Gå til innhold
  • Bli medlem

Christian J.

Aktiv medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Christian J.

  1. Takk for mange gode forslag! Var redd for dette. Gjorde du det med en gang eller var du på tur og ble våt? Syjs fremdeles stoic passer best med tanke på vekt, pris og størrelse hittill..
  2. Ja men funker ikke å ta med tube på tur, for tung å dra med . Men selve stanga er midt i blinken
  3. Sover som oftest uten telt om sommeren, blir alltid for varmt. Men er så sykt mye insekter nå så jeg tror jeg rett og slett må inn i telt. Har sett på msr sine, og mange skryter av luftinga der, men bor på vestlandet og har hørt de ikke er så gode i regnvær . Noen erfaringer? Ser msr ikke veier så mye heller, må være plass til meg og en bikkje på 40kg i verste fall. Ser mest på zoic og hubba hubba. Andre forslag gjerne om dere har
  4. Ser jo kjempestor ut. Kan man virkelig bruke dem i sko man vanligvis bruker? Leter etter støvler som gir god ankelstøtte og som passer til lengre turer..
  5. Hehe sikkert noen som finner noe feil med den.. Men jeg syns den er perfekt. Kanskje lommesystemet kunne vært bedre, men dette prioriteres ikke på tur jakker. Brukt den mye, og de forsterkede delene på jakka virker veldig solide. Definitivt en jakke man burde prøve ut om man skal kle seg for dårlig vær. Hadde brukt noe annet om været her ikke bestandig var dritt, men til møkkavær har jeg blitt veldig glad i den. Spesielt deilig å snurpe hetta omtrent helt igjen så man ikke får vind og vann i fleisen, og det er mykt å stramme helt inn med tanke på nese og munn som da treffer kanten.
  6. Bot på Vestlandet. Bruker alltid Helly Hansens Odin jakka på tur. Bråker lite, 20.000mm vannsøyle, greit med luftemuligheter og har alltid holdt meg tørr. Regner så mye her at å bruke noe annet bare er risikabelt.
  7. Sovet en del i jerven Hunter. Aldri hatt problemer med kondens. Men har alltid en liten glippe i den nærme der jeg puster. Kommer nok til å prøve en fra magasinet snart. Ser ut som de har stormklaffer over glidelåsen, noe jerven ikke har. Hadde jeg visst at magasinet sine har det hadde jeg uten tvil heller kjøpt en slik
  8. Sant. Volumet et kanskje enda mindre praktisk
  9. Om vekt ikke er så nøye så er vel isbjørn noe å sjekke ut
  10. Tok en titt på denne serien etter å ha lest litt her inne, og syns faktisk det er jævla ille. Dama virker helt kunnskapsløs og jeg nekter å tro at hun hadde klart dette uten typen sin. Han var forresten eneste grunnen til at det gikk ann å se på dette i det hele tatt. Virker veldig rolig og kunnskapsrik, motsatt av henne.. Men hva dette har med eventyr og ekspedisjoner å gjøre ser jeg ikke. Dette er jo et soleklart eksempel på "glamping" i mine øyne. Tonje ga meg flere assosiasjoner til paradise hotel enn noe annet... Moro å høre hvor mye planlegging som har vært bak dette, når hun ikke har lest seg opp på det mest vesentlige engang... Med slike forsyninger kan vel hvem som helst overleve hvor som helst.
  11. Vurderer faktisk Alfa IMPACT, som liksom kan vare livet ut med litt reperasjon og vedlikehold. De spesifiserer likevel at garantien deres IKKE dekker hydrolyse, som jeg syns er fullstendig sinnsykt. Dette kan jo ikke kunden holdes ansvarlig for? Alt det andre er jeg enig i, men ikke det punktet, det burde de stå for selv. Får bli walk king og heller behandle dem godt. Aldri prøvd snoseal, skal testes.
  12. Helt sikkert. Men vil likevel ikke støtte noe slikt. Regner med grunnen til at det er så utbredt er fordi det er enklere for demå produsere og de tjener til slutt mer penger på det. Er flere her som har kastet omtrent ubrukte sko. Afla walk king har ikke da, men har hørt så mye negativt om dem.. Ikke noe glad i gtx. Gått mest i M77, og aldri hatt problemer med vann her på vestlandet. Må bare smøre dem skikkelig titt og ofte. Men må ha noe med ankelstøtte..
  13. Får klinke til med en Alfa Impact APS da. Virker som om det lønner seg til slutt, om den innfrir produsentens løfter da.. Lette egentlig etter noe uten gpx men.. Om den kan skiftest ut så er det vel greit. Jaha ser at denne også har PU. Helt utrolig. Får bli Meidl da
  14. Har sikla litt på det telte selv, nettopp pga lufting. Gjerne kom med tilbakemelding
  15. Skal jeg se Monsen så vil jeg bare ha Monsen. Siste sesongen var spikeren for min del. Er jo det motsatte av hva jeg søker.
  16. Hadde gått flere mil naken i minusgrader for å slippe å møte hu der Tonje.. Jens prater litt vel mye om damer, men virker hvertfall genuin. Problemet er at Monsen ikke lagde flere programmer mens han var yngre
  17. Klinker til med et svar fem år etter siste post.. Fått ett par av min fetter så prisen var jo uslåelig. Har ikke gått med disse siden jeg var i militæret for 17 år siden. Husker alle i troppen gråt av gnagsårene, og flere hadde blodige raggsokker. Men da skoen hadde blitt gått inn (vi sprang i elver en del for å gjøre nettopp dette) så funket de til alt uten at noen klaga. Åjoda. Fikk skikkelige gnagsår av dem igjen, men begynner å gå seg til. Skal smøre og behandle dem skikkelig. Forskjellig utstyr til forskjellig bruk. Liker disse i skogen om det ikke er for bløtt
  18. Noen som vet om kniver som har slirer som henger langt ned slik at man kan ha den på samtidig som den ikke forstyrrer hoftereima på tursekken? Ser at Lars Monsen knivene har det, men føler jeg isåfall betaler mer for merkenavnet enn kvaliteten..
  19. Noen som vet hvor jeg kan få tak i boka? Har søkt lavt og høyt men finner ingen steder som har den.
  20. Drømmer om en tur dit selv. Blir det mye kajakk eller mest tråkking? Må legge ut bilder!
  21. Vi er ALTFOR mange mennesker som bruker ALTFOR mye og reiser ALTFOR mye. Jeg gjør det lille jeg kan. Prøver å holde meg langt unna plastikk, kjøper ting som varer, og prøver å ikke kjøpe ting jeg vil ha men ikke trenger. Men folk tror det de vil tro. Bare se på kommentarene til omtrent alt på facebook, passer ikke artikkelen med det de vil tro så lager de sin egen mening. Jeg syns det er fjollete å ikke høre på forskere, og vet ikke om jeg skal le eller grine når folk stempler det som løgn og bedrag.
  22. Jeg trenger virkelig noen år ved vannet for å bli med i en pissekonkuranse med dere... Kjøpte 8 fot 2-12, ettersom jeg husker alt stresset med lang stang i kano og kajakk veldig godt enda. Takker for hjelpen.
  23. Rimelig imponerende Anders! Hvor lang tid brukte du på å hale den i land på slikt utstyr? Kom på at den kommer til å bli brukt en del i kano og kajakk, så tror faktisk det blir 8 fot. Men ser Aetosen i 8 fot kommer i både 2-12 og 4-22 i kastevekt. Veier disse stengene like mye så det er aksjonen som gjør forskjellen på kastevekt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.