Jump to content

Martin Nyhus Svarthol

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Martin Nyhus Svarthol

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Martin Nyhus Svarthol's Achievements

 1. NPL gjennomført 1.mars 2018- 5.juli 2018 3002 km ble turen Fantastisk! anbefales
 2. Da har jeg skaffet sko: testet foten min på løplabbet i fredrikstad og landet på denne, kommer til å gå med staver for enda mindre belastning. Saucony Guide 10 vekt : 306gr såle hæl: 27mm Forfot: 19mm litt om skoen: lett lavdropp treningssko med god stabilitet -super til lange turer på hardt underlag. God grunnstabilitet med kraftig og vridningsstabil mellomsåle. Overdel ec sømløs forfot, demper også godt i forfot. Lav, men smal hælkappe som ikke gnager på akilles.
 3. Ja løpelabbet var det første som slo meg også Anders ringte løpelabbet i fredrikstad de anbefaler en løpesko. stikker ned der nå for å måle fotbredde og skriver hva jeg landet på senere i dag REs: Er bare deler av turen som er på asfalt, men det er de delene som jeg gruer meg mest til, belastningsmessig på fot, forrige gang jeg gikk så skulle jeg være lur og kjøpte noen gode såler i mine ingåtte støvler, men det at jeg skulle være snill med føttene mine å kjøpe noen super såler endte med nytt trykkpungt og egentlig ganske stygge fotskader på storetå og vrist.
 4. Hei en av etappene mine er 12mil på asfalt, vill ha minst mulig såre føtter har relativt tung sekk (20-30kg) Erfaringer? mvh martin
 5. Mangler fortsatt kart til turen, noen som har gått turen siste året eller tidligere som har NPL kart de vill selge? leie ut?
 6. Hei Trenger kart til NPL .Tips? Noen som har gått ruta før som vil selge/leie ut? Tenker oversikts kart 1:400.000 og 1:100.000 kart/ 1:50.000
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy