Gå til innhold

gudmundgaard

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

gudmundgaard vant dagen sist 23. februar

gudmundgaard hadde mest likt innhold!

Om gudmundgaard

Profil

 • Min blogg 📰: https://gudmundgaard.com/

Profile Information

 • Sted
  Nordkjosbotn

Nylige profilbesøk

88 profilvisninger
 1. Hvis man ser på turkartet Lyngenhalvøya 2019, så ser man Virránjávri, et fjellvann akkurat «nede» i hjørnet på kartet. Der har jeg ei lita bu, ca 2 skritt brei - og 7 skritt lang. I dag ble det trugetur opp, for vedstabling. Fikk med meg blåtimen. Kanskje en ide å huske å lade hodelykta, den takka for seg på returen, men bikkja sørget for at vi holdt oss på sporet. Storvasstinden ligger rett borti hogget. (Kugo har turbeskrivelse dit) Dette området er blitt poppis for toppturer/skikjøring, og for noen år siden kom to splitter nakne finlendere ned 🤣 lia, midt i påskestimen opp . Fantastisk!
 2. Mørketida var pr definisjon over her i midten av januar, og dagene fylles sakte, men sikkert av mer lys. Men fortsatt er det mørkt på sein ettermiddag og kveld, så da blir det hodelykttur. Som vanlig tasset jeg og bikkja innover mot Lago, seint i går kveld. Skikkelig dårlige bilder, beklager, innser jeg trenger bedre kamera...Men det var streif av nordlys, silkeføre og masse dyrespor 😊
 3. Hårballen i familien. Blanding av portis, puddel og flatcoated retriever 🤣. Klin umulig å få tatt gode bilder av, blir bare en haug svarte krøller. Bilde fra Barden, Senja, sammen med jentungen, og hundeselfie fra Kjusakdalen her heime.
 4. Men har jeg vent meg til det? Nei 😂 Endatil fylkeskommunalt ansatt, så burde skjemmes 🤪. Påberoper meg retten til å bruke kun det ene for å angi sted?
 5. Der jeg bor nå Jeg bor ved et av Troms´ største veikryss - E8/E6 passerer her, men samtidig kan jeg gå rett ut utgangsdøra og opp på fjellet. Flere kjente og godt besøkte områder er innafor en radius på ca 1 times kjøring: Lyngen, Dividalen, Rostadalen, Signaldalen, Ånderdalen, Senja og grensa til Finland og Sverige. Kanskje ikke villmark og voldsomt øde, men allikevel så mange valgmuligheter at man sjelden går i kø. Sånn : dagens reklame for Troms😂. Dessuten midt imellom Nordland og Finnmark!
 6. Satser på at emnet passet inn her, hvis ikke - regner jeg med jeg får beskjed? Uansett: er det en gruppe eller tråd for «skriving» over temaet natur, turer, friluftsliv? Jeg har en blogg, uten ambisjoner om annet enn å samle skriblerier mine ett sted - men jeg skriver ikke direkte «turrapporter» - men jeg skriver (prøver skrive!) litt om det å være på tur, (ikke akkurat ekspedisjoner!). Litt usikker på hva jeg vil -men jeg tror jeg ønsker meg et sted der man kan diskutere skriving, få tips, råd, tilbakemeldinger på tekster der man prøver skrive om tema knytta til natur, tur osv. Fins det? Er det teit å ønske seg noe sånt? Er kanskje vel mye å forvente at andre skal gidde bruke tid på å lese for å gi tilbakemeldinger? Men nå er jeg dog en godt voksen dame som ikke er redd for hverken å spørre eller dumme seg ut - så da spør jeg (Edit: jeg har funnet noen tråder som tar for seg tips, idémyldring ol - men de var av mer generell art?)
 7. Tusen takk for tips 👍
 8. Takk Den bikkja er ubrukelig som trekkhund 😂, men hyggelig turkompis er hun uansett.
 9. Selv om det sikkert ikke er enorm forskjell på sovepose til voksne vs ungdom, så har jeg gått meg vill når jeg prøver finne fornuftig «førstegangs» sovepose for vinterbruk til jentungen i huset, som i neste måned skal på tre dagers skitur m overnatting i telt. (Kilpis/Golda/Gappo) Koster såpass mye, så takknemlig for gode tips og anbefalinger! Hun er 16, og strekker seg neppe så mye i lengden mer heller, så tenker nå kan vi investere i en hun kan ha lenge. Gode råd?
 10. Det er god plass til flere innbyggere i Norges største fylke - nå som Troms og Finnmark er slått sammen...!
 11. gudmundgaard

  gudmundgaard

 12. Deler noen bilder fra et område jeg går mye i - fra Troms. Med litt trasking er man innafor Lyngsalpan landskapsvernområde, som strekker seg over flere kommuner. Jeg går i et område som ligger i en del av Balsfjord. I år har jeg rukket 8 skiturer innover, og venter bare på at vi skal få lengre dager - jo mer dagslys, jo lengre går vi. Flott område å gå med unger, her kan vi gå både korte turer og lange turer. Har som mål å dekke mer av dette området i år, mange fine turruter jeg ikke har gått ennå - både sommer og vinter. Utsikt til Russetind, Storvasstind og Piggtind. (De tre nederste bildene tatt forrige helg, det første er et påskebilde fra fjoråret)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.