Jump to content

eriblist

Aktiv medlem
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About eriblist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer og turer i nærområde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eriblist's Achievements

 1. Har kun brukt den høst og vinter. Om sommeren har jeg bruk Sabotør buksa,
 2. Har buksene Gen.2. Dynatec Pro Alititude, sabotør og sabotør jakke Bruker det som frilufts klær. Dynatec pro er bite litt stivere å gå i , men syns den er veldig behagelig å ha på. har gått på fjellet i regnvær en hel dag utenom å bli våt, det er første gangen jeg har opplevd dette, har hatt mange merker igjennom årene. Bruker Dynatec som min faste vinter bukse nå. anbefales😀👍
 3. 😀 har til nå kun brukt Spitsbergen 4p til vinter bruk skal nå begynne å bruke Nammatj 3gt, blir spennende å få erfaring med telt uten storm matter. Blir nok digg med mindre telt å raskere å få opp litt varme inne🙂
 4. Ja se her ja. 👌 flott telt dette, likte plasseringen av bardunene i hver ende av teltet, de er plasser litt høyere opp i forhold til Spitsbergen, så det blir enklere å få strammet opp teltet i lengde retningen. har Spitsbergen 4p selv. 😀
 5. Takk for info om tilbud hos Fjellsport, jeg får tenke litt da, mulig jeg venter å sparer litt til. Min kone har Western Mountaineering Puma som jeg har prøvd ut selv å denne er jo helt konge, selv har jeg Western Mountaineering Ultralite. Men en Vinter pose blir ikke brukt like mye som en sommer pose, så vi får se hva jeg ender opp med. Takk til alle som har svart i denne tråden. Vi alle burde vel handle av Norske bedrifter i disse dager.
 6. Hei Er gang med å finne ut hvilke sove pose jeg skal kjøpe for vinterbruk. Har sett på Helsport sin RAGO X-TREM denne ser ut til å dekke mine behov. Men det finnes jo et hav av merker der ute, er det noen her som har gode erfaringer med andre merker, Tenker max pris må være 7 Lapper Skal også ha en ny pose til min datter på 11 år da hun har vokst ut av sin Junior pose, til hun har jeg sett på Helsport Rago Winter Lady, vil da kombinere på vintertur med 2 stk soveposer til henne da vi har en Rago Lady.
 7. Fikk kjøpt Western Mountaineering puma GWS sovepose posen som Terka linket til, så er happy nå. Takk til @Terka for hjelpen Takk til alle som tok seg tid til å svare.
 8. Takk for gode tips, håper på å få kjøpt den WM du linket til her. God helg
 9. Heisann Det er ikke så lange tur vi skal på blir stort sett weekend turer, det blir H-Vidda og Venabygdsfjellet Hun fryser ikke veldig lett. 163 Cm er hun Hun liker å ha litt plass i posen. Hun bruker Helsport Rago Lady som 3 sesong pose, på sommeren bruker hun den da som en dyne. Så vi har sett litt på helsport RAGO X-TREM LADY, Warmpeace Solitaire 1000, så har vel Rab noen gode poser også, men syns 6 tusen burde holde for en vinter pose. Drømmen hadde jo vært en pose i fra westernmountaineering, hører så mange som sier de er kongen når det gjelder sovepose.
 10. Hei Skal skaffe ny sovepose til min kone for vinterbruk, det er jo et et hav å velge i mellom. Tenker på noe som koster max 6000,- har sett litt på dun poser Helsport, Warmpeace og Rab. Håper noen med litt mere vinter erfaring enn oss kan komme med tips til en god sovepose,
 11. Hei sann😀 Prøver å finne en høsttur som passer for barn 10 år, det kan ikke være en tur hvor man bare går å går, det må være en opplevelese / severdighet på turen. Det er jo ikke mange DNT hytter som er åpne i uke 40, sommer tid slår vi opp teltet noen km unna ei DNT hytte, så da blir bonusen å kunne gå inn til den hytta for å kjøpe noe. En tur som er spennende er jo turen på Ringebufjellet inn til flyvraket, der har vi vært. Er det noen som har noen tips til noen spennende opplevelser?
 12. Takk for svar, skal ta en runde rundt og se på stenger. Snella beholder jeg, mulig det blir ei til da det blir mere fikse i fjellet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy