. Jeg syns det er fjollete å ikke høre på forskere, og vet ikke om jeg skal le eller grine når folk stempler det som løgn og bedrag.
 5. Jeg trenger virkelig noen år ved vannet for å bli med i en pissekonkuranse med dere... Kjøpte 8 fot 2-12, ettersom jeg husker alt stresset med lang stang i kano og kajakk veldig godt enda. Takker for hjelpen.
 6. Rimelig imponerende Anders! Hvor lang tid brukte du på å hale den i land på slikt utstyr? Kom på at den kommer til å bli brukt en del i kano og kajakk, så tror faktisk det blir 8 fot. Men ser Aetosen i 8 fot kommer i både 2-12 og 4-22 i kastevekt. Veier disse stengene like mye så det er aksjonen som gjør forskjellen på kastevekt?
 7. Takker for svar! Ja føler at jeg egentlig ikke kan velge feil her. Liker også lengde på stanga, men vet virkelig ikke mtp kastevekt. Hvis begge stengene var like lange, ville du valgt en 6-24g eller en 3-15g? Tror 6-24 vil være bedre med tanke på dupp og også i tilfeller med vind (noe det er mye av her) hvor jeg må fiske med noe tyngre uansett. Finner lite erfaringer på nett om westin, men finner mange varme anbefalinger om aetos
 8. Hei. Ny her på forumet og dette er første post. Jeg bor et sted hvor de omtrent ikke har salg av stenger osv så må bestille og får dermed ikke testet det ut. Men skal bestille stang, og gjerne i kveld Valget faller på enten en Fenwick Aetos 2-12 eller 6-24 eller en Westin W4 light spin. Noen som har erfaringer eller tanker om disse? Begge stengene er på tilbud. Søker en stang som skal være turkamerat på Vestlandet. 2-12g er vel egentlig best, men siden jeg ikke har fått ørret over kiloen i vann, så er dette noe jeg kommer til å bruke mye tid på i sommer til å gjennomføre. Har grei nok erfaring med fiske i hav osv, men dveles virkelig rundt kastevekt til vann. Gramjegeren til ha det minste, fiskeren vil forberede seg på den store sjeldne ørreten.. Har dog bare hørt at 2-15g stenger sliter litt med å kjøre større fisk om man er så heldig. Sikkert utallige tråder om lignende, og tro meg, jeg har lest mange av dem, men tenkte likevel å spørre. Regner med å bruke en 1000 snelle. Endret post, skrev feil på kastevekt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.