Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjørnar Mo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Mo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. I teorien er de gamle Trangia gassbrennerne en Primus Easyfuel, og med litt fantasi kan den gjøres multifuel. Info og mere info.
 2. Noen som har prøvesmakt provianten til hunden forresten? 299,- for en halvkilo.
 3. Tørrmelk er pengemaskin for trøndersk fabrikk Om de har såpass store overskudd for et "nisjeprodukt" mot industrien bør det vel være rom for et "nisjeprodukt" for forbrukere også?
 4. Forøvrig samma som til Optimus Nova/Polaris så om du finner en sånn så funker det.
 5. De skal være identiske ja. Har samme delenummer som hos Cold Skills også; Trangia 788205.
 6. Are we confusing a 111D with a different 111C?
 7. Høres ut som rensenåla sitter for høyt. Optimus 111
 8. Har enda ikke blitt klok på mine vaffeljern, både moderne og gammel jernjern. Trur mye av problemet mitt ligger i ujevn og smal varmefordeling, har hatt bedre hell på vedovn enn primus og bål.
 9. Er det de blå o-ringene på spindelen og er de de samme som på nova er innerdiameter 3 mm og tykkelse 1,6 mm, ca.
 10. "Billigere" alternativ til Coleman-fuel? Biltema Bremserens 53,- literen, XXL har Coleman til 79,- literen, snittprisen ellers er vel rundt 100,-. Nafta (petroleum) hydrogenbehandlet lett 100% ifølge datablad. Forvarming med bremserens: Brenner rent, lukter og soter ikke. Pen blå flamme.
 11. Du kommer langt med propan og en propanbrenner ala. Sievert 2135, koster fra 1000 og opp, du trenger noe som kan varme messingloddet og delen opp til 720 grader. Puss og rengjør med aceton, klipp en liten bit på noen mm og legg den på biten som skal loddes, varm opp til det smelter, ferdig.
 12. Juliands har for tiden ikke komplette rep.sett til 111, men har mye annet bra til bra priser og rimelig frakt. Base Camp har absolutt alt du måtte ønske til rimelige priser, men fraktprisene varierer.
 13. Pall med div Trangia kokesett Auksjonen avslutter 06.10 105 stk Trangia kokesett Auksjonen avslutter 06.10 Kjekt å ha men tror jeg står over 🙄
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.