Gå til innhold

eriblist

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen med erfaringer FR Keb ECO Shell

  har en venn som har denne Eco Shell jakka, den holder ikke mål, når man går med sekk og det regner ute tar det ikke lang tid før man blir våt, vannet trekker inn på skuldrene.
 2. Lett skallbukse til langtur

  denne har jeg selv i herre model dette er en lett og godt bukse, tåler mye. https://www.mammut.com/p/1020-12060-6235/nordwand-pro-hs-pants-women/
 3. Veien til det perfekte teltet⛺️

  Moro å følge tråden her, hadde en lang runde i 2016 før vaglet havnet på Helsport Spitsbergen X-trem 4 camp, bruker dette hele året, men vurderer nå et nytt sommer telt som er noe lettere og mindre pakkevolum.
 4. 3-sesongspose med 900 fp

  Har prøvd mange forskjellige poser i de få årene jeg har vært frilufts interessert, ved først gangs kjøp ble jeg frarådet å kjøpe DUN. men nå blir det DUN til alle 4 her. Har en WarmPeace 300 den har vært knall god. har gått for Helsport Rago serien til de andre her, så blir det Wm på´n far. skal bli godt å få ned pakke volumet.
 5. 3-sesongspose med 900 fp

  Takk for svar. Har kjøpt den.
 6. Stier, overleggskart til gps

  Ja det kartet syns jeg funker meget bra. Jo mindere kart man må ha inne på klokka jo fortere laster den inn kartdata ved omstart, syns Zoom funker raskere også når man har mindre kartdata liggende inne.
 7. 3-sesongspose med 900 fp

  Noen som har erfaringer med denne? http://www.xcsports.com/merkevarer/western-mountaineering/soveposer/extremelite-serie/ultralite/
 8. Helsports nye Fjellheimen serie

  Da er det bare å håpe på at de gjør samme endringene på Lofoten Superlight Camp, er så digg å kunne åpne opp hele fronten.
 9. Topo Gps App mobil

  Hei Jeg bruker en app som heter TOPO GPS på min iPhone, denne funker veldig bra, har sammenlignet den opp i mot flere andre typer GPS enheter. Men denne har noen som heter LAG, Koordinatrutenett noen her som vet hva dette er?
 10. Stier, overleggskart til gps

  Hei jeg har fjernet alle kartene som fulgte med min Garmin 5X, la inn dette kartet i fra Frikart.no (Topo Sommer) da slipper jeg overleggskart. Topo Sommer Dette er et topografisk turkart med høydekurver, alle typer veier, stier, bekker, DNT-hytter, hoteller, restauranter, osv. Det har også områdemarkering som forteller deg hvor det er skog, dyrket mark, bebyggelse, industri, osv. Kartet egner seg til turbruk i skog og mark, og på fjellet.
 11. Spørsmål om GPS-bruk

  Husk at alle kartene i fra Frikart.no blir oppdatert hver uke. så hvis man skal på tur lønner det seg å laste ned kartene rett før man drar på tur. Via Garmin BaseCamp kan man laste over GPX filer til Garmin klokka.
 12. Spørsmål om GPS-bruk

  OSM kart til Garmin Fenix 5 X http://www.frikart.no/garmin/velgkart.html Samt at jeg bruker Topo Gps på iPhone, har lastet ned 90% av Norge slik at jeg kan bruke det uten mobil dekning. Dette fungere helt utmerket. Det kan nok være lurt å ha med seg kompass og papirkart også. Det eneste som kunne ha vært bedre er Garmin app´n (Garmin Connect) på mobil, den kunne ha brukt Topo kart.
 13. Garmin Fenix 5x

  Hei bruker selv OSM Kart på min klokke disse fungere også veldig bra, men lurer på å kjøpe et i fra Garmin for å se om det kan være bedre. Har du noen erfaringer med Garmin sine kjøpte kart?
 14. Hei Planlegger en uke i Jotunheimen sommeren 2018 (Uke30) Vi er en famile på 4, den yngste jenta er 9 år og er godt turvant. planlegger å gå i fra Eidsbugarden inn mot Olavsbu, tanken er å opprette en basecamp ved store mjølkedalsvatnet 1366 moh, for så å ta dagsturer opp på noen av toppene i nærheten der som Storegut, høgbrøthøgde, men er ikke kjent i område så jeg lurer på om det er noen bra plasser for telting der, samt hvordan er det med fiske i område. Eller om det lønner seg og gå lenger inn for å finne fine plasser. Har jo et lite håpe om at vi klarer å komme oss opp på Mjølkedalstinden også. på forhånd takk for svar. Mvh Eriblist på tur 😀
 15. Ny fjellsko

  Hei sann skal kjøpe nye fjellsko å har vel funnet ut hvem det blir, det blir nok disse Salewa Men's Mtn Trainer Mid Gtx Black/Sulphur Spring noen som har erfaringer med dette merket?
×