Gå til innhold

Bjørnar Mo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Mo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ser ut som de starter og ender i Sverige, Käringsjön? Men 2:03 er vel broa over Reva og Revbua ser man vel på 2:36?
 2. Om du leter etter Helsports stangoversikt på nett så finner du tabell over stanglengder som du kan anta og sammenligne størrelse av telt utifra. Trollheimen bruker samme stanglengder som Rondane av dagens modeller og noen andre utgåtte. Forløperen til Fjellheimen blir kanskje Femunden eller Børgefjell.
 3. Peanøttsmør i pose, har alltid en i sekken, selv på jobb
 4. SOURCE Storm™ Valve Og sikkert flere andre.
 5. Ville vurdert å tatt kostnaden og ventetiden med å kjøpe noe kraftigere og billigere. Audew 1000A Peak 10800mAh Specification: -Peak Current: 1000A -Capacity: 10800mAh -Input: 15V/1A -Output: 5V/2.4A -Dimension: 6.5 x 3.5 x 1.5 in -Weight: 0.88lb Testet av Project Farm
 6. Serket Patrol Ski Binding koster bare oppimot 10 lapper. Ser mest ut som en truge- eller snowboardbinding på en plate med hengsler. Burde ikke være store utfordringen å finne truger eller snowboardbinding og Linken bindinger på Finn og kombinere de to selv. Linken bruker samme boltmønster som Rottefella, så kjøper du skru innsatser fra Binding Freedom har du valgfrihet.
 7. Duossal. Ikke lettvekt men du kan skrubbe de med furubark om du så vil. Rustfritt blir non-stick om du steker salt i de, varer dog bare til du steker løk...
 8. Alpina har gummisåler på en del/mange/noen/de fleste BC sko. Deriblant Alaska mener jeg å huske fra da jeg vurderte BC eller 75 mm.
 9. Husk fiskekort for selve nasjonalparken
 10. Norsk M77, produsert på Sunnmøre, er jo lokalpatriot, 20+ år, gått mange tusen km, vanntette.Svensk M59, produsert i 1962 av Hägglunds, resålet i 1988 med Tretorn såle, ubrukt til jeg kjøpte de, gått kanskje 1000-1500 km iløpet av 4 år, ikke de mest komfortable😆, men tette.Altberg Defender, kjøpt brukt og gått noen tusen kilometer av meg iløpet av 3 år, trenger en puss ellers vanntette.
 11. Har en tidligere utgave av Marmot Limelight 3, eneste forskjellen jeg kan se er bøyde stenger nederst så du får rette vegger nederst i teltet. Hele innerteltet utenom et parti nederst er i myggetting, så lufting er det plenty av, nesten for mye. Ytterduken på min modell går helt ned så det blir ikke gjennomtrekk, på enkelte nye Marmot ser jeg den ikke går helt ned. Fortelta er små, men det er personlig oppfatning og det er uansett 2 av de. Har ikke problemer med å få plass til 90 liter sekk, sko, stormkjøkken og litt mere i halvparten av ene sånn en fortsatt har gangpassasje i andre halvparten (døra) og fortsatt plass til å stable mere ved behov. Et av få telt jeg har hatt som jeg ikke hadde stussa å utnytta kapasiteten på, 3 personer, uten at det hadde blitt intimt. Med 2 har jeg fortsatt enorm plass grunnet stor takhøyde og ganske rette vegger. Men nå blir det mest brukt til finværsturer hvor jeg ikke trenger fortelt til matlaging og småturer da det tar liten tid å hive opp. Bruker det derfor mye til over-natta-bilcamping, bare å slenge opp innerteltet og spenne en tarp fra biltaket sånn man har noe å spise mat under og i tilfelle regn. Du kan også bare sette opp ytterteltet med footprint om du trenger ly og et sted å lage mat. Mye telt for penga, storfornøyd, hadde gjerne kjøpt igjen.
 12. Ville parkert i Elgå, koster 100? for ei ukes parkering. Tatt båten til Røa og rusla opp til Røvollen på dag 1, rusla videre oppover til Roasten på dag 2, kursa bortover Grøtådalen på dag 3, rusla over til Svukuriset via Stor-Svuku på dag 4 og tilbake til Elgå over Gråvola på dag 5. Kan reverseres om du kommer nordfra, rutetider til Fæmund2 finner du på femund.no. Husk vafler og Fæmund-øl på båten.
 13. Neo Siste Stikk Godt fornøyd med denne, dog ikke prøvd den på finnmarksvidda enda men funker fint på myrbefengte øyer på mørekysten også. Er litt multifunksjonell da den virker lindrende på stikk, kløe, brennmaneter og mere.
 14. Särmä TST RP80 recon pack Litt overkill kanskje, men justerbart og modifiserbart i det uendelige.
 15. Tenkte bare legge denne her: HelSport 2016MIL katalog
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.