Gå til innhold

eriblist

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om eriblist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer og turer i nærområde

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fikk kjøpt Western Mountaineering puma GWS sovepose posen som Terka linket til, så er happy nå. Takk til @Terka for hjelpen Takk til alle som tok seg tid til å svare.
 2. Takk for gode tips, håper på å få kjøpt den WM du linket til her. God helg
 3. Så god ut den pose der ja
 4. Heisann Det er ikke så lange tur vi skal på blir stort sett weekend turer, det blir H-Vidda og Venabygdsfjellet Hun fryser ikke veldig lett. 163 Cm er hun Hun liker å ha litt plass i posen. Hun bruker Helsport Rago Lady som 3 sesong pose, på sommeren bruker hun den da som en dyne. Så vi har sett litt på helsport RAGO X-TREM LADY, Warmpeace Solitaire 1000, så har vel Rab noen gode poser også, men syns 6 tusen burde holde for en vinter pose. Drømmen hadde jo vært en pose i fra westernmountaineering, hører så mange som sier de er kongen når det gjelder sovepose.
 5. Hei Skal skaffe ny sovepose til min kone for vinterbruk, det er jo et et hav å velge i mellom. Tenker på noe som koster max 6000,- har sett litt på dun poser Helsport, Warmpeace og Rab. Håper noen med litt mere vinter erfaring enn oss kan komme med tips til en god sovepose,
 6. Hei sann😀 Prøver å finne en høsttur som passer for barn 10 år, det kan ikke være en tur hvor man bare går å går, det må være en opplevelese / severdighet på turen. Det er jo ikke mange DNT hytter som er åpne i uke 40, sommer tid slår vi opp teltet noen km unna ei DNT hytte, så da blir bonusen å kunne gå inn til den hytta for å kjøpe noe. En tur som er spennende er jo turen på Ringebufjellet inn til flyvraket, der har vi vært. Er det noen som har noen tips til noen spennende opplevelser?
 7. Takk for svar, skal ta en runde rundt og se på stenger. Snella beholder jeg, mulig det blir ei til da det blir mere fikse i fjellet.
 8. eriblist

  Ny fiskestang Haspel

  Hei Er på utkikk etter ny Haspel fiskestang til ferskvannsfiske hovedsakelig til ørret, bruker for det meste sluk på 7 til 12 gram, har noen få på 15 gram. Det blir også noe mark fikse. Har i dag ei Beastmaster CX STC 210/240L 3-14g og Shimano Stradic CI4+ 1000 FB. Sene Sufix DuraFlex 300m 0,18mm Ønsker ei stang som er mere følsom og som forhåpentlig gjør at jeg kaster lengre. Ser man får stenger som går i fra 3 til 14gram og 7 til 30g Prisene starter på 300 til 10.000,- Noen som har noe og anbefale.
 9. Hei Ville også ha valget et telt i fra Helsport da de gir en utrolig god service hvis problemer skulle dukke opp. Har selv Lofoten superlight camp 3P, dette er kjempe telt da man har god plass i forteltet til sekker og man kan sitte der å lage seg mat. Har ikke opplevd det dårligste været med det enda men det holder seg stabilt og fint i vind på 15ms, samt dette har god lufting på varme dager slik som vi har nå, men anbefaler å ha med en tarp som man slår opp for å lage skygge til teltet, er ikke digg å våkne til 30 grader kl 06 hver morgen. Lykke til med kjøp av telt, se på finn.no også.
 10. WarmPeace Viking 300 bruker jeg i sommer halvåret, denne er liten og lett samt god plass, anbefales på det sterkeste. https://www.hektapatur.no/warmpeace-viking-300
 11. Her kommer liten film snutt av teltet Ser bra ut dette gleder meg til Femund nå.
 12. Det ble endringer her, hadde mest lyst på Lofoten men dette var det tomt for på lager når jeg skulle bestille, så da gikk valget over til Fjellheimen Superlight camp 3P, men med litt flaks så, fikk jeg jaggu tak i Lofoten. https://www.helsport.no/lofoten-superlight-camp
 13. Det ble Helsport Fjellheimen Superlight camp 3P på meg denne gangen.
 14. Slappe innertelt er jeg ikke glad i , må nok få sett Abisko Live da, teltet skal jo primært brukes som et 2 manns telt. Takk for innspill
 15. Ja dette så fint ut, har jeg aldri hørt om før. takk for innspill Supert med et sånt forum altså
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.