Gå til innhold

Bjørnar Mo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Mo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Om du leser Biltemas datablad så ser du at oljen ikke er kokt, men oksidert. Vanligvis brukes mangan eller kobolt sikkativer, eller annet. Allbäcks Linolje inneholder Mangansickativ – Mangankarboxylat, 2- etylhexansyra mangansalt, 0,90 mg/l. Hva andre putter i og ikke deklarer siden det er unntatte mengder eller prosessmidler får være opp til hver enkelt å vurdere og bruke.
 2. Ville brukt rå linolje istedenfor kokt. Ikke bare fordi kokt gjerne inneholder metaller som bly, men også siden det har bedre inntrengingsegenskaper. Men jeg bruker også kokt linolje på skaft siden det er billig og lett tilgjengelig, skal dog sies jeg merker det på kroppen etter en dag med øksa, bly er ikke godsaker.
 3. Kort sagt, ja og nei. Skru/bolthoder og muttere er til stor grad standarisert til x hode til y diameter, men det finnes alltid unntak og du kan også rote deg borti tommer... Har du en skruting som en 10 nøkkel passer på vil jeg nok med stor sikkerhet tippe du har noe med M6 gjenger. (Gjengestigning kan dog variere men det er så sjeldent med proprietære løsninger i dagens standariserte samfunn at det er unntaksvis.) Muttere
 4. Altberg Defender Ikke GTX, men Cambrelle, holder deg tørr fra svette og om læret skulle bli gjennomtrukket til en viss grad. Få sømmer og deler, kan behandles som hvilken som helst annen lærsko. Forholdsvis lette, 700 gram, for en hellærstøvel. God demping og god vibramsåle, beskyttelsekappe rundt nede. Håndlaget i England. Kjøpte mine pent brukt i fjor og har bare vel bare knapt bikka 1500 km så langt, men jeg vil nok ha sko lenge enda.
 5. Pelican Rouge Kanskje du kjenner noen som kjenner noen som driver med kaffemaskiner.
 6. Ymse Blå Band frysetørket til rett under en krølla 50 lapp
 7. Hvorfor ikke 2? NatureHike 4P telt Konstruksjonen minner meg veldig om Marmot Limelight som jeg har, kastes opp på 3 min, kvaliteten vet jeg derimot ikke noe om...
 8. Artsobservasjoner.no Anbefales for å få en ide om hva som kan finnes i lokalområdet.
 9. Gazpro har 2 kg på automat på Sunnmøre. Gassautomat.no i Ørsta er jeg usikker på, sier de kun har 5 kg på hjemmesidene.
 10. Gammel tråd, men kan meddele at det enn så lenge finnes parafin å få på pumpe. Etter å ha lest rykter på nettet var nedturen stor når de ikke hadde parafinpumpe på YX Koppang, dertil like stor opptur når jeg fant parafinpumpe på Shell Koppang. Med like stor nedtur når vaktmesteren sa de var tom... Så da ble det en omvei nordom Tynset, hvor Max Bensin har parafin på pumpe til behagelige 12,50 literen når jeg var der i begynnelsen av april.
 11. Bunnpris i Volda har en hel kartong, best før september i år.
 12. Noe urelatert, noe relatert. Eberlestock kan man nok si er noe overprisa, spesielt på de rebranda produkta de selger, og de er det en del av. Mystery Ranch er har ganske like produkter, kvaliteten er like god og prisen er kanskje noe lavere. Alice pack kompatible produkter. Haug med valgmuligheter.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.