Gå til innhold

Bjørnar Mo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Mo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Liker høsten, sesongen for matauk.
 2. Kort sagt, ja og nei. Skru/bolthoder og muttere er til stor grad standarisert til x hode til y diameter, men det finnes alltid unntak og du kan også rote deg borti tommer... Har du en skruting som en 10 nøkkel passer på vil jeg nok med stor sikkerhet tippe du har noe med M6 gjenger. (Gjengestigning kan dog variere men det er så sjeldent med proprietære løsninger i dagens standariserte samfunn at det er unntaksvis.) Muttere
 3. Altberg Defender Ikke GTX, men Cambrelle, holder deg tørr fra svette og om læret skulle bli gjennomtrukket til en viss grad. Få sømmer og deler, kan behandles som hvilken som helst annen lærsko. Forholdsvis lette, 700 gram, for en hellærstøvel. God demping og god vibramsåle, beskyttelsekappe rundt nede. Håndlaget i England. Kjøpte mine pent brukt i fjor og har bare vel bare knapt bikka 1500 km så langt, men jeg vil nok ha sko lenge enda.
 4. Pelican Rouge Kanskje du kjenner noen som kjenner noen som driver med kaffemaskiner.
 5. Ymse Blå Band frysetørket til rett under en krølla 50 lapp
 6. Hvorfor ikke 2? NatureHike 4P telt Konstruksjonen minner meg veldig om Marmot Limelight som jeg har, kastes opp på 3 min, kvaliteten vet jeg derimot ikke noe om...
 7. Artsobservasjoner.no Anbefales for å få en ide om hva som kan finnes i lokalområdet.
 8. Gazpro har 2 kg på automat på Sunnmøre. Gassautomat.no i Ørsta er jeg usikker på, sier de kun har 5 kg på hjemmesidene.
 9. Gammel tråd, men kan meddele at det enn så lenge finnes parafin å få på pumpe. Etter å ha lest rykter på nettet var nedturen stor når de ikke hadde parafinpumpe på YX Koppang, dertil like stor opptur når jeg fant parafinpumpe på Shell Koppang. Med like stor nedtur når vaktmesteren sa de var tom... Så da ble det en omvei nordom Tynset, hvor Max Bensin har parafin på pumpe til behagelige 12,50 literen når jeg var der i begynnelsen av april.
 10. Bunnpris i Volda har en hel kartong, best før september i år.
 11. Noe urelatert, noe relatert. Eberlestock kan man nok si er noe overprisa, spesielt på de rebranda produkta de selger, og de er det en del av. Mystery Ranch er har ganske like produkter, kvaliteten er like god og prisen er kanskje noe lavere. Alice pack kompatible produkter. Haug med valgmuligheter.
 12. Hva med Savotta eller Varusteleka? Varusteleka forhandler både Savotta og sine egne merker og har fast frakt uansett vekt og størrelse. Eller snekre en hybrid som jeg har gjort av Varusteleka Sarma TST RP80 ramme (produsert av Savotta) og sekk og bæresystem fra FILBE pack overskuddsmateriell fra eBay Kosta meg 2500,- og en kveld med enkel symaskinkjøring. Resultatet Komfortabel og bombesikker selv med 40+ kg totalvekt på noen dagers tur i Femunden. Veier såklart en del, men vurderer man først pakkrammesekk så... Finfin til dagsturer med tilpasningsmuligheter og kompresjonsstropper alle steder om man ser bort fra vekten. Og knagger er fint, bruker de til å henge kikkert og annet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.